Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drilan

sailing ve sense serisinden hangisi daha iyi? ne farkları var acaba?

Sailing ve solo serisi 1 kalitedir sense modelli sadece ebay ve alibaba siteleri için üretilmiştir kalitesi düşüktür
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

quote:

Sailing ve solo serisi 1 kalitedir sense modelli sadece ebay ve alibaba siteleri için üretilmiştir kalitesi düşüktür

ne yonden batarya yonunden mi kasa yonunden mi? bu bilgilerin yer aldıgı bir link var mı acaba inceleyebilecegimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilan -- 13 Mart 2014; 14:36:47 >
  • quote:

quote:

quote:

ne yonden batarya yonunden mi kasa yonunden mi? bu bilgilerin yer aldıgı bir link var mı acaba inceleyebilecegimiz?

Cell (pil)ömrü daha kısa ölçüm yapabilen arkadaşlar varsa 10400 olarak satılan sensen kac mah çıkışı ona bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Eyv kılıfsız kullanacağız o zaman :)
    sitenizden 3861 nolu sipariş ile 2 adet romoss satın aldım umuyorum ürünler bugun kargolanırsa yarın elimde olur ve kullanabilirim.
    ilgilinz için şimdiden teşekkürler.

Hocam ürünler geldimi kaliteleri nasıldır izlenimlerini yazarmısın. Ona göre bizde alalım, yurtdışı ile uğraşmayalım.
  • ürünler geldi...
    sailing 1 1 tam sefer iphone 4s i sıfır bataryadan 100 e rahat getiriyor...
    daha ne kadar şarj kaldı içinde bilemiyorum..
    sailing 5 e ise söylenecek bişey yok tam bir bomba alet...
    hepsisat.com adresinden aldım ve ürünler son derece orjinall
  • Buradaki yazılar üzerine hepsisat.com üzerinden sailing5 siparişi verdim.

Kargoya veriliş süreleri ve gözlemlerimi aktarırım.
  • 20 liraya inerse alacağım şu 2000 mah olan.
  • Satıcı arkadaşı çok ilgisiz buluyorum pm atıyorum resmen cımbızla laf almaya çalışıyorum en son mesajımı da görüp cevap yazma zahmetinde dahi bulunmamış ! Belki buradan yazınca cevaplar sorularımı...
    Solo 5 ile Sailing 5 arasında tam olarak ne fark var ? Uluslar arası sitesinde mAh'leri farklı görünüyor telefonla görüştüğüm kişi aynısı dedi bana bu konuda bilgi rica ediyorum.
    eUSB Sofun4 ile eUSB edge52 arasındaki fark nedir ? Ne işe yaralar hangisi daha işlevseldir fiyatları nelerdir?

Umarım buradan cevap alabilirim satıcı arkadaştan.. Konuyu okuyup da bilgi sahibi olan arkadaşlarda yazabilir bildiklerini. Teşekkürler.
  • En güzel fark sailing 5 serisinde samsung bataryaların bulunması...
    ben olsam riske atmam sailingden alırım ki öyle de yaptım.
  • quote:

En güzel fark sailing 5 serisinde samsung bataryaların bulunması...

ya aslında öyle gibi duruyor lakin telefondaki arkadaş bi garip anlattı ikisi aynı ürün dedi biri avrupa için kutulu üretiliyor dedi diğeri kutusuz pvc de gibisinden. birde benim esas ilgimi çeken e 52 edge ürünü. detaylı bilgi ve fiyat alabilirsem fiyatıda uygun olursa onu almayı tercih ederim. zira notebook içinde kullanılabiliyor çok iyi bir özellik fakat telefonda çok yüksek bir fiyat söyledi( 129$ + KDV ( 340 TL ) ) emin olamadım belki TL olarak 129 TL + KDV dir. Fiyat makul ise e52 edge alırım ben.
  • cemal_ozsoy kullanıcısına yanıt
    notebook u bilemem ama note 10.1 tableti sailing 5 ile şarj edebiliyorum.
    ebay gbi yurt dışı firmalarda çok fazla çakması var...eğer yurt dışı alacaksanız bilginiz olsun..
  • quote:

ebay gbi yurt dışı firmalarda çok fazla çakması var...eğer yurt dışı alacaksanız bilginiz olsun..

sahte ürün olacağını zannetmem çünki alacağım kişiye geçmişine ve aldığı yorumlara göre alışveriş yaparım yaş tahtaya basmam yani :D evet notebook şarjı içinde düşünüyorum zaten notebookun bataryası öldü bi 100 tl ona harcamak gerek e sailing 5 de 85 tl ikisi 185 ediyor bu rakamlara 2 si bir arada alabilirsem çok daha iyi benim için. yarın notebook gider başka bi notebook gelir aldığımız batarya da boşa gitmemiş olur :D yetkiliden halen yanıt bekleniyor ama tık yok...
  • e52 benim de ilgimi çekti, hem notebook hem akıllı telefona olması çok iyi... Ancak tr de yok herhalde?
  • cemal_ozsoy kullanıcısına yanıt
    bu e52 nin bir linkini verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_ozsoy

quote:

sahte ürün olacağını zannetmem çünki alacağım kişiye geçmişine ve aldığı yorumlara göre alışveriş yaparım yaş tahtaya basmam yani :D evet notebook şarjı içinde düşünüyorum zaten notebookun bataryası öldü bi 100 tl ona harcamak gerek e sailing 5 de 85 tl ikisi 185 ediyor bu rakamlara 2 si bir arada alabilirsem çok daha iyi benim için. yarın notebook gider başka bi notebook gelir aldığımız batarya da boşa gitmemiş olur :D yetkiliden halen yanıt bekleniyor ama tık yok...

