Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Aura

Şimdiye kadar 3 adet sense aldım fakat taşıma kılıfı cıkmadı.Siz sailing aldıysanız zaten yurt dışında sailing satışı yok karışması zor ama barkod sistemi iyidir.

Kullanmadığınızda cihaz %30 ile %40 arasında bırakmanız sağlıklı olur.

sizin incelemesini yaptığınız ürünün aynısı, sailing 5 13.000 mah, kılıf çıkmıyor galiba, çok önemli birşey değil ama burdan alan arkadaşlar da cevap yazarlarsa sevinirim
  • Sailing serisi yurt dışında hiçbir yerde yokken burada var ve kafamı kurcalıyor. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi? 40tlye sense mi alınmalı yoksa buradan sailing mi bilemedim
  • Az önce Sailing 5 1300, siparişi geçtim, umarım memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Az önce Sailing 5 1300, siparişi geçtim, umarım memnun kalırım

Ben sipariş ettim 1gunde teslim oldu satan arkadaşlarda gayet ilgililer
    Bakalım biraz da ürünü test edip görelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Sailing serisi yurt dışında hiçbir yerde yokken burada var ve kafamı kurcalıyor. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi? 40tlye sense mi alınmalı yoksa buradan sailing mi bilemedim

Günaydın kafan karışmasın Distribütör Satıcı her ne isen adet alırsan stokta her zaman ürün olur
  • İlk önce romoss Türkiye'de yer alan satış formunu doldurup aramalarını bekledim. Çünkü sitede satış için bölüm yok. Ancak ne arayan oldu nede soran. Sonrasında da Celsa'dan sailing 4 siparişi verdim. Hemen ertesi gün de mail ile sipariş verdiğimde yazdığım adrese değil ev adresime iletmelerini rica ettim. Mailimi olumlu cevaplayıp istediğim adrese yönlendirdiler. Az önce teslim aldım. Denildiği gibi üzerinde barkod var. Yurtdışı alışverişleri çok çok uzun yıllardır yapıyorum ama gerek sailing 4 bulamamam gerekse de garanti durumundan dolayı buradan almak istedim ve ilk izlenimlerim gayet olumlu. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewusst

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Orijinalden alıntı: bewusst

10400 olanı aliexpressden 19 dolara aldım. 14-15 dolara bile var şu anda. Gümrüğe falan takılmaz tüketiciyi yanıltmayın. Hikaye okumayın.

14-15 dolarligin linkini alabilir miyim acaba.

http://www.aliexpress.com/item/For-apple-romoss-mobile-power-charge-treasure-general-mobile-power-10400/1696317324.html
    http://www.aliexpress.com/item/Romoss-10400-mobile-power-mobile-phone-general-charge-treasure-sense-4/1614237426.html
    http://www.aliexpress.com/item/Romoss-mobile-power-for-apple-for-SAMSUNG-millet-general-charge-treasure-10400-4-sense/1652728392.html

Bunlar var.

Daha ucuzları var ama adetli almak gerekiyor.

http://www.aliexpress.com/item/wholesale-10pieces-express-free-shipping-Romoss-10400mah-mobile-power-mobile-phone-general-charge-treasure-romoss-10400/1655139395.html
    http://www.aliexpress.com/item/For-apple-romoss-charge-treasure-general-mobile-power-10400/1630074779.html
    http://www.aliexpress.com/item/Romoss-10400-mobile-power-for-apple-for-SAMSUNG-mobile-phone-charge-treasure-sense-4/1503555619.html

En son link 2 adet alırsanız 15 dolara geliyor.

Arkadaşım verdiğin linklerden ilk 3 satıcının feedback i çok düşük problem çıkma ihtimali çok yüksek.

