Şimdi Ara

Ronark Cz den Base geçme yardım ltfn...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb.Arkadaşlar benim şu an asasım var human cz ama czde ki karus human dengesizliği + herkesin saglam olmasından dolayı oynanmıyor.bende baseye geçmek isitiyorm ama bayadır base girmiyorum.oranın item durumu nedir acaba?bide ben battle priest yapmak istiyorum +9 fabric set iron set fv +2 dual gibi itemleri yapcam en fazla sizce olurmu?yoksa bu fiyata daha iyi bir job dizebilirmiyim?
    Not: karus olucam.

• basede en iyi iş yapan job battle priest tir. eğer heal ı atağı aynı anda yüretebileceksen tabi. legal bp oynamak biraz tecrübe istiyor.. eline +8 ms yada +8 ii alırsan üstüne +9 fabric dual +2 foverin iron belt iron neck alabilirsen tabi ki iş görürsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

basede en iyi iş yapan job battle priest tir. eğer heal ı atağı aynı anda yüretebileceksen tabi. legal bp oynamak biraz tecrübe istiyor.. eline +8 ms yada +8 ii alırsan üstüne +9 fabric dual +2 foverin iron belt iron neck alabilirsen tabi ki iş görürsün..

tşk hocam.ben +8 ms alcam çünkü skili vuruş tarzından dolayı.ayrıca kalabalık yerlerde fazla gezmemeyi tercih ederim.
  • Ronark Base de en az cz kadar saglamdır hele karuslarda ki +10 shardları gordugun zaman ben ardream oynamak istiyorum diye konu açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Ronark Base de en az cz kadar saglamdır hele karuslarda ki +10 shardları gordugun zaman ben ardream oynamak istiyorum diye konu açma.

• quote:

Ronark Base de en az cz kadar saglamdır hele karuslarda ki +10 shardları gordugun zaman ben ardream oynamak istiyorum diye konu açma.

hocam zaten karus olucam ama ne yapmamız lazım ya bu kadarda abartı item olmaz ki geçen sene bile nasıldı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

quote:

hocam zaten karus olucam ama ne yapmamız lazım ya bu kadarda abartı item olmaz ki geçen sene bile nasıldı ya

Banlanmalarını temenni ediyorum bende 2 ırk da da 9set ler 3takılar 10shard 9 shard dolu.En temizi ardream bence orda itemde olsa takıda olsa lvl 59 skiller az hp az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mgame +10 +9 itemlar konusunda birşeyler yapacağını söylüyor fakat... bilemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

quote:

Banlanmalarını temenni ediyorum bende 2 ırk da da 9set ler 3takılar 10shard 9 shard dolu.En temizi ardream bence orda itemde olsa takıda olsa lvl 59 skiller az hp az

hocam şimdi base gittim 9 dan aşagı atacker yok dediler
    ben ard. demeden ard. ölye dediler ama ardream en mantıklı gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.