Şimdi Ara

Ronaldo'dan yine yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradım ama bulamadım umarım daha önce açılmamıştır.

Cristiano Ronaldo, İsrail'in Filistin'de uyguladığı zulme tepkisiz kalmadı.

Ronaldo'dan yine yardım !

Futbolunun yanı sıra yaptığı yardımlarla gündeme gelen Ronaldo, Dünya Kupası dönüşü Filistinli çocuklara ramazan bayramı dolayısıyla 2 milyon dolar bağışta bulundu.

Bu, Ronaldo'nun Filistinli çocuklara ilk yardımı değil. Portekizli yıldızın, 2012 yılında satışa çıkardığı Altın Ayakkabı ödülü 1.5 milyon avroya satılmıştı. Ronaldo, bu parayı da Filistinli çocuklara bağışlamıştı.

Gazze'deki çocuklara yardım eden vakıflara dönem dönem bağışta bulunan ünlü futbolcunun Arap dünyasında büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

KAYNAK: Bütün haber siteleri :)

• Hll rnldo qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide müslüman olsa

• Boşuna yardım ediyor cehenneme gide...
  • Bize böyle futbolcu lazım
  • İstediği kadar yardım etsin, o parayla erzak filan alır millete yardım ederler bitince Ronaldo'nun eline bakarlar. Yardım etmek istiyorsa İsrail'e filan gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen bu kadar iyi insanların da sırf müslüman olmadıkları için sonsuza kadar cehennemde kalacak olması beni büyük çıkmaza sokuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne olursa olsun messi

Gelsin eksiler

• Adamın dibi dibi.
    Helal olsun lan sana
  • isterse tüm parasıonı yardım diye versin isterse israil bombalarıının önüne atlasın sonsuza kadar cahannamda yanacak cünkü müslümandegilsen yaptıgın iyiliğin değeri yok
  • 'Kim ki zerre kadar iyilik yaparsa onun karşılığını görür, kim ki zerre kadar kötülük yaparsa onunda karşılığını görür' ayetinde de dendiği gibi adam iyi ise cennete gidebilir. sonsuza kadar cehennemde yanacak
  • Elhamdülillah müslümanım diyen altın varaklı muslukların altında abdest alan ama Gazze için kılını kıpırdatmayan arap şeyhleri nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Boşuna yardım ediyor cehenneme gide...

çok güzel prim kasıyo
  • İşte ben de tam buna parmak basacaktım. Bu gibi yardımları elin Portekizlisi yapıyor. Ama öte yandan satılmış Arap şeyhleri kendi ırkdaşlarına karşı duyarsız. Ne kadar ironik. Bu gibi yardımları yapması gereken, İsrail'e ses çıkarması gereken ilk başta bu kodamanlardır. Bu gibi şeyler insanların onu bunu boykot etmesiyle olacak şeyler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Boşuna yardım ediyor cehenneme gide...

yu rak beybi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bide müslüman olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Bazen bu kadar iyi insanların da sırf müslüman olmadıkları için sonsuza kadar cehennemde kalacak olması beni büyük çıkmaza sokuyor

Bunu kimse bilemez ne biliyorsun belki cennete gidecek Bill Gates Cehenneme mi gidecek yani buna inanan varsa cennet cehenneme bu herifin gideceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

quote:

Bazen bu kadar iyi insanların da sırf müslüman olmadıkları için sonsuza kadar cehennemde kalacak olması beni büyük çıkmaza sokuyor

Bunu kimse bilemez ne biliyorsun belki cennete gidecek Bill Gates Cehenneme mi gidecek yani buna inanan varsa cennet cehenneme bu herifin gideceğini sanmıyorum.

Kuran da açık açık belirtiyor sadece müslümanların gideceği

• quote:

quote:

quote:

onların kitabında da sadece kendileri gidiyor.Paradoksa hoşgeldiniz.

• quote:

quote:

quote:

Sen kim olarak konuşuyorsun inandığın Allah'ı mı sorgulayacaksın belki sevdiği biriydi belki cennete göndermek istedi arkadaş var ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.