arkadaşlar mağaradan yeni çıktığımı belirterek derdimi paylaşayım size , yardımcı olabilecek olanınız illa ki vardır da erinmeyip yardımcı olana şimdiden çok çok teşekkür ederim .
geçen sene mayıs ayı gibi kıbrıs'tan 9500 olan modelinden bir s4 aldım . bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı bana . ekşisözlük te telefon hakkında bir kaç bir şey okuyayım dedim ve şu entry'ehttps://eksisozluk.com/entry/41733597 denk geldim ve bir deli cesareti ile entry de bahsedilen şeyi uyguladım .
sonucunda telefon kendini sıfırladı ama benim telefonun türkçe desteği yokmuş ve az buçuk araştırdığıma göre de root işlemi ile türkçe dil seçeneği içeren bir rom yüklemem gerek herhalde.
bunu yaparken hem türkçe dil desteği hem de şarj sorunun ortadan kaldırabilecek bir rom bulma derdindeyim , bu zamana kadar ne root yapmış ne odin görmüş etmiş biriyim dedim ya mağaradan yeni çıktım .
bana root yapmayı gösterecek bir video ve şarj sorununu ortadan kaldırabilecek türkçe dil destekli bir rom ile yardımınızı bekliyorum . şu mübarek 3 aylarda baya hayır duası alacaksınız . yardımlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme