Şimdi Ara

Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
40
Favori
22.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • webOS TV' ye paylaşım yapılması konusunda bilginiz var mı? TTL değiştiremiyorum webOS cihazda anladığım kadarıyla ve zaten android tabanlı olmadığı için APK kurulumu da yok. TTL değerini değiştirdiğim bilgisayarımdan webOS TV cihaza bu paylaşımı yaparsam yani bir zincir oluşturmuş olursam işe yarar mı acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

o şekilde olmaz muhtemelen ama pdanet ile olabilir daha önce yapmıştım diye hatırlıyorum. pdanet ile bilgisayara bilgisayardan da hotspot ile tvye.

şimdi aklıma geldi every proxy ile de yapabilirsiniz tvde proxy girme varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Nisan 2025; 13:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pdanet ile denedim ama kotadan yiyiyor. Belkide ben yapamamamışımdır. TV de proxy girmeyi bulamadım ağ ayarlarında sadece bu fotoğraftaki ayarlar var. Tv LG oled 65c46la belki bilgisi olan vardır diye bi umut. Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlior -- 6 Nisan 2025; 14:43:2 >
  • warlior W kullanıcısına yanıt

Bir ara bu konuyla ilgili denemeler yapıp haber veririm

• TTL değerini değiştirdiğim bilgisayardan hotspot paylaşımı yapıp webOS tv ye bağlandım ve takip ettim. Şuana kadar herhangi bir hotspot kotasından gb düşüşü yaşamadım. Olmaz diye denememiştim bile son çare olarak denedim oldu gibi. Aksi bir durumla karşılaşırsam güncelleme yapacağım.

olduysa iyi haber Root olmadan TTL değiştirme - Dünyada ilk kez DH'de. 

Mrb, siz bu işe gönül vermişsiniz helal valla. Rootsuz android işini denedim byeDPI ile ama tehdit algılandı fln dedi tırstım sildim uygulamayı. Neyse sorum şudur ki cmd ile bilgisayarda yapıyorum sınırsız indiriyorum bilgisayar tarafı tamam ama ps5 de nasıl yapabilirim var mı ona bi çözümünüz. Teşekkürler

byedpi güvenlidir, açık kaynaktır bir sorun olmaz. market dışı uygulama diye uyarı vermiştir ya da false positivedir antivirüs ne kullanıyorsun bilmiyorum.

playstation için şu yöntemi yap

paylaşan android cihaza every proxy kur

hotspot başlat

every proxyde http proxy başlat

*(isteğe bağlı)every proxynin kapanmaması için batarya optimizasyonundan kaldır

every proxyde sol menüde all IP adresses kısmını aç oradaki 192.168.x.x ile başlayan IP adresini not et

playstationdan telefona bağlan, ağ ayarlarında proxy seçeneğini bul, not ettiğin IP adresini yaz ve port numarasına 8080 yaz

every proxyde bir hareketlilik görmen lazım bağlandıktan sonra gelen giden trafik olur, görmezsen ps5den WiFi kapatıp aç tekrar bağlan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ttl değiştirilebilen keenetic 4G modemler varmış onlarla yapılıyormuş ama ben denemedim. o konuyu araştırabilirsin.

malesef hocam o konuyu hiç bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

işin mantığını kavramak lazım hocam. ttl nedir önce onu anlayalım. kabaca anlatıyorum. İnternet trafiği paketlerden oluşur, bu paketlerin kaç cihazdan geçtikten sonra atılacağının bilgisi TTL (time to live) bilgisinde tutulur. paketlerin ttl değeri her cihazdan geçerken 1 azalır.

Bir cihazın TTL değeri genellikle 64'tür. operatör kendisine ulaşan paketlerde TTL değerini 64 olarak görürse bunun cihazın kendisinden geldiğine yani hotspot olmadığına karar verir, 63 görürse bu paketlerin bir cihazdan daha geçip geldiğini yani hotspot yapıldığına karar verir.

bağlanan cihazda 65 yapmamızın sebebi bu, paketler ttl değeri ilk başta 65 olarak ayarlanırsa, paket bir cihazdan atlayıp paylaşan telefona geldiğinde ttl değeri 64 olarak gelmiş olur. operatör de bunu direkt telefondan geliyor zanneder ve hotspot olmadığına karar verir.

eğer bir router kendisine gelen paketlerin ttl değerini kendi içinde 64'e çevirip öyle operatöre iletirse operatör yine hotspot yapıldığını anlamayacaktır. Bahsettiğim keenetic 4g routerlar da bunu yapıyor sanırım.

Diğer bir senaryo, normal bir 4g router var ve ona bağlı başka bir router daha var (Adına A diyelim) ve internet dağıtımını o yapıyor. A routerı kendisine gelen tüm paketlerin ttl değerini 65 olarak ayarlıyor ve 4G routera iletiyor, iletildiği zaman paketlerin ttl değeri 1 düştüğünü söylemiştim, 4g routera ulaşan paketlerin ttl değeri 64 olmuş oluyor. böylece operatör yine hotspot yapıldığını anlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.