Mrb.Arkadaşlar benim şu an asasım var human cz ama czde ki karus human dengesizliği + herkesin saglam olmasından dolayı oynanmıyor.bende baseye geçmek isitiyorm ama bayadır base girmiyorum.oranın item durumu nedir acaba?bide ben battle priest yapmak istiyorum +9 fabric set iron set fv +2 dual gibi itemleri yapcam en fazla sizce olurmu?yoksa bu fiyata daha iyi bir job dizebilirmiyim? Not: karus olucam.
basede en iyi iş yapan job battle priest tir. eğer heal ı atağı aynı anda yüretebileceksen tabi. legal bp oynamak biraz tecrübe istiyor.. eline +8 ms yada +8 ii alırsan üstüne +9 fabric dual +2 foverin iron belt iron neck alabilirsen tabi ki iş görürsün..
quote:
Orijinalden alıntı: Heath.Ledger
basede en iyi iş yapan job battle priest tir. eğer heal ı atağı aynı anda yüretebileceksen tabi. legal bp oynamak biraz tecrübe istiyor.. eline +8 ms yada +8 ii alırsan üstüne +9 fabric dual +2 foverin iron belt iron neck alabilirsen tabi ki iş görürsün..
tşk hocam.ben +8 ms alcam çünkü skili vuruş tarzından dolayı.ayrıca kalabalık yerlerde fazla gezmemeyi tercih ederim.
Ronark Base de en az cz kadar saglamdır hele karuslarda ki +10 shardları gordugun zaman ben ardream oynamak istiyorum diye konu açma.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
Ronark Base de en az cz kadar saglamdır hele karuslarda ki +10 shardları gordugun zaman ben ardream oynamak istiyorum diye konu açma.
quote:
hocam zaten karus olucam ama ne yapmamız lazım ya bu kadarda abartı item olmaz ki geçen sene bile nasıldı ya
quote:
Orijinalden alıntı: eatpraylove
quote:
hocam zaten karus olucam ama ne yapmamız lazım ya bu kadarda abartı item olmaz ki geçen sene bile nasıldı ya
Banlanmalarını temenni ediyorum bende 2 ırk da da 9set ler 3takılar 10shard 9 shard dolu.En temizi ardream bence orda itemde olsa takıda olsa lvl 59 skiller az hp az
mgame +10 +9 itemlar konusunda birşeyler yapacağını söylüyor fakat... bilemiyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eatpraylove
quote:
Banlanmalarını temenni ediyorum bende 2 ırk da da 9set ler 3takılar 10shard 9 shard dolu.En temizi ardream bence orda itemde olsa takıda olsa lvl 59 skiller az hp az
hocam şimdi base gittim 9 dan aşagı atacker yok dediler ben ard. demeden ard. ölye dediler ama ardream en mantıklı gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme