Şimdi Ara

ROM ile ilgili yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an elimde GM Discovery var rootlu ve mobileuncle dan cwm recovery yükledim sonra internetten discovery customizer apk si bulup kurup telefonun imei sini yedekledim ayrıca bide ordan bir daha cwm recovery yükledim bişey olmaz heralde. İnternette rom arıyordum bi canvas4 vardı onun linki kırıktı dh ye girip baktığımda GamerzRom'u gördüm ne yazık ki onun da linkleri kırık, sonra gamerz rom secret edition gördüm onda da konunun direk mesajını yönetici değiştirmiş. Yani şu an ROM bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

ÖZET: ROM bulamıyorum biri atabilir mi?

• googleye hiç "general mobile discovery rom" yazmayı denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealSchule -- 3 Ekim 2014; 19:24:13 >
  • Pittech foruma bak istersen onlarca rom var. Gm discovery rom gelistiricileri hep orada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Pittech foruma bak istersen onlarca rom var. Gm discovery rom gelistiricileri hep orada...

Saolun ve baya bi baktım o siteye rom da buldum ama linkleri görmek için üye olmak gerekiyor ve en az 30 dk üye olmaya uğraştım bi olabiliyosanız olun :) üye olduktan sonra da sitenin onaylaması gerekiyor hesabımı şu an onaylanmasını bekliyorum sonra indiricem.

yalnız sitenin üye olamadım baya bi , anti bot sisteminde sana soruyor Are You Human yada Are You Bot diye sen de Yes ya da No diyosun duruma göre burası basit bundan sonra captcha ve 4 adet soru var captchayı giriyorum 4 adet soruyu cevaplıyorum olmuyor sonra sayfayı yeniliyorum farkında değilim are you bot sorusu are you human diye değişmiş ben de no dayım hala bu sefer kaydolurken lütfen bot olmadığınızı kanıtlayın diyor. O 4 soru:

soru1: [Kemal Sunalın Resmi]
    Resimdeki sanatçının adını soyadını birleşik olarak yazınız.

soru2: Atatürk Kaç Yılında Doğmuştur?

soru3: İstanbul'un fethi kaç yılında olmuştur?

soru4: Turkiye'nin kurucusu kimdir?

2 ve 3. soruyu yazıyorum tamam sonra kemalsunal yazıyorum 1. soruya 2.soruya atatürk yazıyorum olmuyor ayrık yazınca oldu. neden birleşik yerine ayrık yazınca kabul olduğunu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 4 Ekim 2014; 9:57:17 >

• çünkü doğrusu öyle değil mi ?
  • Uyelik akmisin geneki. Arkadasima uyelik alalim dedik alamadik benim uyrlikten giriyor oda.
    Bide Atatürk umu ayri yazinca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 4 Ekim 2014; 11:55:03 >
  • quote:

Uyelik akmisin geneki. Arkadasima uyelik alalim dedik alamadik benim uyrlikten giriyor oda.

"kemal sunal" yazdım ayrı bi şekilde kabul etti birleşik yazmam gerekmiyor mu kafa atıyodum ekrana. Dünden beridir de onay bekliyorum hala onaylanmadı zzzzzt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Uyelik akmisin geneki. Arkadasima uyelik alalim dedik alamadik benim uyrlikten giriyor oda.

"kemal sunal" yazdım ayrı bi şekilde kabul etti birleşik yazmam gerekmiyor mu kafa atıyodum ekrana. Dünden beridir de onay bekliyorum hala onaylanmadı zzzzzt

Kemal Sunal tamam iste bole yazilir birlesik yazilmaz

• Soruda resimdeki sanatçının adını soyadını birleşik yazın diyor ordaki birleşik ne anlama geliyor ?@mcht38

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Soruda resimdeki sanatçının adını soyadını birleşik yazın diyor ordaki birleşik ne anlama geliyor ?@mcht38

Bilmiyom ki bende uyelik alamiyom arkadasa alacam uyelik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.