Şimdi Ara

ronark land base efsaneleri kim olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beta serverde yeni pk alanı olan ronark land base (rlb) gezme fırsatı bulduk.
    Bu kadar çok 69 lw masterlarla dolu olacak olan rlb nin ufaklıgı açıkcası beni çok şaşırttı...

Bu küçüklük tabiki bazı karakterler için avantaj bazı karakter için de dezavantaj olacak..

Mageler RLB nin tartışılmaz kralı olacak özellikle np konusunda tablodaki 1 . liklerini asla kaybetmeyeceklerdir.8 kişilik partide 1 saglam damageli assas 1 wariror 1 hem buffer hem heal priest 5 mage ile RLB nin np partisi olurlar,

Gelelilim Assasine artık minöre cooldown geldi aslında biraz gecikmeylede olsa birşey degişmiyor bence
    yeni pachtle dikkat ettiyseniz 63 levelde yeni bir skill geliyor bu skill yakın mesafeden spike kadar olmasada baya etkili (betada fazla deneme fırsatım olmadı)bu assalara biraz olsun avantaj saglıyor ap siyle shelleriyle 2 curesiyle tek başına bir parti olur ...

sonra gelecek karakterler warior neden;
    bu kadar novacı magenin arasından saglam defans ve resistli tek karakter warior çıkar 60 skilli ve master ile harikalar yapabilir...

bu yazıyı okuyan herkes hadi oradan diyecek ama bu bir gerçek 69 cz nin en zorlanacak atakeri bp olacak neden;
    tek başına ormanda yürüyen bp gören kuzu görmüş kurt gibi dalacak
    bu kadar küçük rlb nin bir sürü assası bp avına çıkacak bir spike kurtulsa 2 spike ile yeri öpücekler 1vs1 lerin vazgeçilmez galibi olup ,bütün partilerin olmazsa olmazı olacaklar.

Bakalım yeni pacht gelince kim AKACAK kim BAKACAK

• Reklam Yapıyormus gibi Algılanmasın Pls
    ßu Charım'la Olympia'da Cz'de Efsane Değilde.. Kendımce Çok Güzel İş Yapabilirim Diyorum
    2 priest 1 Asasin Gezicez. Proje'yi hazır'ladım :)

ronark land base  efsaneleri kim olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Reklam Yapıyormus gibi Algılanmasın Pls
    ßu Charım'la Olympia'da Cz'de Efsane Değilde.. Kendımce Çok Güzel İş Yapabilirim Diyorum
    2 priest 1 Asasin Gezicez. Proje'yi hazır'ladım :)

ronark land base  efsaneleri kim olacak

dayu güzel char

• nerde gezdınız ?
  • Merhabalar.Oyunu bırakma safhasında olan biri olarak size bu savaş alanında avantajlı olabileceğiniz bir karakter tarifinde bulunacağım.Nede olsa master 10 acamadımız için 5 ve 2 yi açmaya gerek duymayarak çift nova magede can alıcı noktadır.Staff olarakda tüm dmgleri içeren rons staff +7 +8 alındığında bonusları gerektigi kadar gerisi mp olarak verildiginde bu tür çarları hiç bir çar tutamaz.Saygılar...
  • ben 22 archer arkadasımla ii işler cıkaracagıma inanıyorum. hele şükür ko tarihinin en ezik skilli olan 57 archer skillinden kurtulacaz clanın full online oldugu zamanı dusunemiorum bile 3 party archer. adamı kevgire cevirir.

bu da ben :) 10 lvl daha kasmam lazim :P

http://img375.imageshack.us/my.php?image=never599zq7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 14 Ekim 2008; 11:45:46 >

• ardreamda rouge üstünlügü vardı warior - mageler -priestler ve archerler(okçular)skillerin eksiligi nedeniyle pek iş yapamıyorlardı
    iyi itemlere sahip charlar dışında!
    vaat bu gelecek yeni serverla beraber
    bence warior ve mageler iyi iş yapacaklardır..
    lvl lere göre bakarsak
    warior - sword dancing(sword auraya nazaran kat kat iyidir-bir rouge spie ile 1 defda 700-800 vuracak ama warior seri seri yapacak o vuruşları + HP VE DEFANS AVANTAJI OLACAK)

mage - nona (önceki 45 alanından kat kat iyi vuruyor 45 alanı ile 300 vuruyorsa nova ile 700-1000 vuracak heleki bunun 2 tane oldugunu düşünürsek tek mage bedava np olabilir belki ama 2-3 yada daha fazla mage darmadagın eder ortalıgı)

atacker priest(bp)judgement-(ardreamda kullandıgı 51 skili iyi az da olsa iyi vurabiliyordu defans ve hp si az oldugu içinde en fazla 1vs 2 duruma dayanabiliyordu ondada %90 kaybediyordu vuruç acizligi oldugu için peki şimdi 62 lvl de açılan judgement ile daha iyi ve daha seri vuruşlar yapabilecek durumda hafife alıncak gibi degiller yani)

rouge-(asas vea archery) (herzaman ki gibi solo takılıp son anlarda kovalamacıolıgı ile iyi işler yapabileceklerdir. minor cd geldi rouge devri bitti die düşünülsede pot+minor kombinasonunu becebilen rougeler yine ortalıgı tozu dumana katarlar.archery lerde açılan 60 skilinin yanı sıra light ve ice skilleride azınsanmayacak bi avantaj olacaından eminim.ardreamda archery ezik durumunda idi ama galiba burda üstün charlardan biri olmaya aday.iş yapamayan asassianlar galiba okçu olabilirler)

yani demek istedigim her karakterde ayrı ayrı bi güzellik ve heyecan olucaktır.
    beleyip görmek gereiyor ama bana göre hiç bi char digerine göre çok üstün olmayacak
    İTEM-PLAYERLİGİN KONUŞAGI Bİ PWP ALANI OLUCAK..
    şimdiden herkese iyi eglenceler
    iyi forumlar
    (TAMAMEN KİŞİSEL DÜŞÜNELERİMDİR)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.