Şimdi Ara

Romantik Kore Filmleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
23.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yori

talha izle o zaman :)
    benim tarzım değil.
    ama sizin tarzınıza uyan bir film.
    old boy kadar olmasa da uç..

En yakın zamanda izlerim inaşşallah
  • Geçen gün Paradise Kiss ve Sayonara Itsuka adında iki film izledim. İkisini de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 17 Ocak 2012; 16:52:46 >
  • Arkadaslar torrent sıtelerınde kore fılmlerının hepsı bulunmuyor zamunda arena tr ve kickasstorrent kullanıyorum ama buralarda kore fılmlerı cıkmıyor bana pm le yardımcı olabılecek arkadaslar varmıdır

Kore fılmlerıne kore ınsanına sıcaklıgına konusmalarında kı rıtme hastayım konusmalarında hep boyle cılvelı kız nıdası var A moment to remember kı benım romantıklerde bas fılmımdır superdır bu fılme baska en az bu kadar ıyı alternatıfınız varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Arkadaslar torrent sıtelerınde kore fılmlerının hepsı bulunmuyor zamunda arena tr ve kickasstorrent kullanıyorum ama buralarda kore fılmlerı cıkmıyor bana pm le yardımcı olabılecek arkadaslar varmıdır

Kore fılmlerıne kore ınsanına sıcaklıgına konusmalarında kı rıtme hastayım konusmalarında hep boyle cılvelı kız nıdası var A moment to remember kı benım romantıklerde bas fılmımdır superdır bu fılme baska en az bu kadar ıyı alternatıfınız varmıdır

More than blue. izlemediysen tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederım cevapların ıcın more than blue yı ındırecem dıger dızılerede daha sonra bakacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKN'

quote:

talha izle o zaman :)
    benim tarzım değil.
    ama sizin tarzınıza uyan bir film.
    old boy kadar olmasa da uç..

Alıntıları Göster

talha üstad :)
    selamlar epeydir buralara uğrayamadım
    okudum çıktım genelde.
    (iş yerinde değişiklik oldu vs)
    Sympathy for Lady Vengeance bu filmi izlediniz mi?

• quote:

okudum çıktım genelde.

Zaten sen de olmayınca konuya bir şey yazan olmuyor
    Filmi izlemedim maalesef. Eğer izleyemeyi düşünüyorsan tekrar düşün derim çünkü Oldboy tarzı bir film diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 21 Nisan 2012; 0:25:01 >
  • Filmi şimdi izledim. Açıkçası Olboy kadar etkilenmedim. Fakat izlememekte olmaz yani.
    @yori seni ayrı tutuyorum, sakın izleme İntikam filmi olduğu için sana gelmez
  • The man from nowhere
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagercek

quote:

okudum çıktım genelde.

Filmi izlemedim maalesef. Eğer izleyemeyi düşünüyorsan tekrar düşün derim çünkü Oldboy tarzı bir film diye biliyorum.

izledim :D
    ben beğendim bu fena değildi. aklıma siz geldiniz direk.
    bay mükemmeli başan çıkarmak..
    bu filmi de izledim.
    çerezlik güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yori -- 26 Nisan 2012; 22:38:46 >

• quote:

quote:

quote:

okudum çıktım genelde.

bu filmi de izledim.
    çerezlik güzeldi

Beğenmene şaşırdım açıkçası
    Yazdığın filmi izlemedim henüz, yakında izlerim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 26 Nisan 2012; 23:44:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

okudum çıktım genelde.

bu filmi de izledim.
    çerezlik güzeldi

Beğenmene şaşırdım açıkçası
    Yazdığın filmi izlemedim henüz, yakında izlerim inşallah.

haha ben de şaşırdım ustad :D ne deyim tarz kayması yaşıyorum galiba...
    o filmde oyunculuk tavanda idi.
    mora than blue bunu izledim dün gece. tam not verdim izlemeyen kaldıysa ben gibi mutlaka izlesin...
    hep ertelediğim bir filmdi. film durağan gelebilir sonra her şey anlam kazanıyor çok güzeldi ya

• quote:

haha ben de şaşırdım ustad :D ne deyim tarz kayması yaşıyorum galiba...
    o filmde oyunculuk tavanda idi.
    mora than blue bunu izledim dün gece. tam not verdim izlemeyen kaldıysa ben gibi mutlaka izlesin...
    hep ertelediğim bir filmdi. film durağan gelebilir sonra her şey anlam kazanıyor çok güzeldi ya

