Şimdi Ara

Rome Total War Nasıl Oynanıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav ben oyunu indirdim kurdum oyuna girdim sonra single playerdan en baştaki p ile başlayan bölüme girdim kırmızı adamlarlla eflatunlarla birleşip yeşilleri yendik ... sonra victory yazdı bi sayfa açıldı bi kadın bilgiler falan veriyor sol üstte ne yaptım oyunun bidahaki bölümüne geçemedim nasıl olacak bu nasıl giriyor bu oyuna ?

• harita açılacak ordan seçtiğin milletin şehirlerine tıkla kadın bilgi verecektir bazıları parlar ona bas sonra sağ altta kum saati var ona basınca diğer tura geçer.savaş yapmak istiyorsan biraz beklemen gerekiyor önce ekenomi geliştireceksin sonra ordu hazırlayacaksın daha sonra savaşacaksın.
  • Single Player>>>Camping>>>>Ülkeni seç, zorluk seviyesini seç oyuna başla

Sanırım böyleydi, Yazda beri açmadım diğer oyunlarını oynuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

yav ben oyunu indirdim kurdum oyuna girdim sonra single playerdan en baştaki p ile başlayan bölüme girdim kırmızı adamlarlla eflatunlarla birleşip yeşilleri yendik ... sonra victory yazdı bi sayfa açıldı bi kadın bilgiler falan veriyor sol üstte ne yaptım oyunun bidahaki bölümüne geçemedim nasıl olacak bu iş nasıl giriyor bu oyuna ?

Single Player/Camping/ ülke seçimi ardından açılacak olan harita ekrtanında ülkeni askeri,siyasi ve diplomatik olarak yönetirken bir yandanda şehirlerindeki halkını memnun edecek,şehirlerdeki isyanları bastıracak,diplomatik yönden ters düştüğün ülkelerin casuslarını bulacak, deniz ve kara ticaretleri yapacak ülkeler arası siyasi anlaşmalar yapacak kimiyle ittifak olacak kimiyle düşman olacaksın.Tüm bunlar yönetmek sana bağlı aşağıda birkaç ipucu yazacam okuyup anlarsan şehirlerinde refahı sağlarsın

Kampanyada herşey güzel askerim iyi,topraklarım geniş..vs ancak neden gelirlerim hep - değerlerde ??

Şehirlerinizde isyan yok ancak gelir yoksa ülke olarak ekonominiz iyi değil demektir.Dİplomasiye ağırlık vererek ticarete hız verin.Limanlarınızı geliştirin ve en önemliside sahil şehirlerine sahip olmaya çalışın.

Gelirleriniz giderlerinizi karşılamıyorsa tabiki eksiye girersiniz.Şöyle bir düşünelim;

- Stratejik olarak tehdit altında değilsiniz ve ekonominiz kötü?

Burada hemen akla asker gelir.Çünkü her askeri birliğin bir maaşı vardır.Gereği olmayan birliklerin disband(terhis) edilmesi halinde hem nüfusa katkı olacak hemde giderler azalacaktır.Gereği olmadığı halde her tur onlarca asker çıkarmayın.Bırakın düşman toprak ihlali yapsın.Kormayın siz zaten her halukarda o bölgeye asker yetişrirsiniz. Aman şurada dolu biri ordu olsun şuradaki köprüyü tutayım demeyiniz.Stratejik noktalarda yeterli birlikler ciddi iş görecektir.

Ben haritada şehrimin topraklarını gözetleme kuleleriyle gözletirim.Düşman yaklaşırsa zaten haberim olur ve gerekli önlemi alırım.
    Gerekli gördüğünüz köprülere sağlam 2-3 birim koymanız bile düşmanı yıpratacaktır.Biliyorsunuz ki köprü savaşlarında inanılmaz kayıplar verdirilebilir düşmana.Bu nedenle asker ilk önceliktir ekonomi kötü gidişinde...

Daha sonrası kolay askerlerimizin fazla olanlarını terhis ettik,limanları genişlettik,diplomatik anlaşmalarla ticarete önem verdik.Bunları yapmanız halinde kesinlikle hızla + gelire geçeceksiniz.Uygulayın ve rachadell haklıymış deyin

Kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 2 Haziran 2011; 19:18:50 >

• Arkadaşlar türkçe yama kuranınız var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİEVAL TOTAL WAR 2 BAŞLANGIÇ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.