Şimdi Ara

Roman NEUSTADTER ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe böyle adamları nerden buluyor yaw? Nerde vasıfsız, risk almayan, yetenek fakiri, sürekli saklanan defans/defansif orta saha varsa fb havada kapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Menejerler yiyor su an fenerin parasini :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Souza'nın kopyası çıktı adam. Rakip oyuncuyu harika izliyor.

• Başkan ve ekibi buluyor kim bulacak. Aziz in en iyi transferi Alex. Onu da kovdu zaten

• Tamam kanser olduk ama 1 maçla değerlendirmeyin. Bekie irtegünün gavhr versiyonu işte arada bir ileri çıkmayı seviyor başka özelliği yok bonservissiz adam

• Yaw siz rusya maçlarını izlemediniz mi hiç ? Bizimkiler ruh gibi dolaşınca almantan vazgeçmişti. Bu adamın mevkisi yok. Dos desen değil , defans desen değil. Sürekli toptan kaçan,kaçak oynayan birisi.Pamuk şekeri gibi futbolcu

• Necip Uysal> Neustadter
    Aksini iddaa eden ya Fenerbahçelidir ya da sorunludur.
    Necip hem joker hem de ruhuyla oynuyor.Bu Neustadter'den kat kat iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizle ilgili haberler çıkınca aziz hemen atladı üstüne

• Aziz reyis sırf bize gelecek diye aldı, bizi bir beladan daha kurtardı başgan gibi başgan Aziz başgan.

• Adamın belirli bir mevkisi yok. Özellikle savunmada rezalet. Kemik yaşı 15 falandır muhtemelen.

• Gayet iyi oyuncu. Josef bırakmasa adamı takip etmeyi yemeyiz. Roman 3 oyuncu tutamaz ya ?
  • Siz topçudan anlıyosanız ben bir şey demiyorum.
  •  Roman NEUSTADTER ???
  • şu adamın nesini aldınız cidden hala anlamıyorum ya
  • Aynı konuyu ilk alındığı zamanlar Souza için açmıştım da lince uğruyodum
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108232314&p=1&anchorToGo=108232314
    Keşke iyi oynamaya başlasa da beni yanıltsa. Ama FB scout ekibinin ruhsuz önliberolara bi sempatisi var sanırım. Yıllardır biri gidiyo daha beteri geliyor.

• Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Neustrader çok iyi bir stoper olmayabilir. Ancak şunu yazma gülerler adama.

Topu kullanması Türkiyedeki her stoperden Dostan da iyi. Topla sakin, çift ayağını kullanıyor pasları tam yerini buluyor, boyuna göre iyi dribbling yapıyor.
  • Dalga mı geçiyorsunuz ya Geçen sene geldiğinde bunu Kjaer için yaptınız, sonra hepiniz değerini anladınız adamın. Stoper olarak kullanırsan tabi faydalanamazsan Neustadterden. Adamın mevkisi DOS. DOS oynadığında allah gibi top oynuyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Hic sasirmadim bu adama da iyi diyenler toplanmis. Bizim taraftar kadar duz adam sevici bi topluluk var midir acaba? Millet Josefin topcu olmadigini 1 senede zor anladi, bunu anlamalari da 1 seneyi bulur.

Aynen yaw. Bunlar zamanında maldonadolara, josicolara da kesin sabredelim, ayağı temiz, görev adamı falan demişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Dalga mı geçiyorsunuz ya Geçen sene geldiğinde bunu Kjaer için yaptınız, sonra hepiniz değerini anladınız adamın. Stoper olarak kullanırsan tabi faydalanamazsan Neustadterden. Adamın mevkisi DOS. DOS oynadığında allah gibi top oynuyor adam

Defansif orta saha oynayınca da başka bir neden bulursunuz. Casper işte. Her maç saklanıyor. Euro 2016'da ve schalkedeki performansı da belli. Sıradan dümdüz adam. Öne çıkan bir özelliği var mı diye düşünüyorum fakat malesef
    Geçen yıl da Ozan için yanlış yerde oynatılıyor yoksa süper diyorlardı. Evet çok süpermiş. Döktürüyor her maç. 2 metre yanındaki adama isabetli pas atabilse efsane olacak ama zamanla olur. Yeterki sabredelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Dalga mı geçiyorsunuz ya Geçen sene geldiğinde bunu Kjaer için yaptınız, sonra hepiniz değerini anladınız adamın. Stoper olarak kullanırsan tabi faydalanamazsan Neustadterden. Adamın mevkisi DOS. DOS oynadığında allah gibi top oynuyor adam

Defansif orta saha oynayınca da başka bir neden bulursunuz. Casper işte. Her maç saklanıyor. Euro 2016'da ve schalkedeki performansı da belli. Sıradan dümdüz adam. Öne çıkan bir özelliği var mı diye düşünüyorum fakat malesef
    Geçen yıl da Ozan için yanlış yerde oynatılıyor yoksa süper diyorlardı. Evet çok süpermiş. Döktürüyor her maç. 2 metre yanındaki adama isabetli pas atabilse efsane olacak ama zamanla olur. Yeterki sabredelim.

Sen ne diyon allah aşkına? Adam geldiğinden beri tek maç DOS oynadı, o maçta da çok iyi oynadı. Hatta en fazla top kapma istatistiğine sahipti. Topal ve Souzadan çok daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 15 Eylül 2016; 18:55:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.