Evet, More Than Blue G. Kore'nin en iyi dram filmlerinden
  • konuya yorum yazalım da uzakdoğu sinemasına katkımız bulunsun dimi :)
  • My sassy girl filmini izledim.Berbat saçmasapan bir romantizm ve komedi anlayışı olan bir film.İzlediğiniz iki saate yazık edersiniz.Amerikan filmlerinden sıkıldıysanız iran filmlerini tavsiye edebilirim, en azından kore filmleri gibi zorlama fedakarlık ve aşk gibi vurguları yok.Gayet yalın , sade , doğal ve içten bir anlatımları var iranlı yönetmenlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow1414

My sassy girl filmini izledim.Berbat saçmasapan bir romantizm ve komedi anlayışı olan bir film.İzlediğiniz iki saate yazık edersiniz.Amerikan filmlerinden sıkıldıysanız iran filmlerini tavsiye edebilirim, en azından kore filmleri gibi zorlama fedakarlık ve aşk gibi vurguları yok.Gayet yalın , sade , doğal ve içten bir anlatımları var iranlı yönetmenlerin.

Dostum İran filmleri konusunda katılıyorum ama elma ile armutu karşılaştırma oluyor bu My Sassy Girl bildiğin üzere Romantik-Komedi tarzında bir film. İran yapımlarının çoğu dramdır. Kore ve İran sineması benim en sevdiklerimden.
    Bir de şunu söyliyeyim, eğer sadece bir film izlediysen böyle yorum yapmamalısın Özellikle Kore dramlarını izlemeni tavsiye ederim

• quote:

My sassy girl filmini izledim.Berbat saçmasapan bir romantizm ve komedi anlayışı olan bir film.İzlediğiniz iki saate yazık edersiniz.Amerikan filmlerinden sıkıldıysanız iran filmlerini tavsiye edebilirim, en azından kore filmleri gibi zorlama fedakarlık ve aşk gibi vurguları yok.Gayet yalın , sade , doğal ve içten bir anlatımları var iranlı yönetmenlerin.

o filmi beğenmemiş olabilirsin ama 1 tek film üzerinden koca ülkeyi ve devasa sinema dünyalarını karalamak ne kadar doğru olur?
  • Kore sinemasından en çok övülen ve tavsiye edilen 4-5 film var.A moment to remember (drama-romance) My sasy girl (comedy-drama-romance) Taegukgi hwinalrimyeo (action-drama-war) ve Oldboy (drama-mystery-thriller).En sonuncusu hariç diğer üçünüde izledim ve filmlerde verilen fedakarlık drama ,aşk vurgularını çok ama çok abartılı buldum.My sasy girl ise tamamen saçma geldi .''sadist''bir kızla ''mazoşist'' bir erkeğin aşkı nasıl olur diyorsanız bu filmde vevabını bulabilirsiniz.Korelilerin herhalde bizden çok farklı değer yargıları ve anlayışları var.Oldboy' uda izlersem kore sineması hakkında daha kesin bir yargıya varmış olacağım.
  • adamın biri saçmalamış herkes otorite sanıp savunmaya geçiyo
  • quote:

Kore sinemasından en çok övülen ve tavsiye edilen 4-5 film var.A moment to remember (drama-romance) My sasy girl (comedy-drama-romance) Taegukgi hwinalrimyeo (action-drama-war) ve Oldboy (drama-mystery-thriller).En sonuncusu hariç diğer üçünüde izledim ve filmlerde verilen fedakarlık drama ,aşk vurgularını çok ama çok abartılı buldum.My sasy girl ise tamamen saçma geldi .''sadist''bir kızla ''mazoşist'' bir erkeğin aşkı nasıl olur diyorsanız bu filmde vevabını bulabilirsiniz.Korelilerin herhalde bizden çok farklı değer yargıları ve anlayışları var.Oldboy' uda izlersem kore sineması hakkında daha kesin bir yargıya varmış olacağım.

Hadi hepsini geçtim de, şu A Moment To Remember filminin neyini abartılı buldun. Çok şaşırdım açıkçası.
    @waRRioR olabilir, beğenmeyebilir, herkesin zevki farklıdır ama çok şaşırdım. G. Kore sineması en içten ve gerçeğe yakın filmleriyle ünlüdür. Arkadaşsa tam tersini söylüyor, bu biraz garip geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 3 Mayıs 2012; 18:58:06 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.