Şimdi Ara

Ronaldo'yu değil, Arda'yı isteriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: meneL

Şaka mı bu ya, harbi harbi adamlar kendilerini inandırmışlar.Tabii beni ilgilendirmez neye inandığınız da fanatiklik gözleriniz kör etmesin.Sizin kanınıza dokunacak ne yazdım onu anlamadım?Bu haberin masa başı sallama haber olduğunu söyledim, Madrid taraftarlarının Arda'yı istediği yok ki.Antu'nun Oyuncu Tanıtım bölümü gibi bi bölümde Arda hakkında 3 sayfa konuşmuşlar.Biri kişiliğime laf etmiş diğeri hazımsız demiş öbürü Kazım demiş nerden çıkardıysa ama insan gibi bi cevap veren yok. Varsa sakin sakin doğru dürüst yorum yazacak adam, konuşalım tartışalım.Köpürmenin alemi yok.

F

• quote:

Orjinalden alıntı: _fira_

quote:

Arsenal Real Madrid ManU Juventus forumlarında sayfalarca konuşuldu Arda hayalden kastınız nedir

Bu takımlar ardayı gerçekten isteselerdi alırlardı.Bizim medyanın hayallerine sizde inanıyorsunuz.

quote:

"...Ronaldo, 90 milyon Euro ediyorsa, Arda 180 milyon Euro eder. Arda, bize göre değerli ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Ronaldo’da ısrar edilmemeli."

Burası harbiden çok komik.Ronaldo ile kıyaslamak bile akıl mantık dışı.

adı arda yerine adriano olsaydı aziz babanız 100 milyon bile verirdi

• Defansa yeni isimlerle takviye yapmak isteyen R. Madrid John Terry ve Rio Ferdinand gibi yıldızlardan red cevabı alınca ibreyi Baki Mercimek'e çevirdi. Ankarasporun parlayan yıldızı Baki ise "Transfer listesinin ilk sırasında zaten ben vardım ama takımdaki dengeleri bozmamak için önce Ferdinand ve Terry gibi ikinci sınıf oyuncularla görüştüler" dedi.

Bu gelişmelerin yanı sıra R. Madrid başkanı iki sezon önce futbolu bırakan Zidan'ın yerini hala dolduramadıklarını ve bu oyuncunun mevkisine Servet Çetini almayı düşündüklerini belirtti..

KestanePhotoSport
  • Bir üyenin imzasında sunu gördüm ;

Once de la Eurocopa

..........................................Pletikosa
    Boulahrouz..........Mertesaker..............Kolodin...........Hakan Balta
    ..........................Toulalan............Mehmet Topal
    Kazim Kazim.....................Arshavin...........................Arda Turan
    .....................................Pavlyuchenko
  • Tabi bu klüpler Arda'yı isteseydi alırdıyla olmuyor işte o işler. O zaman Dünya'da herkes istediği oyuncuyu alabilirdi. Huntelaar, Van Der Vaart, Cristiano Ronaldo, Kaka bu gibi adamlar her yıl belirli klüpler tarafından isteniyor. Peki niye şimdiye kadar hiçbiri gerçekleşmedi. Klüp satmak istemezse gidemez. Oyuncuda gitmek istemezse klüp satmaz. Parayla olmuyor bu işler. Galatasaray'da Arda'yı bırakmak istemiyor. Arda'da daha yapacak çok işlerim var diyor. Öyle sizin demenizle bütün transferler gerçekleşmiyor işte.
  • Euro 2008'de Arda mı bişeyler yaptı Ronaldo mu bişeyler yaptı !

Herşey ortada beyler, Arda en yakın zamanda bu adamı da sollayıp geçecek...

Rıdvan Dilmen'in bi sözünü hatırlatmak isterim : Arda, benim futbol hayatım boyunca gördüğüm izlediğim takip ettiğim Maradona'dan sonra takımını tek başına kurtaran tek oyuncudur...

Başka söze gerek yok onu artık dünya kabul etti. İnşallah bu sene bize şampiyonlar liginde müthiş başarılar kazandıracak Aslanlar Aslanı Arda'm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

Euro 2008'de Arda mı bişeyler yaptı Ronaldo mu bişeyler yaptı !

Rıdvan Dilmen'in bi sözünü hatırlatmak isterim : Arda, benim futbol hayatım boyunca gördüğüm izlediğim takip ettiğim Maradona'dan sonra takımını tek başına kurtaran tek oyuncudur...

Başka söze gerek yok onu artık dünya kabul etti. İnşallah bu sene bize şampiyonlar liginde müthiş başarılar kazandıracak Aslanlar Aslanı Arda'm...

nokta .
  • quote:

nokta bitti.

• quote:

Ya o kadar da değil. :)

Avrupa kupası maçlarında ne yaptı.Ligde kaç gol attı.

Bir bakın bakalım Ronaldo kaç gol atmış Premier Ligde Arda kaç gol atmış TSLde.

Euro 2008'de 1 gol daha fazla atmış sadece. :)

Avuntularınız çok komik.

Bana göre Arda Türk futbolunun en önemli birkaç oyuncusundan biridir.Şu jenerasyonda tabii ki.Ama Ronaldo kadar da değil....

Nokta...

• Acaba yazdığı cümlenin her türk gazetesinde çıktığından haberi var mı ?
    Garip değil mi :)

Ronaldo'yu değil, Arda'yı isteriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.