Şimdi Ara

Roma turu Konaklama uçak bileti ve transferler 479 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç ay önce aynı fırsattan yararlanmıştım.Kahvaltıdan fazla birşey beklemezseniz gayet güzeldi.

• Merhaba, Ekstra turlara ne kadar para gidiyor toplamda? Odalarda 3er kişi mi konakladınız acaba?
  • içerideki turlara katılmadığınız taktirde uygun.
  • Çok iyiymiş ya.
  • Bir tura bağlı kalmaktansa kendim gitmeyi tercih ederim. Ama yinede tur isteyenler için fiyat iyi gibi görünüyor.
  • Vize masrafları, öğle-akşam yemekleri ve diğer masrafları da ekleyince ne kadar bir ücret çıktı cebinizden?
  • Yeşil pasaportumuz olduğundan vize ücreti vermedik.15 erden 30 tl yurtdışı çıkış harcı verdik.(çocuğa 7 yaşına kadar alınmıyor) yetişkinler olarak biz yemeğe fazla para harcamadık sadece çocuğun düzenli yemeğine özen gösterdik.yanımıza 250 € gibi bir tutar aldık bize yetti 3 gün. Takriben 3 kişi 2 000-2 200 tl gibi bir rakam harcadık.Öğlenleri mc donald's ı kullandık akşamları otele yakın bir türk büfesi bulduk orada yedik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlara Dahil Olmayan Hizmetler
    Vize ücreti - 120 €
    Yurtdışı çıkış fonu - 15 TL
    Seyahat sağlık vize sigortası - 15 €
    Yerel otoriteler tarafından alınan konaklama vergileri gecelik 3,4 Euro
    Alternatif turlar
    Kişisel harcamalar ve otel alternatifleri
    Müze ve ören yeri girişleri
    Rehber ve şoför tipleri
    Erken Rezervasyon İptal Sigortası - 30 €(Sigorta kapsamında tur hareketine 7 gün kalaya kadar koşulsuz şartsız turu iptal etme imkanı sunar. Vize ücreti zorunlu sağlık sigortası ve sigorta ücreti iade edilmez.)
  • Romepass bence o kadar da gerekli bir şey değil, Romada gidip göreceğeniz bütün yerler birbirine çok yakın ve metro da 1€. Gitmeniz gereken bir müze varsa o da Vatikan müzesi ve Romepass orada geçerli değil zaten! Açıkçası Romaya gitmişken en azından bir akşam yemeğini güzel bir yerde yemenizi öneririm, çok güzel yemek yapan yerler var ama iki kişi için en az 70-80€'yu gözden çıkarmanız lazım :) Onun dışında günlük yemek ihtiyacınız için akılcıl davranın ve turistik meydanlarda vs kesinlikle yemek yemeyin. Birkaç sokak arkasında daha güzel yemekleri yarı fiyatına yiyebiliyorsunuz. Pizza muhakkak yeyin ama bütün etli pizzalarda domuz eti vardır vejeteryan pizzaya talim :) Domuz yağından ise kaçış pek mümkün değil, çok fazla kullanıyorlar... Bazı makarnalarda zeytinyağı kullanıldığı için belki oradan kurtarabilirsiniz :)
  • ROmaya gidip mcdonalds ve türk büfesijnde yemek neyin kafası acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

ROmaya gidip mcdonalds ve türk büfesijnde yemek neyin kafası acaba

Ekonomik ve uygun bir tatil yapmak demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mask345

quote:

Adanaya gidip adana kebap yemeden dönmek, mersine gidip tantuni yemeden dönmek gibi bir şey bu hocam, insan tatile niye gider oranın kültürünü filan yaşamak için. Amaç ekonomiyse zaten mutlaka oranın halkının gittiği ucuz italyan restoranları vardır.
    Romada bi italyan makaranası yedim hala unutamıyorum, yemişim trevi aşk çeşmesini tarihi yerleri, bidaha italyaya gidersem o pastayı yemek için giderim anca :)

