Şimdi Ara

Ronark..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ronarkta oyuna tekrar başlamak istiyorum ardream karakteri olucak... Beni 52 lvl e kadar kasmak isteyen gönüllü arıyorum... Eğer kesinlikle kasıcaksa c.tesi bronz pre alıcağım. r1 r2 her yere girebilirim :))

• quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

Ronarkta oyuna tekrar başlamak istiyorum ardream karakteri olucak... Beni 52 lvl e kadar kasmak isteyen gönüllü arıyorum... Eğer kesinlikle kasıcaksa c.tesi bronz pre alıcağım. r1 r2 her yere girebilirim :))

işim olmasa kasardım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30770760/tm.htm

400 cash yani 8 ytl'e satılık tüm charlar aynı id'de
  • Ben beklerim zaten şimdi kasılmak istemiyorum premium yok oyuna giremem... DxTr_HunTr@windowslive.com sen gene eklersin boş oldugun zamanlarda beraber kasılırız.. 52 olduktan sonra ben kendim kasabilirim. Eğer dersen ben seni 59 yapmadan bırakmam o zaman warrior acıcağım. Gerçekten böyle arkadaşlara ihtiyacım var :'(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

Ben beklerim zaten şimdi kasılmak istemiyorum premium yok oyuna giremem... DxTr_HunTr@windowslive.com sen gene eklersin boş oldugun zamanlarda beraber kasılırız.. 52 olduktan sonra ben kendim kasabilirim. Eğer dersen ben seni 59 yapmadan bırakmam o zaman warrior acıcağım. Gerçekten böyle arkadaşlara ihtiyacım var :'(

gg den vakit bulamıyorum kusura bakma
  • Sağol hacım class ben 0dan kasmak istiyorum..
    @Pea©e
    Bulursun be hacı
  • ekledim bos olursam kasarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.