Şimdi Ara

Ronark Land Base ve Ardream Player Sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronark Land Base ve Ardream'deki player sayısı fazla olan serverlar hangileri acaba? Tabi koxp oranı minimum seviyede olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 21 Aralık 2011; 11:34:25 >

• Açıkcası Ronark serverinde arderamda eskiye göre büyük gelisme var Followme,BraveHeart gibi clanlar arderama girmeye basladilar,Koxpta pek azalma oldugunu söylemem ama seriflerin herkesi hapse attigi haberleri dönüyor azalir gibi geliyor koxp.
  • en çok player kronosta tabi koxp var ama eskisi kadar değil
  • Ben bırakmadan önce xıgenon da base boşa yakın ardream tamamen boştu .
  • Ronark veya girakon gibi düşünmüştüm zaten. Kronos'u asla düşünmüyorum. yaklaşık 2 sene ordaydım. Koxp, dupe maximum seviyede. 3 tane charım vardı, ikisini forumdan @Volkoff nickli arkadaşa sattım. Ayrıca +10'lar fena şekilde fırlamıştı Mart ayında, şimdi ne olmuştur Allah bilir. İlk altı server ve son iki server oynamayacağım serverlardır. Bu arada ben oynarken base bomboştu. Ardream 9 setlilerden geçilmiyordu. Bende de çok şükür 9 set vardı. Ama Ardream'e girmeyi düşünmedim bile. Çünkü herkes sağlam olunca pvp hissi veriyor bana. Şimdi diyeceksin sanki diğer serverlarda yok. Tabi Ares'te +9 impact ve +9 toto pazardaydı. Ama Kronos gibi 5. ayında arkadaşımın kasasında 12 tane 9 chitin set ve sayısını hatırlamadığım 9 mirage dagger görünce soğudum, yine de bırakmamıştım. Ki kendisi dupe yapmıyordu. Sadece çok çok ucuza temin ediyordu, pahalıya satıyordu. Demek istediğim daha üst serverlerda oynamak daha mantıklı. Kısaca Edana'da 9 raptor 600 TL ilen ben Kronos'ta 300 TL'den satamamıştım.

• ronarka gel koxp bi kac ezik mage var şerifler görevini yapıyor bi tek karuslarda MAnyaklım diye bi mage var
    affetmiyor onuda seriflere reportlucam
  • Başka bir forumda okuduğuma göre ise el morad'da serifler sayesinde koxp yok gibiymis fakat karuslar devam ediyormus ben karus'um sahsen hala daha arderam chari dizmeye calisiyorum kendime ama sohbet ettigim bazi kisiler ronark'in arderaminin gayet iyi oldugunu ve daha iyiye gidiceğini belirtiyor yani siddetle ronark diyorum bende..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ardream Mage Item ve Stat Rehberi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ronark'ta gb'de baya pahali diger sw'lere gore. Birkac gb cekip ticaret yaparak baslamayi dusunuyorum hadi hayirlisi. (human olurum buyuk ihtimal female rogue'ye sheller cok yakisiyor :) iki tarafada simdiden basarilar ve keyifli oyunlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

Ronark'ta gb'de baya pahali diger sw'lere gore. Birkac gb cekip ticaret yaparak baslamayi dusunuyorum hadi hayirlisi. (human olurum buyuk ihtimal female rogue'ye sheller cok yakisiyor :) iki tarafada simdiden basarilar ve keyifli oyunlar dilerim

Gb pahali fakat ticaret cok kolay acikcasi haftada 7 gb kasabiliyorum buy ile ee-chd falan cok geliyor
  • Artık Ardream oynayan kalmadı Ronark serverinde base gayet zevkli
  • Arkadaşlar. Ronark'a girdim geçen Çarşamba. Geçen hafta hastaydım. İşe gidemedim. Sıkıldım bir deneyeyim dedim. Baktım ardreamde ben dahil 4 kişi. Basede ben dahil 5 kişi var. Ne zaman online oluyor sizin dediğiniz kadar insan anlamadım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Arkadaşlar. Ronark'a girdim geçen Çarşamba. Geçen hafta hastaydım. İşe gidemedim. Sıkıldım bir deneyeyim dedim. Baktım ardreamde ben dahil 4 kişi. Basede ben dahil 5 kişi var. Ne zaman online oluyor sizin dediğiniz kadar insan anlamadım. :)

Dogal olarak haftasonu yada cuma günleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhaspela
    quote:

Arkadaşlar. Ronark'a girdim geçen Çarşamba. Geçen hafta hastaydım. İşe gidemedim. Sıkıldım bir deneyeyim dedim. Baktım ardreamde ben dahil 4 kişi. Basede ben dahil 5 kişi var. Ne zaman online oluyor sizin dediğiniz kadar insan anlamadım. :)

Hafta içi akşamları ve haftasonları online 40 kişi online oluyor mu? Base ya da ardream de?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jhaspela
    quote:

Hafta içi akşamları ve haftasonları online 40 kişi online oluyor mu? Base ya da ardream de?

basede degilim ardreamada haftasonu giriyorum iyi gibi durumu adam var yani suan char pazardadir townda

• Teşekkürler. Başlarsam umarım zar zor birer party çıkartıp vs yapmayız.
  • quote:

Teşekkürler. Başlarsam umarım zar zor birer party çıkartıp vs yapmayız.

bunun icin biraz cevre gerekli sanirim clanlarda falan sansini dene derim el morad misin karus mu
  • Bir senedir oynamıyorum. +10'ların aşırı derecede bir anda artması ve koxp oranının hiç azalmaması üzerine Kronos'daki charları ve itemları satıp bırakmıştım. Şu an başlayıp başlamama arasında kararsızım. Ardream ya da base ortamında iki taraftada ortalama 30'ar online oluyorsa başlamayı düşünüyorum. Clan önemli değil, solo takılmayı seviyorum genelde. Başlarsam da human olurum büyük ihtimalle.
  • quote:

Bir senedir oynamıyorum. +10'ların aşırı derecede bir anda artması ve koxp oranının hiç azalmaması üzerine Kronos'daki charları ve itemları satıp bırakmıştım. Şu an başlayıp başlamama arasında kararsızım. Ardream ya da base ortamında iki taraftada ortalama 30'ar online oluyorsa başlamayı düşünüyorum. Clan önemli değil, solo takılmayı seviyorum genelde. Başlarsam da human olurum büyük ihtimalle.

+10 pek görmüyorum acıkcası var ama nadir.arderam +9 dolmaya basladi zaten chitin set 9la gezen adamlar falan var
  • Olsun onlar fark etmez. Ne de olsa kaç senelik server. Kronos'ta 4. ayda kaç tane +9 chitin set, +9 shell set, +9 shard, +9 raptor, +9 mirage dagger vardı biliyor musun? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 3 Ocak 2012; 13:36:25 >
  • ronrakta okula işe giden oluyor 5 ten sonra 2 party cıkıyor karuslarda humanlarda 2-3 pt revisionlar var human 7/24 online sayılırlar.Base de işin zor olur çünkü +9 raptorlu
    1-2 tane warior aynı sekilde itemli asaslar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.