< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
o şekilde olmaz muhtemelen ama pdanet ile olabilir daha önce yapmıştım diye hatırlıyorum. pdanet ile bilgisayara bilgisayardan da hotspot ile tvye. şimdi aklıma geldi every proxy ile de yapabilirsiniz tvde proxy girme varsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Nisan 2025; 13:43:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
byedpi güvenlidir, açık kaynaktır bir sorun olmaz. market dışı uygulama diye uyarı vermiştir ya da false positivedir antivirüs ne kullanıyorsun bilmiyorum. playstation için şu yöntemi yap paylaşan android cihaza every proxy kur hotspot başlat every proxyde http proxy başlat *(isteğe bağlı)every proxynin kapanmaması için batarya optimizasyonundan kaldır every proxyde sol menüde all IP adresses kısmını aç oradaki 192.168.x.x ile başlayan IP adresini not et playstationdan telefona bağlan, ağ ayarlarında proxy seçeneğini bul, not ettiğin IP adresini yaz ve port numarasına 8080 yaz every proxyde bir hareketlilik görmen lazım bağlandıktan sonra gelen giden trafik olur, görmezsen ps5den WiFi kapatıp aç tekrar bağlan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
işin mantığını kavramak lazım hocam. ttl nedir önce onu anlayalım. kabaca anlatıyorum. İnternet trafiği paketlerden oluşur, bu paketlerin kaç cihazdan geçtikten sonra atılacağının bilgisi TTL (time to live) bilgisinde tutulur. paketlerin ttl değeri her cihazdan geçerken 1 azalır. Bir cihazın TTL değeri genellikle 64'tür. operatör kendisine ulaşan paketlerde TTL değerini 64 olarak görürse bunun cihazın kendisinden geldiğine yani hotspot olmadığına karar verir, 63 görürse bu paketlerin bir cihazdan daha geçip geldiğini yani hotspot yapıldığına karar verir. bağlanan cihazda 65 yapmamızın sebebi bu, paketler ttl değeri ilk başta 65 olarak ayarlanırsa, paket bir cihazdan atlayıp paylaşan telefona geldiğinde ttl değeri 64 olarak gelmiş olur. operatör de bunu direkt telefondan geliyor zanneder ve hotspot olmadığına karar verir. eğer bir router kendisine gelen paketlerin ttl değerini kendi içinde 64'e çevirip öyle operatöre iletirse operatör yine hotspot yapıldığını anlamayacaktır. Bahsettiğim keenetic 4g routerlar da bunu yapıyor sanırım. Diğer bir senaryo, normal bir 4g router var ve ona bağlı başka bir router daha var (Adına A diyelim) ve internet dağıtımını o yapıyor. A routerı kendisine gelen tüm paketlerin ttl değerini 65 olarak ayarlıyor ve 4G routera iletiyor, iletildiği zaman paketlerin ttl değeri 1 düştüğünü söylemiştim, 4g routera ulaşan paketlerin ttl değeri 64 olmuş oluyor. böylece operatör yine hotspot yapıldığını anlamıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|