Şimdi Ara

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
1
Favori
56.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boktan bi oyun için bu kadar zaman harcamana değmez bende 2 sene önce çok zaman harcardım ii bi charım iron set +1 shell set 8 vs. gbi itemler wardı hacklendi bıraktım çok şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: atackhan

Boktan bi oyun için bu kadar zaman harcamana değmez bende 2 sene önce çok zaman harcardım ii bi charım iron set +1 shell set 8 vs. gbi itemler wardı hacklendi bıraktım çok şükür

Çok doğru söylüyorsun. Elimden geldiği kadar kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Önümüzdeki 1 hafta sonrada ne oyunda ne forumda olacağım. (Sadece tatilimde pc başında geçirdiğim vakti item basmaya kullandım.)
  • yaw millet zevk için oynuyor al ben daha hacklenmedim...
    hacklenicegimide sanmıyorum. ben bu oyunu zevk için oynuyorum ve oynamayada devam edicem. hiç kimseyede bu oyunu bırak yada bu oyunu bırakma gibi birşey de söylemem. herkesin kendi hür iradesi. zevkini aldıktan sonra az da dikkat ettikten sonra hiçbirşey olmuyor.
    amacım zevk almak ve bu oyunda ne kadar eglendigimide kenan kardeşim gayet iyi biliyor.

server: ronark
    pm: MutantXBack
    Lv: 68
    İtemler: gayet herkesde bulunabilecek itemler görev takıları shell set felan
    Clan: TheSpecial
    Np: aynı yerde durmuyorki hep degişiyor ^^
    herkese alabildigi kadar zevk alması dilegi ile iyi oyunlar. bu oyun bir amaç degil bir ARAÇ. eglencede zevk almada bir ARAÇ
  • bu çarın son hali
    [simage][img=http://img3.imageshack.us/img3/4924/asdsadsao.th.jpg][/simage]

buda oyun esnasında güzel bir sohbet
    [simage][img=http://img41.imageshack.us/img41/9119/sadsadasd.th.jpg][/simage]

sildigim yerler var orda küfür içeriyor onun için sildim

• quote:

Orjinalden alıntı: rogue_king

bu çarın son hali
    [simage][img=http://img3.imageshack.us/img3/4924/asdsadsao.th.jpg][/simage]

buda oyun esnasında güzel bir sohbet
    [simage][img=http://img41.imageshack.us/img41/9119/sadsadasd.th.jpg][/simage]

sildigim yerler var orda küfür içeriyor onun için sildim

2. Resim süpermiş.

• Hazır reset gelmişken birkaç vs resimleri ekleyeyim.

Ronark Karakter Tanıtımı BreaKeneX (İron Necklace Alınmıştır.)

• gercekten oyundan cok zevk alarak oynuyyorsunuz herkezin sizin gibi oynaması dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay_52_52

gercekten oyundan cok zevk alarak oynuyyorsunuz herkezin sizin gibi oynaması dileğiyle

Bende onu farkettim şimdi
  • @tugay_52_52

@efege

Teşekkür ederim.
  • vay vay vay vs lere bak helal olsun kenan saglam biçmişsin adamları
  • quote:

vay vay vay vs lere bak helal olsun kenan saglam biçmişsin adamları

Saolasın hocam sayende.
  • Şu zevk alarak oynuyorsunuz lafı bana komik geliyor ama yalanda değil. Ticari sektör olduğundan herkes çıkar peşinde tabi de gene de zevk almayarak oynamak gibi bir şey olmaz, kazandığı her şeyden zevk alınacağı için. Sizin kastettiğiniz para vermeyerek emekle alınan zevkse katılıyorum.
  • kenan Gm saolsun gece oyunun zevkli taraflarını yaşattırdı kozpsuz bir 5 saat geçirdik güzeldi keşke hep ole olsada eglensek
  • Güzel karakter.Bende akarada warrior başladım.Tatilde boş durmaktan sıkıldım.Belki bende fotolarımı koyarım buraya işgal ederim konunu İZİNDEYİM
  • quote:

kenan Gm saolsun gece oyunun zevkli taraflarını yaşattırdı kozpsuz bir 5 saat geçirdik güzeldi keşke hep ole olsada eglensek

Ah görkem dünkü gibi zevkli bi pk yoktu. Keşke GM her zaman online olsa...

@Setunfayks

İşgal etmek ne demek. Konu senindir.
  • Tebrik ediyorum itemsizde saglam oynanabiliniyomus bu oyunda bunu göstermis oldun... helal olsun oyundan zevk alıyosundur umarım...
  • Knighttaki ilk drobum. Sayısız Lobo, lupus, shaula, lesath kesmeme rağmen drop vermemişti. Sonunda Lupustan çıktı. İlk Knight drobum olduğundan koyayım dedim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 12 Temmuz 2009; 5:41:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

Ronarkta 50 GB alsam böyle senin gibi bir warrior dizmek istiyorum baya özendim, birlikte falan takılırız diyeceğimde acaba nasıl değerlendirebilirim bunu, ft bdw falan ilerletirim charı. Teşekkürler.

Benimkinden kat kat iyi bir warrior dizersin. Gelirsen elbet görüşürüz. Ronarkın ortamı güzeldir.

Dipnot: Eğer playerliğin varsa mage açmanı öneririm. Hem warriordan ucuza gelir. Şuan ronarkta ciddi bir mage sıkıntısı var. Öyleki onların ne işe yaradığını bile unuttuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 12 Temmuz 2009; 5:41:54 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.