Şimdi Ara

Rome Total War 1.3 patch yükleme sorunu acil yardım pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de ROME TOTAL WAR 1.0 yüklü ve oynuyorum..Barbarian İnvasion expansion patch yüklemek için indirdim fakat yüklemek için pc de en az rome total war 1.3 yüklü olmalıymış.. rome total war 1.3 patch i buldum fakat kuramıyorum ..yükleme sihirbazına tıkladığımda şöyle bir uyarı geliyor:

Rome Total War 1.3 patch yükleme sorunu acil yardım pls

yeterli boş alan var..net bağlantımda da sorun yok..hiçbir program da çalışmıyor..o halde neden bu uyarıyı veriyor?
    Aynı sorunla karşılaşan veya bu problemi nasıl çözebileceğimi bilen arkadaşların acilen yardımını bekliyorum..herkese iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 13 Haziran 2006; 21:24:39 >

• Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ediniz
  • sende 1.2 kur kardeşim
  • stratejiseverler lütfen yardım edin ben rome total warın orjinal cd sini bulamadım ve korsan cd sini aldım fakat oyunu yüklüyorum bi türlü açılmıyo acaba yanlış mı yüklüyorum çünkü cd lerde bisorun yok crack dosyasını açtıktan sonra oyuna bi türlü girmiyo acaba oyunun yüklenmesini tam olarak tarif edebilirmisiniz lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaynarmustafa

sende 1.2 kur kardeşim

eğer yardım etmekse niyetin sorunuma odaklan lutfen ..ha değilse gölge etme başka ihsan istemez!

oyunu kuramayan arkadasım sorununun ne olduğunu tam olarak yazarsan yardımcı olmaya calısırız ..yani hata mı veriyor veriyosa hatada ne yazıyor..korsan CD olması problem degıl ..sende baska bır sorun var kesınlıkle
  • 1.2 yuklemesem 1.3 patch sorunumu neden paylasayım sizinle..biraz komık olmaz mı
  • Oyunu tekrar kur diyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.