Şimdi Ara

[ROOT-CWM/TWRP] SONY XPERİA SP (C5303) 4.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sdnden Elusive ben. Orada root konusu açmıştım buraya açmayı unutmuşum ouzqan sağolsun hatırlatmış oldu.

UYARI !
    Yapacağımız işlemlerde eski bir stock romu flashlayacağımız için telefonunuzdaki tüm veriler silinecektir.

ROOT

Stock Rom
    Purestockdeodexed v2
    SuperSU
    .266 Kernel
    Flashtool ile rom yükleme
    DooMLoRD Easy Rooting
    CWM

-Öncelikle flashlayacağımız eski stock romu indiriyoruz.
    -Flashtool ile flashlıyoruz.
    -Telefonu hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar işaretli şekilde pcye bağlıyoruz. DoomLoRD Easy Rooting programını açıp 1 e basıyoruz. Telefon yeniden başlayacak ve uygulama menüsünde -SuperSU olacak.
    -Yine aynı şekilde telefonu bilgisayara bağlıyoruz. Recovery_SP klasörü içindeki programı açıyoruz. 1 e basıyoruz. Telefonda ADB Shell root izni isteyecek. İzin veriyoruz ve program işini bitirene kadar bekliyoruz.
    -Şimdi purestockdeodexed v2 romunu ve SuperSU yu indiriyoruz. Telefona atıyoruz. Telefonu kapatıyoruz. Daha sonra güç düğmesine basılı tutuyoruz ilk titremeden sonra sony yazısı gelince ses kısma düğmesine basılı tutuyoruz. CWM'ye girince wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik leri yapıyoruz. Daha sonra install zip from sd card seçeneğine giriyoruz. choose from sd card. daha sonra purestockdeodex v2 romunu yüklüyoruz.
    -Yükleme bitince ayni yerden SuperSU yu yüklüyoruz.
    -SuperSU da yüklendikten sonra power off u seçiyoruz. Karşınıza uyarı gelecek buna "NO" diyoruz. Telefon kapanacak.
    -Tekrar flashtool kullanarak .266 Kernel i yüklüyoruz.
    -Telefonu açıyoruz ve ta taaa. Karşınızda root edilmiş 4.3 . Hayırlı olsun :)

CWM-TWRP

CWM-TWRP

-Yukarıdaki dosyayı indiriyoruz. Telefonu hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar etkin şekilde bağlıyoruz. İndirdiğimiz programı açıyoruz ve 1 e basıyoruz. Program işini bitirene kadar bekliyoruz. Ve işlem tamam. CWM ve TWRP telefonunuza yüklenmiştir.
    -CWM'ye giriş yapmak için telefon kapandıktan sonra güç düğmesine basılı tutuyoruz. İlk titremeden sonra sony yazısı gelince sürekli ses açma düğmesine basıp çekiyoruz. Led yanacak ve CWM'ye giriş yapacaksınız. TWRP'ye girmek için ise ses kısma düğmesini kullanıyoruz.

Not: Arkadaşlar .266lı kerneli yüklemeden telefonu açmayı denemeyin, açılmaz. O kernelin yüklenmesi gerekiyor boşuna verilmedi.

• birader benim telefon zaten 4.1.2'de ve rootlu stock rom bölümünü yapmadan diper adımdan devam etsem olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güveen

birader benim telefon zaten 4.1.2'de ve rootlu stock rom bölümünü yapmadan diper adımdan devam etsem olurmu

olur tabi zaten biz burada 4.3ten geriye dönüyoruz sen oradaysan gerek yok tabi tekrar yüklmene
  • Hocam bu verdiğin 4.3 romu çok sorunlu ben cyanogenmod 11 yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum özelden falan bi yardımcı olurmusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaşım gerçekten iyi anlatım yapmışsın yalnız şu Recovery_SP klasörü nerde acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.