Hat vodafone Telefondan hotspot açıldı (Android rootsuz) bilgisayar TTL degeri 65 yapıldı olmadı, İnternet inanılmaz yavaş , hatta telefon ve bilgisayar aynı anda yavaşlıyor TTL 66 yaptık yine olmadı İdv6 yi kapadım yine olmadı Sorun nedir ben mi yanlış anlamışim? |
Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de. (6. sayfa)

-
-
internetin yavaşlığı ile bunun bir bağlantısı yok. iyi çekmiyordur.
cmd'den ping 127.0.0.1 yazdığında 65 görüyor musun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet görüyorum, 840 kb düşüyor ya şaka gibi, çekmese elimede telefonu hız testi yaptığım 14-16 mbit leri gormemem gerekmez mi ?
Aynı anda telefonun interneti nasıl kitleniyor anlamadim?
Vodafone u aradim onlarda şebekede sıkıntı yok dediler hatta reset attım dedi
-
sıkıntı başka gibi. WiFi kalitesinden olabilir. usb ile de dene.
bu başlığın konusuna dönecek olursak ttl 65 yaptığın halde operatör hotspot yaptığını anlıyor mu diyorsun? olmadı derken neyin olmadığını söyledin tam olarak?
Evet öyle demiş oluyorum, eğer benim yaptığım doğru ise ki doğru duruyor, o zaman ya bilgisayarda bı yerde bı sıkıntı var wi-fi ile ilgili ya da operatör anlıyor, ama şikayet bir tek bende var sanırım bu durumda wi-fi da sıkınti gibi duruyor çok ilginç ama aynı anda telefonun da yavaşlaması olayını çözemedim
-
Hocam sen konuyu yanlış anlamışsın sanırım. Bu konudaki amaç sınırsız paketleri başka cihazlarda kullanabilmek, sen hızın düşüyor diye ttl değiştiriyorsun bir etkisi olmaz tabiki.
Hayır tamda yapmaya çalıştığım bu Vodafone sınırsız var, telefondan hiç problemim yok evde, hatta cam kenarinda çok daha iyi çekiyor diye hotspot açıp oraya koyuyorum
Telefonda çok hızlı olan internet hotspot açınca direk mefta acaba dedim hotspot kotası mi dolduda yavaşladı diye TTL denedim ama aynı fark eden bişey yok
Telefonda hızlı olan internet hotspot da biraz duserde 20mbit 0.84mbite de düşmez herhalde
Ya kota doldu diye TTL ise yaramıyor ya da wi-fi sikinti
-
hotspot kotan dolarsa hiç bağlanamazsın. sorunun TTL değil başka bir yerde aramalısın.
-
hangi amaç için hocam?
İnternet paylaşmak için hocam ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
shadowrocket bir VPN clienti değil mi? Vmess trojan vs bağlantıları için kullanılıyor. Bu program ile sınırsız YouTube paketimi paylaşıp tabletimde kullanmama nasıl yardımcı oluyor hangi ayarlamaları yapıyorsunuz anlatırsanız iyi olur.
-
ayrıntılı gösterim için teşekkürler hocam
Degerli bilgiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tarifenizin limitsiz internetini pc de kullanmak istiyorsanız kısaca anlatıyorum cmd yani komut istemini yönetici olarak pc de çalıştırın ardından şu komutu yazın netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65 ok diye bir yazı gelirse başarılı demektir bazı operatörler ve telefonlarda ttl degeri farklı olabilir ttl degerini bulmak icin şunu yapın telefonunuza termux uygulamasını indirin ardından pc nizde komut satırına telefonunuza baglıyken ipconfig yazın gelen yazılarda ipv4 olan alanda kendi pc nizin ip adresi görünecektir örnegin 192.168.37.55 gibi bu ip yi bulduktan sonra termux uygulamasına girip şu komutu yazın ping -c 1 192.168.37.55 komutu çalıştırdıktan sonra ekranda ttl: degeriniz görünecektir örnegin ttl degeriniz 111 ise kodu şu şekilde yazmalısınız netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=112 yani 1 fazlasını yazacaksınız
-
Mesajın ilk kısmı yeterli hocam geri kalanı gereksiz kafa karışıklığı yaratır. TTL 65 yapmak yeter bu değişmez operatöre göre de değişmez telefona göre de değişmez. Zaten aslında cihazlarımızın TTL değeri 64 olduğu için 65 yapıyoruz operatörün TTL'i diye bir şey yok.
Evdeki Philips Android Tv'de programı kurup gerekli ayarları yaptım ve program görevini yerine getirip süper çalıştı. Teşekkürler. @__kadıköyRAP__
-
evet hocam aslında buna en çok ihtiyaç android TV'de var. sınırsız YouTube netflix prime video falan veriyorlar ama tvden izleyemiyorsun.
aynı konuyu android TV için video yaptım o daha çok dikkat çekti.
Ali Maliyoutube
Mobil hattınızda tanımlı YouTube, Netflix, Tod TV, Bein Connect, TV Plus, Tivibu Go gibi paketleri Android TV'den izlemek istemek çok normal çünkü bunlar video platformları ama operatörler buna izin vermiyor. Bu sorunu aşmak için videoyu izleyin. Telefona bir şey kurulmadığı için iphone veya android olması fark etmez. ByeDPI for Android apk https://github.com/dovecoteescapee/ByeDPIAndroid/releases/download/v1.2.0/byedpi-1.2.0.apk Apk kurmayı bilmiyorsanız onun için başka videolardan yardım alın.https://www.youtube.com/watch?v=TsnhD5WNzGA&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X