Merhaba Cemal bey

Telefonda elimizde geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım sailing ile solo serisi arasında fark kasa farklı mah farklıdır ürünler aynı kalitede üretilmiştir.

solo 1 2000 mah
    sailing1 2600 mah

solo5 10000 mah
    sailing 5 13000 mah gibi cell kulanılmıştır. solo ve sailing serisi power banklar 1 kalite batarya ve cip kulanılmıştır. sense serisi ucuz seri pil kulanımış ve sadece ebay ve alibaba gibi sitelerinde satılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 18 Mart 2014; 13:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

e52 benim de ilgimi çekti, hem notebook hem akıllı telefona olması çok iyi... Ancak tr de yok herhalde?

Merhaba ED52 stoklarımızda var.sadece özel sipariş eden müşterilerimize satıyoruz fiyatı biraz yüksek olduğundan siteye koymadık

Değişik model notebook ve cep telefonu şarj edilmesinde kulanılır.paket içeriğinde 10 model adaptör jack girişi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 18 Mart 2014; 13:51:02 >
  • quote:

quote:

ya aslında öyle gibi duruyor lakin telefondaki arkadaş bi garip anlattı ikisi aynı ürün dedi biri avrupa için kutulu üretiliyor dedi diğeri kutusuz pvc de gibisinden. birde benim esas ilgimi çeken e 52 edge ürünü. detaylı bilgi ve fiyat alabilirsem fiyatıda uygun olursa onu almayı tercih ederim. zira notebook içinde kullanılabiliyor çok iyi bir özellik fakat telefonda çok yüksek bir fiyat söyledi( 129$ + KDV ( 340 TL ) ) emin olamadım belki TL olarak 129 TL + KDV dir. Fiyat makul ise e52 edge alırım ben.

Cevap ve yazılarınıza okuduğumda nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum en iyi cevap yazmamak

Telefon ile yaptığımız konuşmada c.tesi firmamıza gelip ürünü görebilirdiniz.
    Ben firma yetkilisi olarak bütün mesajlara cevap vermeye çalışıyorum Pazar günü foruma girmedim yazdıklarınızı
    görmedim ondan olumlu veya olumsuz cevap yazamadım maşalahhh hemen karalama yapmış bazı arkadaşlar
    canları sağ olsun olumlu yorumlar kadar tabi ki olumsuz yorumlarda olacaktır

• quote:

quote:

quote:

Cevap ve yazılarınıza okuduğumda nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum en iyi cevap yazmamak

Telefon ile yaptığımız konuşmada c.tesi firmamıza gelip ürünü görebilirdiniz.
    Ben firma yetkilisi olarak bütün mesajlara cevap vermeye çalışıyorum Pazar günü foruma girmedim yazdıklarınızı
    görmedim ondan olumlu veya olumsuz cevap yazamadım maşalahhh hemen karalama yapmış bazı arkadaşlar
    canları sağ olsun olumlu yorumlar kadar tabi ki olumsuz yorumlarda olacaktır

Karalama ? Öyle anlaşıldıysa kusura bakmayınamacım öyle birşey değildi olamazda. Sadece hizmet konusunda yeterince başarılı bulmadım( memnuniyetsizim ) bu benim fikrimdir doğru yada yanlış tartışılmaz. benim beklentim yüksektir başarız bulurum başkasının beklentisi düşüktür çok iyi bulur. Neyse hocam karalamak değil amacım bunu bilin yeterli. E52 hakkında detaylı bilgilerinizi rica ediyorum.. Kutu içeriğinde neler var ? ( şarj adaptörü varmı mesela ? ) Notebook şarjı yaparken voltajı kendi mi ayarlıyor yoksa standart bir voltajmı veriyor ? Kaç saatte şarj oluyor ? notebook şarjı yaparken usb den de başka bir cihazı şarj edebiliyormu? aynı anda hem şarj olup hem notebooku çalıştırabiliyormu? ( yani e52 prize bağlı notebook e52 ye bağlı bu durumda sadece tek taraflı besleme mi yapıyor yoksa hem alım hem besleme yapabiliyormu? Fiyat konusunda da net birşeyler söylerseniz sevinirim foruma yapabileceğiniz fiyatıda yazarsanız yada pm atarsanız sevinirim. Değerli cevaplarınız için teşekkürler...

Not: Karalama kesinliklikle yoktur memnuniyetsizlik vardır.

• Edge icin 350 lira aslında normal şöyleki Aliexpress'de edge 100 veya 135 dolar civarında bu da 300 lira gibi bir rakam.Siz 300 lira verip gümrüğe girme riski var,Gümrükten alamama ihtimaliniz var ayrıca ürün garantisiz olacaktır.Edge52 alacak arkadaşlar Türkiye Resmi Disbritörlerinden almaları bence önemlidir.
  • quote:

bu e52 nin bir linkini verebilir misiniz?

Orjinal Sitesi

Diğer Link 1
    Diğer Link 2
    Diğer Link 3

Farklı farklı linkler verdim umarım faydası olur. Farklı görseller ve şemalar vs var ama tam istediğim açıklamaları bulamadım. belki siz bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.