Şimdi Ara

root atmak iyi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung age telefona root attım iyi olmadı
    arkadaş arıyor telefon ses çalmıyor,ayarlar karışmış,zor düzelttik
    az öncede telefon durduk yere çalmaya başladı koştum telefonu açcam baktım arayan kişi yok,kendi kendine çalmaya başladı,bu nasıl iştir ya,rüyadada değilim böyle saçmalık olurmu...telefon harbi saçmaladı
    unroot var umarım telefonu düzeltirim,sakın forumdakilere uyup root atayım demeyin,pişman olursunuz..birde yazmışlarki yok iyi yapamazsanız sorumluluk almayız falan filan...baştan iyi değil diye yazsanıza...bu deneme yanılmayla olacak iş değil...çokmu mecvuruz root atmaya...iyi değil yaz gitsin işte..
    ben foruma güvendim root attım,telefon saçmalamaya başladı,root konusu açtım cevap yazan yok,dalgamı geçiyor bunlar
    bu yazıyı okuyan kişilere uyarımdır sakın kimseyi dinlemeyin,pişman olursunuz,telefonum yeniydi yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 10 Mart 2014; 11:50:44 >

• S4 mini kullanıyorum costum rom yüklü hiçbir sıkıntı yok bu sıkıntılar sadece sende yaşandı sanırım ve forumda her sorduğum soruya cevap aldım geçmişime bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dydnlee -- 10 Mart 2014; 12:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz sorunlar "Root" un yol açtığı problemler değil. Ya root işlemini yanlış yaptınız, yada root ile ilgili bir işlem sonucu cihazınız böyle olmuştur.
  • Root, cihazınıza hiç bir zarar vermez. Siz cihaza root yetkisini verin ama o yetkiyle hiç bir şey yapmayın; rootsuz bir cihazdan hiçbir farkı olmayacaktır.

Ayrıca sözlerinizden anladığım kadarıyla ne bir yedeğiniz varmış ne de basit bir fabrika ayarlarına dönme işlemi ile "yeni telefonunuza" asla "yazık olma" riskinin olmadığından haberiniz var. Unroot ile telefonu düzeltip düzeltemeyeceğinizi de bilmiyorsunuz. Bana sorarsanız siz telefonun rootsuz kullanılan işlevlerine de çok hakim değilsiniz.

Root işlerine girmeden önce birazcık daha okumanız, birazcık daha kurcalamanız ve bir küçük yedek almanız bugün burada bir yarbay olarak hem root kavramını hem de kendinizi yanlış göstermenizi engellerdi.. Siz de rootlu telefonunuzun keyfini sürüyor olurdunuz..
  • yıllardır hiç böyle birşey duymadım
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:35:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamadim desenize siz suna Root yoksa Android bir hictir benim gozumde. Ayni sekilde Jailbreak yoksa iOS coptur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format attırmak ne kadar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Root dediğin windowstaki admindir.sistem dosyalarına dalvike heryere erişim saglamanı sağlar.sistemdeki her yere r/w(read/write) iznini sağlar.root yapamadım demek yerine neden root kötü diyorsun? Aldığığım hiç bir android telefonu rootsuz kullanmadım.bende hatalı rootlardım başlarda fakat şimdi frameroot gibi bir program da var.2 tıkla rootlayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 10 Mart 2014; 21:40:30 >
  • Ace zaten kendi başına cins bi telefon bi de roota çamur atmışsın bence sen milletin kafasını katıştırma bilmeyen yapmasın desen yeterliydi....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.