Bence 100 de 100 olur...Ordaa DECO var Van bommel var Messi Var Xavi VAr...Eto -Larsoon...Bence Ronaldinhoyu abartmayın gözünüzde takım iyi diye herşeyi Ronaldinho yapmış gibi oluyo YAnlış bi görüş bu. Sizin görüşlerinizi bekliyorum ...
olur ama geçen sene gibi rahat olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
Bence 100 de 100 olur...Ordaa DECO var Van bommel var Messi Var Xavi VAr...Eto -Larsoon...Bence Ronaldinhoyu abartmayın gözünüzde takım iyi diye herşeyi Ronaldinho yapmış gibi oluyo YAnlış bi görüş bu. Sizin görüşlerinizi bekliyorum ...
cok sacma bi soru yok o olmasaydı soyle olurmuydu bu olmasaydı böyle olurmuydu... varsayımlar her zaman insanları yanıltır ve sacma sonuclara yol acar.. mesela; sen olmasaydın bu topici acan olurmuydu? bence yuzde yuz.... gibi bi cevap sence mantıklı olurmuydu?
Olur emme bu rekorları kıramadan olur.
quote:
Orjinalden alıntı: bloodymoon1907
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
cok sacma bi soru yok o olmasaydı soyle olurmuydu bu olmasaydı böyle olurmuydu... varsayımlar her zaman insanları yanıltır ve sacma sonuclara yol acar.. mesela; sen olmasaydın bu topici acan olurmuydu? bence yuzde yuz.... gibi bi cevap sence mantıklı olurmuydu?
Nedenmi topici açtım herkes Ronaldinho yu İlah yapıyo da o yüzden barcelonanın o olmadan da kupayı alabileceğini kanıtlamak için.! Bilmem anlatabildimmi.?? O olmasaydı bu olmasaydı değil mesela Ronaldinho deyince Barcalona geliyor akla ama bu yalnış...Bunun için açılan bi topic.!
Olur
Bence ronaldinho barcelona da olmasa barcelona şampiyon olamaz çünkü ronaldinho taraftarıda arkasına aldı...çoğu taraftar o takımdan gitti diye maçlara gitmeyebilir...takımın tekniği çok kötü düşüşe geçer....
Abi niye düşüşe geçsin DECO var MESSİ var Van bommel var Xaxii var Nasıl bi düşüştür bu
Söz konusu Ronaldinho olunca herkes abartabilir bence adam hakkediyor oynundanda belli tek başına reali devirdi gözünde büyütmediğin adam
Ama bir oyuncu bi takımı tek başına devirebilir...Ondan önceki senede Ronaldo Zidane BARCA yı devirmişti.
İzlediğim tüm maçlarda ronaldinho takımın neredeyse tek başına kazandırıyor.Başka iyi oyuncularıda var ama ronaldinho başka.
s.a
Simdi ayni Ronaldinho´yu al bir Türk takimina sok.... Ne olur? Ailton gibi sinir hastasi olur, cünkü Ronaldinho o kadar büyük yapan arkadaslari takimda, onun özelliklerini gören ve takimin sistemini o özellikler üzerine kuran Antrenörde fark. Isler iyi gitmeyincede kimse Ronaldinho´yu suclamiyor. O yüzden daha serbest hareket edip güzel oyunlar ortaya cikiyor. Tabi ayri bir oyuncu, ama basari icin bu oyuncuya önce iyi bir cevre ve uyum saglamak lazim.
beyler abartmyın diyorsunuz size gülüyorum
dünyanın en iyi futbolcusu onu abartnayacan kimi abartacan ya
hakkını vereceksin kardeşim
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
beyler abartmyın diyorsunuz size gülüyorum
dünyanın en iyi futbolcusu onu abartnayacan kimi abartacan ya
hakkını vereceksin kardeşim
Ya bırak allah aşkına abartanların hepsi cahil 5 direk olayının feyk olduğunu bilmiyolar Bide konuşuyolar Olum ne biçim adam insan değil bu filan...O da insan Abi Robot da olsa insan...Ne bilim olum roboto ne sorim
olur
eğer biraz daha fazla asılırlarsa olabilirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme