Şimdi Ara

Rome Total War 2 sorular?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela yapılan binalarda tarımdan gelecek parayı %10 artırır yazıyor,
    Bu artırma bütün şehirlere mi, o bölgedeki şehirlere mi yoksa sadece yapılan şehre mi etki ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapasitif Etki -- 16 Eylül 2013; 8:56:31 >

• Ben iceniyi şeçtim,
    barbar dışı şehir aldığımda binalar benim binalarıma mı dönüşecek?
    veya kendi asker türüm dışında asker basabilecek miyim?
  • 2. soruyu sormamın nedeni icenilerde ciddi uzun menzilli asker eksiği var adamlarda okçu yok
    okçusu olan bir miletle federasyon kursam okçu çıkartabilirmiyim?
    federasyon sadece aynı soydan gelen milletlerle mi çıkartabiliyor?
    okçu konusunda paralı askerden başka tavsiyeniz var mı?
  • Bir şehre yaptığın herşey bütün bölge-eyalete etki eder. Askeri bir bina yaptın diyelim eyalet sınırları içerisinde heryerde o askerleri üretebilirsin. Bazı binalar var ülke çapı bonus veren onlarda da yazar parantez içinde ülke çapında diye. Zaten bu bonuslar gördüğüm kadarıyla çok ufak oluyor. Arvenide level 5 bir tapınak var ülke çapı +2 asayiş veriyor yerim +2sini level 5 tapınağı yapmak 100 yıl sürer...

Kullanamıyorsun üzerinde dikkat işareti çıkar başka kültüre ait bina ele geçirdiğin zaman ya kendi kültür versiyonuna çevireceksin yada yıkacaksın. Ekleme yapayımda tam anlaşılsın askeri binalardan asker üretemiyorsun ama atıyorum bir sanayi binası var onun bonusları kullanılıyor para geliyor ancak geliştiremiyorsun geliştirme için önce kendi kültürüne çevirmen lazım. Misal ele geçirdiğim bir şehirde yunan lvl3 şehir merkezi var uyuşmuyor daha kendi kültürümde lvl3 şehir merkezi yapamıyorum o yüzden çeviremiyorumda ama bir zararı yok aynen bonusları geçerli yıkmak yerine devam kullanabilirsin o binayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 16 Eylül 2013; 20:38:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEDİEVAL TOTAL WAR 2 BAŞLANGIÇ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.