Ben 30 küsür alışveriş yaptım aliexpressten hiç sorun yaşamadım bunun sebebi feedback i yani itibarı yüksek satıcılardan alışveriş yapıyor olmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bewusst kullanıcısına yanıt
    Ayrıca mastercard sahipleri ve yeni üyelere 25 dolar üstüne 5 dolar indirim war

• Beyler
    Cok affedersiniz ama neden arkadasın konusunda sürekli yurtdışı linkler paylaşılıyor?
    Insanların ticaret al sat yapmalarına neden engel olmaya çalışıyorsunuz? yurtdışı daha ucuzsa başka konuda bunları paylaşın. Bu sekilde davranışlar hiç hoş görünmüyor. Herkes sizin gibi yurtdışı alışveriş yapma konusunda tecrübeli olmayabilir. Tabi ki ucuz varsa yönlendirmek gerek ama bu sekilde doğru degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

Beyler
    Cok affedersiniz ama neden arkadasın konusunda sürekli yurtdışı linkler paylaşılıyor?
    Insanların ticaret al sat yapmalarına neden engel olmaya çalışıyorsunuz? yurtdışı daha ucuzsa başka konuda bunları paylaşın. Bu sekilde davranışlar hiç hoş görünmüyor. Herkes sizin gibi yurtdışı alışveriş yapma konusunda tecrübeli olmayabilir. Tabi ki ucuz varsa yönlendirmek gerek ama bu sekilde doğru degil.

Çünkü burası sıcak fırsatlar bölümü, ikinci el bölümü yada reklam bölümü değil.
    Paylaşılan ürünleri daha ucuza nasıl alabiliriz, bunu konuşur tartışır ve eğer daha ucuza alabilme imkanımız varsa linkleri paylaşırız. Bu kadar basit.
  • Romoss 5 yine 92 lira olmus konunun hiç bi sıcak tarafı yok gider romoss turkiyeden alırım en azından türkiye distributoru

• aliexpress 5 dolar 100 dolar uzerıne degıl mıydı?

http://www.aliexpress.com/activities/mastercard_06/

burda oyle yazıyor da
  • Az bi talep görünce hemen fiyat artırmak mı gerekiyor sayın konu sahibi?
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Yüksek Fiattan almak istemeyen beklesin.Diğer Disbritör de stoklarına 1 hafta icerisinde girecek sanırım Sailing 5 ve fiatı suan icin sabit öyle görüşmüştük.
  • Olay beklemek değil, herhangi bir site görevlisinin tutumu. yukarıdaki yorumlarda sailing5in fiyatına övgüler varken anında fiyat artırmak ne kadar etik? kaldı ki herkes bu foruma özel indirim yapıyor. böyle bir tutumdan sonra sipariş falan vermeyeceğim bu adamlardan, bahsettiğiniz gibi 1 hafta sonra stok girecekse "googleda aratınca ilk çıkan siteden" satın almak çok çok daha mantıklı hocam :). burada satış yapmaya çalışan arkadaşa da yolunda başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevenashty -- 8 Mart 2014; 23:42:01 >
  • Fiyatları artırmamızın sebebi bizi romoss a sikayet edilmemiz sorun çözülünceye kadar ürünleri ya satışta kaldıracaktık yada
    fiyat artıracaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

Fiyatları artırmamızın sebebi bizi romoss a sikayet edilmemiz sorun çözülünceye kadar ürünleri ya satışta kaldıracaktık yada
    fiyat artıracaktık.

İsteyen istediği ürünü istediği fiyattan satamaz mı? İstersen zararına satarsın istersen yüzde 300 pahalı, nasıl bir şikayet gelmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

quote:

Orijinalden alıntı: celsa

Fiyatları artırmamızın sebebi bizi romoss a sikayet edilmemiz sorun çözülünceye kadar ürünleri ya satışta kaldıracaktık yada
    fiyat artıracaktık.

İsteyen istediği ürünü istediği fiyattan satamaz mı? İstersen zararına satarsın istersen yüzde 300 pahalı, nasıl bir şikayet gelmiş?

Distributorun altında bi satış yapamazsın distributor 85 lira diyorsa sen 84.99 a satamazsın eğer bayi isen ama normal bi vatandaşsan istersen 10 liraya sat bişe olmaz

• Öğrenmiş oldum teşekkürler
  • BU arkadaş bildiğim kadarıyla disbritör.
    Romoss Türkiye yaklaşık 2-2.5 aydır 85 liradan satıyor.RomossTÜrkiye şikayet edilmiyorda sizi neden şikayet ediyorlar ? Siz Disbritör müsünüz yoksa Bayi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.