Şimdi Ara

rom yuklenmis garanti disi cihazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen sene mediamarket'ten samsung galaxy wonder w almistim. Bir haftadir cihazda sarj sorunu var.. Ben usb kablodan zannediyordum fakat bugun usb kablosunu baska telefonda deneyince calisti.. Bir haftaya servise vermeyi dusunuyorum telefonu fakat telefonda CM 10.2 rom yuklemistim yaklasik 1 ay once dolayisiyla rootlu da telefon. Teleona kendi orjinal romunu tekrar kurup unroot yapsam garantide sorun olur mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iracible

Merhaba

Gecen sene mediamarket'ten samsung galaxy wonder w almistim. Bir haftadir cihazda sarj sorunu var.. Ben usb kablodan zannediyordum fakat bugun usb kablosunu baska telefonda deneyince calisti.. Bir haftaya servise vermeyi dusunuyorum telefonu fakat telefonda CM 10.2 rom yuklemistim yaklasik 1 ay once dolayisiyla rootlu da telefon. Teleona kendi orjinal romunu tekrar kurup unroot yapsam garantide sorun olur mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum. İyi forumlar

Valla hocam ben orjinal Rusya romunu yüklediğim halde sayaç artmamasına rağmen garanti dışı bırakmışlardı s4 telefonumu. Türkiye rom yüklenmeliymiş sadece. Samsung'un rezillikleri. Umarım sende aynı sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

quote:

Merhaba

Valla hocam ben orjinal Rusya romunu yüklediğim halde sayaç artmamasına rağmen garanti dışı bırakmışlardı s4 telefonumu. Türkiye rom yüklenmeliymiş sadece. Samsung'un rezillikleri. Umarım sende aynı sorun...

inşallah garantiye alırlar.. :) ben anlamıyorum pek bu tarz teknik konulardan, mesajdan anladığım ben şimdi orjinal türkiye romu yükleyip gönderirsem sorun olmaz heralde? sayacın artmaması falan nedir ben bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

quote:

Merhaba

inşallah garantiye alırlar.. :) ben anlamıyorum pek bu tarz teknik konulardan, mesajdan anladığım ben şimdi orjinal türkiye romu yükleyip gönderirsem sorun olmaz heralde? sayacın artmaması falan nedir ben bilmiyorum

Orjinal rom yükleyip gitsende serviste anlıyorlar kardeşim. Bende öyle yaptım ama anladılar ve garanti dışı bıraktılar.

• orjinal romu yükleyip telefonu nasıl garantiye alabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum..
  • konuyu araştıranlar için yazıyorum. biraz geç oldu, servise götürdüm. ne orjinal romunu yükledim ne unroot ettim. cihazı aynen garanti kapsamına aldılar hiç sorun çıkartmadılar. beşiktaşta ki barbaros yokuşunun üzerindeki servise götürdüm.
  • iracible İ kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.