![]() Orta parmak eklem bölgelerinde çatlak görünüyor mu ? Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
![]() Orta parmak eklem bölgelerinde çatlak görünüyor mu ? Tıp okuyanlar bir bakabilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk acil doktoru ufak çatlak var dedi ikinci acil doktoru kırık var ortopediye görün dedi ortopedici hiçbir şey yok dedi atelide aldı olayın üstünden 1 ay geçti ama diğer orta parmağım kadar rahat hareket ettiremiyorum. Dokuda az da olsa bir şişlik var bundan dolayı mıdır ? Birde en üst eklemi çıtlatamıyorum ağrı yapıyor orta eklemi kütletebiliyorum ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam elinize noldu ki sizin |
Arbedede zedelendi. Ortopedicileri gösteriyorum hiç sallamıyorlae normal diyip gönderiyorlar. Çıtlatamıyorum diyorum o zaten normal bir şey değil diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kolay gelsin hocam hastanelere muhtaç kalmak zor. |
Kardeşim beni yanlış anlama da bu forumda tıp okuyan illa ki vardır ama bu bölümünde o tip insanlar bence takılmazlar. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 6 Nisan 2023; 23:24:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |