Şimdi Ara

ROME TW 2 TUR GEÇİŞİNDE TAKILMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık bir hafta önce yüklediğim Rome Total War 2 oyununda ciddi bir problem yaşıyorum. Problem aynen şöyle, bildiğiniz gibi Rome 2 oyununun optimizasyonu iyi olmadığı için iyi sistemlerde bile kasma ve FPS düşüklüklerine yol açıyor ancak benim yaşadığım problem farklı bir durum. Kısaca Sparta ırkı ile haritanın çok büyük bir kısmını neredeyse en doğusu yani bugünkü Afganistan'dan balkanlara kadar her yeri aldım ve 156. tura geldim. Ancak bu turda nedense Turu sonlandır deyip diğer ırkların hareketlerini beklerken Karnutlara geldiğim zaman müthiş bir şekilde donma oluyor ve oyun resmen kilitleniyor. Normalde oyunu minimum grafiklerde oynuyorum ve 20-40 arası FPS alıyorum, tur geçişlerinde bu FPS yine düşüşe uğruyor ancak bu tura kadar yine de sorunsuz geçiyor. Ancak bu turda Karnutlar ırkına geldiğinde FPS 1-5 arasına düşüyor ve oyunu alta alıp bir süre beklememe rağmen yine de bu takılma son bulmuyor. Ekran kartı sürücüm güncel ve diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

PC sistemim:
    Intel Core I7 6700HQ 2.4(3.2) GHz
    8GB DDR4 Ram
    1TB SATA HDD
    Nvidia GeForce GTX 950M 2GB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.