Şimdi Ara

RONALDİNHO OLMASA BARCELONA ŞAMPİYON OLUR MU.???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence 100 de 100 olur...Ordaa DECO var Van bommel var Messi Var Xavi VAr...Eto -Larsoon...Bence Ronaldinhoyu abartmayın gözünüzde takım iyi diye herşeyi Ronaldinho yapmış gibi oluyo YAnlış bi görüş bu. Sizin görüşlerinizi bekliyorum ...

• olur ama geçen sene gibi rahat olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bence 100 de 100 olur...Ordaa DECO var Van bommel var Messi Var Xavi VAr...Eto -Larsoon...Bence Ronaldinhoyu abartmayın gözünüzde takım iyi diye herşeyi Ronaldinho yapmış gibi oluyo YAnlış bi görüş bu. Sizin görüşlerinizi bekliyorum ...

cok sacma bi soru yok o olmasaydı soyle olurmuydu bu olmasaydı böyle olurmuydu... varsayımlar her zaman insanları yanıltır ve sacma sonuclara yol acar..
    mesela;
    sen olmasaydın bu topici acan olurmuydu?
    bence yuzde yuz.... gibi bi cevap sence mantıklı olurmuydu?

• Olur emme bu rekorları kıramadan olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bence 100 de 100 olur...Ordaa DECO var Van bommel var Messi Var Xavi VAr...Eto -Larsoon...Bence Ronaldinhoyu abartmayın gözünüzde takım iyi diye herşeyi Ronaldinho yapmış gibi oluyo YAnlış bi görüş bu. Sizin görüşlerinizi bekliyorum ...

cok sacma bi soru yok o olmasaydı soyle olurmuydu bu olmasaydı böyle olurmuydu... varsayımlar her zaman insanları yanıltır ve sacma sonuclara yol acar..
    mesela;
    sen olmasaydın bu topici acan olurmuydu?
    bence yuzde yuz.... gibi bi cevap sence mantıklı olurmuydu?

Nedenmi topici açtım herkes Ronaldinho yu İlah yapıyo da o yüzden barcelonanın o olmadan da kupayı alabileceğini kanıtlamak için.! Bilmem anlatabildimmi.?? O olmasaydı bu olmasaydı değil mesela Ronaldinho deyince Barcalona geliyor akla ama bu yalnış...Bunun için açılan bi topic.!

• Olur
  • Bence ronaldinho barcelona da olmasa barcelona şampiyon olamaz çünkü ronaldinho taraftarıda arkasına aldı...çoğu taraftar o takımdan gitti diye maçlara gitmeyebilir...takımın tekniği çok kötü düşüşe geçer....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi niye düşüşe geçsin DECO var MESSİ var Van bommel var Xaxii var Nasıl bi düşüştür bu
  • Söz konusu Ronaldinho olunca herkes abartabilir bence adam hakkediyor oynundanda belli tek başına reali devirdi gözünde büyütmediğin adam
  • Ama bir oyuncu bi takımı tek başına devirebilir...Ondan önceki senede Ronaldo Zidane BARCA yı devirmişti.
  • İzlediğim tüm maçlarda ronaldinho takımın neredeyse tek başına kazandırıyor.Başka iyi oyuncularıda var ama ronaldinho başka.
  • s.a

• Simdi ayni Ronaldinho´yu al bir Türk takimina sok.... Ne olur? Ailton gibi sinir hastasi olur, cünkü Ronaldinho o kadar büyük yapan arkadaslari takimda, onun özelliklerini gören ve takimin sistemini o özellikler üzerine kuran Antrenörde fark. Isler iyi gitmeyincede kimse Ronaldinho´yu suclamiyor. O yüzden daha serbest hareket edip güzel oyunlar ortaya cikiyor. Tabi ayri bir oyuncu, ama basari icin bu oyuncuya önce iyi bir cevre ve uyum saglamak lazim.
  • beyler abartmyın diyorsunuz size gülüyorum

dünyanın en iyi futbolcusu onu abartnayacan kimi abartacan ya

hakkını vereceksin kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

beyler abartmyın diyorsunuz size gülüyorum

dünyanın en iyi futbolcusu onu abartnayacan kimi abartacan ya

hakkını vereceksin kardeşim

Ya bırak allah aşkına abartanların hepsi cahil 5 direk olayının feyk olduğunu bilmiyolar Bide konuşuyolar Olum ne biçim adam insan değil bu filan...O da insan Abi Robot da olsa insan...Ne bilim olum roboto ne sorim
  • olur
  • eğer biraz daha fazla asılırlarsa olabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.