Şimdi Ara

Romanya'da Erasmus yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hello everyone Yaş kentinde 3 gündür erasmus için bulunmaktayım merak ettikleriniz ve sorularınız hakkında yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac gpa ile kabul ettiler

• Bende seneye macaristana okumaya gidecem .. Romanca bilmeden iletişim zor mu bölüm ney

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de istiyom yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Eylül 2014; 22:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Kac gpa ile kabul ettiler

+1 ve ilk kac kisiyi gönderdiler

• @buyinglife gpa ne demek bilmiyorum ama düşük bir ortalamayla gidebilirsin yani kabul edilmek kolay.
    @chiracfr electrical engineering bölümündeyim türkiyede elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Ingilizce bilme oranı inanılmaz fazla, ingilizce soru sorup yanıt almadığım olmadı ayrıca bana romence soru soranlara English diyince hemen ingilizce olarak soruyorlar. Muhattab olabileceğin herkes az çok biliyor bilmeyen için mutlaka tercüme edecen romen bulabiliyorsun anında.

@fenerliso maddi sıkıntın yoksa doğu avrupayı tavsiye etmem filmlerdeki gibi bir hayat yok ama paran kısıtlıysa doğu avrupa harika bir yer.

• gireceğim bu sene sınavlara, polonya felan uygun diyorlar öğrenci için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Technocup bizim okulda boş kontejyan bile kaldı okuldan okula değişir o.
    @fenerliso polonya macaristan çek cumhuriyeti ile anlaşmamız olsa yazdığım sıralamayı tercih ederdim senin de sıran bu olsun pişman olmazsın.

• Kızlar nasıl

• hayat sana güzeldir şimdi.. tadını çıkart :)
  • İnşallah bakalım önce kazanim de
  • @drive shaft sorunlardan sıkıntılardan dolayı gözüm kız görmüyor şuan biri direk teklif etse düşünürüm ama çirkin kız yüzde 2-3 diyebilirim.
    @ekayisdag normalde öyle olması gerek ama şimdilik öyle değil umarım ilk hafta olduğu için falandır. Yurtta erasmusçular gruplaşmış kendi ülkelerindekilerle kaynaşamadık pek. Geçen de elektro müzik partisine gittik kimse kız bakımından bir şey yapamadı ya dolular ya da zorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.