Şimdi Ara

Root edilmiş telefonlara Google Play’de geçit yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios dan androide dönmüştüm. desenize geri ios a döneceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: lapatid

Bu haberlere hep rootsuz kullanıcılar tepki gösteriyor,komik oluyor.

Çok kafaya takılacak mesele değil bunlar bir xposed modülüne bakıyor.

Rootsuzu geç , Android'siz

Root edilmiş telefonlara Google Play’de geçit yok

Şimdi olay şu ; açık açık " ya hani özgürdünüz , hani rootla iyice özgür oluyodunuz" deyip tepki çekmektense ; böyle alttan alttan mesaj vermek daha iyi.

Mesaj ne peki?

" Android kullanmanız için ne bahaneniz kaldı ki? Madem ikisi de kısıtlıyor , o zaman Ios'a gelsenize"
    Misyonerlik yapmaya veya alttan alttan laf çakmaya gerek yok , açıkça söylemek en doğrusu.

( O mesajı artılayanların da büyük çoğunluğunun Apple kullanıcısı olduğunu da göz ardı etmeyelim. Sadece tahmin , elimde veri yok. Ancak yıllardır bu forumdayım , gerçekten üyelerin saflara [ cihaz,sistem,os,donanım vs vs ] ayrılmış profillerini bildiğimden bu olasılığın çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. )

Android tarafında herkes yolunu bulur arkadaşlar , bırakın rootlu kullanıcılar kaygılansın veya neyi iyi biliyorlarsa onu yapsın.

Bu tıpkı " Ya şehir içinde Ferrari çok konforsuz olur " deyip ardından Broadway'inin kapısını açmak gibi.

Ferrari alan adam ne için aldığını bilir , Broadway'li ise sadece varsayım yapar çünkü gerçekte tecrübe etmemiştir. Mesela bende Iphone , Ios vs hakkında yorum yapmıyorum çünkü pek bilgim yok. Sadece bana göre değil denediğim kadarıyla , bunu biliyorum.

( Kesinlikle kimseyi aşağılamıyorum , sadece örnekleyerek daha basit anlatmaya çalıştım.)

Kısacası ; Ferrari kullanmadan yorum yapmanız ne kadar absürt ise , rootlu cihaz kullanmayıp yorum yapmanız da bir o kadar absürt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 20 Mayıs 2017; 23:43:51 >

• edit: kırıldı

• Bu resmen saçmalık. Ama buluruz bir yolunu. Root güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat dağıtıyorlar, Android Silver çıkacak diye söz verdiler yıllar geçti çıkmadı, yıl sonuna kadar çıkmasın android'i de bırakacağım, kendilerini alternatifsiz sanıyorlar, bağımız tamamen kopunca alternatiflerin isimlerini yaymasını da biliriz.
  • Eskisi kadar Root atan kalmadı,bence güvenlik için önemli bir adım.

• tamam root atamayalım ama cihazlarımızda ki gereksiz gelen tüm yazılımlarıda kaldıra bilelim. Bu dayatmayı bitirseler bare.

• özgür linux felsefesi çekirdeği üzerinden zorbalık diye,
    işte ben buna derim !

• Yönetici oyunlarını kim seviyorhttp://mybasketteam.com/

• Birisi de dememiş ki "beyler editör ekrem71."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:33:38 >
  • "Tamamen duygusal"

• Magisk telefonun root lu olduğunu gizliyor. Daha da kıymetlenir bundan sonra.
  • Rootlu cihazlar bu gidisle kendi ortak magazalarini kurar nasil ki cinde google play olmadigi gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa multi rom yüklü ve rootlu Xiaomi mi5 de netflixi playstoredan indiremiyorum ancak internetten apk indirip kurabiliyorum. Cihazını rootlayan, custom rom yükleyen kişilerin dert edeceği şeyler değil bunlar. Varsayılan şekilde cihazını kullananları ise hiç etkilemiyor. Yani abartılacak bir durum yok.
  • insanları güncelleme vermeyen telefon üreticilerine mahkum bırakın sonra da güncel romları başka kaynaklardan bulup yüklüyorlar diye cezalandırın. alternatif çözüm sunmadan insanların elindeki imkanları kısıtlarsanız kaybeden hep siz olursunuz.
  • istedikleri guvenligi yapsınlar Android acik kaynak durdurmazlar arkadaşlar rahat olun
  • insanları güncelleme vermeyen telefon üreticilerine mahkum bırakın sonra da güncel romları başka kaynaklardan bulup yüklüyorlar diye cezalandırın. alternatif çözüm sunmadan insanların elindeki imkanları kısıtlarsanız kaybeden hep siz olursunuz.

• Avrupa multi rom yüklü ve rootlu Xiaomi mi5 de netflixi playstoredan indiremiyorum ancak internetten apk indirip kurabiliyorum. Cihazını rootlayan, custom rom yükleyen kişilerin dert edeceği şeyler değil bunlar. Varsayılan şekilde cihazını kullananları ise hiç etkilemiyor. Yani abartılacak bir durum yok.

• istedikleri guvenligi yapsınlar Android acik kaynak durdurmazlar arkadaşlar rahat olun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.