Şimdi Ara

Rome:TOTAL WAR! (Bilgiler+Sorular) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
60.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısacası müthiş bi oyun herkese tavsiye ederim

Hayatı bir suya benzetirsek,Aşk bizi o suda boğan en önemli etkendir.
  • arkadaşlar rome total war ın türkçe yamasını indirmek isteyenlerhttp://www.oyunyama.com/yamalarimiz.html adresinden birçok oyunun türkçe yamalarını indirebilir ben rome total war ın kini indiridim gerçekten SÜPER

Hayatı bir suya benzetirsek,Aşk bizi o suda boğan en önemli etkendir.
  • ben 5.2 ... 5.3 ..... 5.4 yamalarını kurdum bu kezde oyun çalışmadı..?

bendeki yamalar mı bozuk acaba. şunları yeniden çekebileceğim bir yer bilen varmı..?

aradığın en iyi kaynak işte bu topic zate. eski sayfalara bak.
    ayrıcawww.oyunyama.com da türkçe yamasıda var onu da kur kolayca öğrenirsin.
    daha anlamadığın varsa buradan yazabilirsin.
  • yaw millet bende total war oynadım ve neredeyse herkesi düşmen edindim diger 2 roma ailesini bile 48 tane sehir gaspettim ve bi cok sehride kusatma altına aldım ama herhangi bişehri aldıgım zaman 'ZAFER ROMADA ARTIK SİZİN KURALLARINIZ GECERLİ ' yazıyo ve oyun bitiyo neden oyun bitiyo acaba daha almadıgım bicok sehir var...hee bide diger roma ailesinden birinin 1 sehri kaldı oda kusatmada senatonun oldugu sehride aldım diğer ailde cok zor durumda ....daha alınması gereken bicok yer var ken oyun bitti NEDEN OYUN BİTTİ YAWWWW

Orjinalden alıntı: saygin21

yaw millet bende total war oynadım ve neredeyse herkesi düşmen edindim diger 2 roma ailesini bile 48 tane sehir gaspettim ve bi cok sehride kusatma altına aldım ama herhangi bişehri aldıgım zaman 'ZAFER ROMADA ARTIK SİZİN KURALLARINIZ GECERLİ ' yazıyo ve oyun bitiyo neden oyun bitiyo acaba daha almadıgım bicok sehir var...hee bide diger roma ailesinden birinin 1 sehri kaldı oda kusatmada senatonun oldugu sehride aldım diğer ailde cok zor durumda ....daha alınması gereken bicok yer var ken oyun bitti NEDEN OYUN BİTTİ YAWWWW

zaten bu oyunda amaç en az 50 bölge ve roma şehrini almak. bu ikisini yaparsan oyun biter artık kazandın demektir.
    sen daha oynamakmı istiyorsun...
    daha önce bazı arkadaşlar bütün dünyayı fethedene dek oynamanın bir yolunu buldular.
    roma şehrini işgal etmeyeceksin.
    onu oyunun sonuna sakla. bütün dünyayı alana dek oyna fethedecek hiçbir yer kalmayınca
    en son romayı alırsın... diğerleri bu taktiği çok kullandılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Ya arkadaşlar. Savaşta okcularım ölünce yenisini nerden nasıl getirecem? Bir türlü bulamadım.

okçu üretilen şehirlerde yeni okçu askerler üretmelisin.
    bunun için okçuları üreten binadan yapman lazım.
    belirli bir nüfusa erişen şehirlerde daha yeni binalar çıkıyor.
    hangi binada hangi asker üretilir binanın özellikler sayfasında yazar.

oyun ilerledikçe eski model askerler işe yaramıyor artık.
    sürekli olarak daha gelişkin askerler üretmen gerekiyor.
    oyunda acemisin anlaşılan oynadıkça öğrenirsin.
  • arkadaşlar tüm ülkeleri seçebileceğim bir eklenti flan var rome: total war için. oyun sırasında benim yok ettiğim ülkeler çıkıyor ama eben hepsini seçebilmek istiyorum. bunun için bir link verirseniz sevinirim.
  • rome total war %60'ı türkçe!!!!!!
    Rome Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign klasöründeki descr_strat.txt dosyasını notepad le açıp nonplayable kısmındaki milletleri buradan silip playable kısmına yazarsan oynanabilecek tüm milletler açık olarak geliyorlar.
    Herşeyimi elimden alabilirler, ancak Türklüğümü asla.
  • su pach ler hakkında bilgisi olan bana yardım etsin birde realism patch nedir ne deiğildir
  • arkadaşlar rome total war ın 1.2 patch ini yüklerken dil ayarlarınız yanlış doğru ayarları yapın gibisinden bir uyarı veriyor ve yüklemiyor ben offical patch i indirdim ve dil ayarı da aynı ingilizce yani neden böyle bi sorun olur ya da böyle bi sorunla karşılaşan var mı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.