Şimdi Ara

Rome: Total War [Türkçe Yama] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhan_oduncu

arkadaşlar isteyen arkadaşlerın maillerine attım tabiki %100 değil bu topici açtıkları halde bitiremeyen arkadaşlarıda kınıyorum eğer yapmıyacaklarsa neden beni ve diğer arkadaşları beklettiler eğer onları beklemeseydim şimdiye kadar çoktan bitirmiştim %100 ü bitince hiçbir hata ve cümle devrikliği olmıyacak tebrikleri bekliyorum

Hani arkadaşım bana bişey gelmedi adresi veriyim bir daha o zaman
    tughan@gawab.com

• Arkadaşlar hotmail virüs hatası veriyor ben tarattım hiçbir virüs tehdidi yok bu nedenle hotmail dışında mesela mynet verin hiçbir sorun olmuyor MEGAOYUN arkadaşıma katılıyorum bu grubu kursun ilk katıla ben olucam bana ulaşırsa sevinirim serhan_oduncu@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan_oduncu

Arkadaşlar hotmail virüs hatası veriyor ben tarattım hiçbir virüs tehdidi yok bu nedenle hotmail dışında mesela mynet verin hiçbir sorun olmuyor MEGAOYUN arkadaşıma katılıyorum bu grubu kursun ilk katıla ben olucam bana ulaşırsa sevinirim serhan_oduncu@hotmail.com

• yahu ne kasıyonuz YOU SEND IT E KOYUN ÇEKSIN HERKES ORDAN... ALALA....

• herkes bir text dosyasını çevirse daha hızlı olmaz mı??
  • Serhan baba oyunun türkçesini bitirebildimi?
  • Tughan çeviri konusunda yardıma ihtiyacın varsa söyle bana, çeviremediğin yerleri ben çeviriyim.Paylaşalım dosyaları.???
  • Burda oyun ile ilgili herşeyi bulabilirsin.... http://forum.donanimhaber.com/m_1127287/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: merzifon

yahu bu oyun nasıl oynanıyor?
    biraz önce pazardan aldım geldim kurdum 2,7 gb yer kapladı öküz gibi.
    birisi sevabına anlatabilir mi acaba?

• Arkadaşlar bitirdiginiz zaman haberimiz olsun plss şimdiden allah razı olsun sizden
  • selam millet... bu olay tamamlandıysa lütfen bana da bi tanecik yollar mısınız... allah rızası için... size acayip dua ederim walla...
    samsun'dan semih sevgilerimmle.. emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
    sammydem@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sammy55tr -- 29 Aralık 2004, 12:35:11 >
  • kardeş banada yollarmısın yamayı

mclaren_21_@hotmail.com
    ozkan_21_@hotmail.com
  • Arkadaşlar bir bölümünüde olsa çevirdim isterseniz yollarım serhan_oduncu arkadaşımızın yaptıklarıyla birleştirdim benim yaptıklarımı idare edecek kadar oldu ama daha iyisi çıkana kadar bekleyecez...
  • BATYUS abi bana yolarmısın tamamı cıkana kadar onla idare edeyimm plss mailim oncelmehmet@hotmail.com yollarsan sevinirim şimdiden allah razı olsun ellerin dert görmesin
  • Bende isterim
    sulo61gun@hotmail.com
  • Arkadaşlar mynet adresiniz varsa oraya yollayayım msn(Hotmail) çalışmıyorda.......(Üzgünüm)
  • SANA MSN ADRESİMİ VERİİM... ORDAN BENCE DAHA KOLAY OLUR...
    SAMMYDEM@HOTMAIL.COM OLARAK BENİ KAYDET HAFTA İÇİ HER GÜN AÇIK... İSTEDİĞİN ANDA GÖNDEREBİLİRSİN... ZAHMET OLACAK...
  • banada pls tughan@gawab.com
  • BATYUS abicim oncelmehmet@mynet.com adresim yollarsan sevinirim şimdiden cok thank you ellerin dert görmesin saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEO

BATYUS abicim oncelmehmet@mynet.com adresim yollarsan sevinirim şimdiden cok thank you ellerin dert görmesin saol

yolladım kardeş öteki arkadaşlara da msn den yollayacam eğer açık olursa tabi......
  • BATYUS ABi herşey için cok teşekkür yanlıs abi mailin geldi ama türkçesi gelemdi yani dosyaları bulamadımm abicim tekrar yolayabilirmsinm yollarsan sevinirim şimdiden teşşekür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.