• Roma'da fabio massimo design Hotel'de kalmıştık 1 hafta. Oteli kesinlikle tavsiye ederim. 8-9 odasi var ama cok konforlu. Booking.com'da bulmustum sans eseri. Siteden inceleyin. Baya da ucuzdu. 7 gun 2 kisi oda kahvalti vergi dahil € 630 vermistik temmuzda. Kaliteli bir otelde bu fiyat bulamazsiniz. Etrafında Roma'nın en güzel pizzacilari ve dondurmacisi var. Romalıların yaşadığı yer burası. Turistik değil. Eski sehir bölgesinde yemekler turistik ve güzel değil.

Vatikan en güzel müze.

Pizza yuvarlaksa yemeyin, tirnakli pide gibi olanlar gercek pizza. Makasla kesip veriyorlar.

2 kisilik Uçak bileti pegasustan gidiş dönüş 500 liraya almistim 2 ay onceden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Türk restoranı ve mcdonaldsa vereceğiniz paraya ıtalyan bufesinde rahatlıkla pizza yada makarna yerdiniz. Neyin kafası olduğunu bende merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

quote:

quote:

Türk restoranı ve mcdonaldsa vereceğiniz paraya ıtalyan bufesinde rahatlıkla pizza yada makarna yerdiniz. Neyin kafası olduğunu bende merak ettim.

Mcdonalds ın özel kahvaltı zincirleri var avrupada mccafe adında, 10 numaradır kahvaltı için ve çok kalitelidir. Kahveyi çayı bildğin normal bardakda verirler, ve menüsü çok leziz dir.

Avrupaya gideceklere kahvaltı için oteli değil mccafe yi öneririm. Ama öğle yemeği akşam yemeği oranın restorlarında yemek en iyisi

• Romaya gidip de yenmeden dönülmemesi gereken şey, bence dondurmadır. Giolittinin dondurmasını yedikten sonra bir daha kolay kolay dondurma beğenemezsiniz başka yerde. Romepass'a gerek olmadığı kanaatindeyim. Çünkü biz Roma'yi yürüyerek gezdik ve inanılmaz zevk aldık. Bu işi bilen çoğu gezgin de böyle yapıyordu. Tabi ki zevk, imkan ve istek meselesi. Biz sabahtan gecelere kadar yürüyerek gezdik. Pestiliniz çıkıyor ama mutlu oluyosunuz gerçekten. Firma iyiyse ücreti makul.

• colesiuma gidilecekse romepass alınmalı bence çünkü colesium un da aralarında olduğu iki müzeyi de ücretsiz gezebiliyorsunuz

• Gerçekten İtalya'ya kadar gidip bir kere bile pizza, makarna, risotto, vs. yemeden dönmek absürd olmuş, ayrıva McCafe'ye kahvaltı zinciri demek de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Gerçekten İtalya'ya kadar gidip bir kere bile pizza, makarna, risotto, vs. yemeden dönmek absürd olmuş, ayrıva McCafe'ye kahvaltı zinciri demek de öyle.

Mccafe kahvaltıya yönelik hizmet verir bunda yanlış bilgi nedir anlamadım, 12 den sonra starbucksın direk rakibi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Gerçekten İtalya'ya kadar gidip bir kere bile pizza, makarna, risotto, vs. yemeden dönmek absürd olmuş, ayrıva McCafe'ye kahvaltı zinciri demek de öyle.

Mccafe kahvaltıya yönelik hizmet verir bunda yanlış bilgi nedir anlamadım, 12 den sonra starbucksın direk rakibi olur.

Adından da anlaşılacağı üzere cafe, illa bir şey demek gerekirse kahve zinciri denebilir, ayrıca 12'den sonra falan değil her zaman her yerde Starbucks'ın direkt rakibidir zaten, böyle bir tanımlama bile biraz absürd olmuş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.