Şimdi Ara

[ROM][ICS] Huawei IDEOS X5 | Karma Touchwiz ROM | 15-2-2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
5
Favori
29.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sile

zil sesi ve bildirimleri ve klavyeyi değiştiremedim?

Alıntıları Göster
    kullanmaktayım, geri dönüş yaparım inşallah... teşekkürler ens1252

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

Hocam günde kaç rom kuruyorsunuz

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: oncunur

malesef Dzo ICS'ye geri dönüş... güzel olmuş ama eksikleri var.. hız konusunda 10üzerinden 10 ama wifi-internet sorunlu... notification bar'daki wifi - gps buttonlarına basılı tutmadan kapanmıyor hem iç menüye dönüyor ordan kapatıyorsun ancak.. zil sesleri menusunde her zil sesinde aynı iki tane var.. yukarıda yazdıgım google playden uygulamam indirememe sorunu wifi-internetten kaynaklanıyor sanırım .. normal internet safyasıını google da aratınca arama yapıyor sayfayı secınce açmıyor.. geri dönüşler bunlar ve malesef dzo'ya geri dönüş..

hız söylediğin gibi çok iyi,
    bar daki wifi ve gps tek tıkla kapanıyor.
    her zil sesinden bende 1 adet
    playden herşey normal iniyor.
    tarayıcıda her aradığım açılıyor bir tek YouTube açılmıyor oda uygulamasından çalışıyor.
    wifi hiç kesmedi şuan Pes12 verisi iniyor
    kamera normal
    Hafıza kartımı biçimlendirdiğimden HD video oynatmayı henüz denemedim
    şükür şimdilik sıkıntı yok.
    B518 bile kurmadım sadece wipeler ve hafıza kartını sıfırdan biçimlendirerek kurdum.
    Hiç bir yedeğimi geri yüklemedim.

[img=http://img546.imageshack.us/img546/2237/screenshot2012080617354.th.png]
    [img=http://img254.imageshack.us/img254/7093/screenshot2012080617363.th.png]
    [img=http://img13.imageshack.us/img13/699/screenshot2012080617384.th.png]
    [img=http://img155.imageshack.us/img155/9803/screenshot2012080617383.th.png]
    valla ben ne gördüysem onu yazdım screenshot da belli zaten bugün recovery'i değişip öyle kurdum sadece status barda ki sorun düzeldi yine interneti kullanamadım açmadı google playde indireceğim dosyanın sayfası acılıyor screenshotlar ve uygulama bilgileri geliyor ama yukle deyince indiriliyor diyor sonra öyle kalıyor.. indirme olayı yok yanı.. başka romda gayet güzel indiriyor..
    edit : umarım resimler görünüyordur tam olarak beceremedim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oncunur -- 7 Ağustos 2012; 1:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

quote:

Orijinalden alıntı: Rastafey1

Telefonun sesi bazen gidip geliyor bı an actıgımda sesi azalmıs sanki hoparlor patlamıs gibi ses geliyo kapatıp acılınca duzeliyo. Bazen wifi ye baglanamıyorum. Fm radio ilk basta acılmadı ama simdi duzeldi. Bi kac sıkıntılar var dzo ya tekrar geri donme vakti geldi.. :-(

Hocam anlamadım sizi önce radyo çalışmadı dediniz şimdi düzeldi dediniz, şimdide seste azalma patlamış gibi ses diyorsunuz konunun başındaki işlemleri yaptığınıza eminmisiniz.Bence temiz bir kurulum yapmayı deneyin.

Hocam simdi soyle ilk basta radyoyu kullanmak istedigimde acılmadı fakat daha sonraki denemelerimde cok rahat stabil calisti. Ses konusuna gelince seste bazen bozulma ve azalmalar yasadım fakat telefonu yeniden baslattıgımda duzeliyodu. Aynı dediginiz sekilde kurdum romu. Buny haricinde hersey stabil ve guzel calisiyodu. Menuler arası gecisler yag gibi akıyodu yinede ellerinize saglık ben cok begendim ama sesteki bozulmalar yuzunden geri donmek zorunda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Telefonun sesi bazen gidip geliyor bı an actıgımda sesi azalmıs sanki hoparlor patlamıs gibi ses geliyo kapatıp acılınca duzeliyo. Bazen wifi ye baglanamıyorum. Fm radio ilk basta acılmadı ama simdi duzeldi. Bi kac sıkıntılar var dzo ya tekrar geri donme vakti geldi.. :-(

Hocam anlamadım sizi önce radyo çalışmadı dediniz şimdi düzeldi dediniz, şimdide seste azalma patlamış gibi ses diyorsunuz konunun başındaki işlemleri yaptığınıza eminmisiniz.Bence temiz bir kurulum yapmayı deneyin.

Hocam simdi soyle ilk basta radyoyu kullanmak istedigimde acılmadı fakat daha sonraki denemelerimde cok rahat stabil calisti. Ses konusuna gelince seste bazen bozulma ve azalmalar yasadım fakat telefonu yeniden baslattıgımda duzeliyodu. Aynı dediginiz sekilde kurdum romu. Buny haricinde hersey stabil ve guzel calisiyodu. Menuler arası gecisler yag gibi akıyodu yinede ellerinize saglık ben cok begendim ama sesteki bozulmalar yuzunden geri donmek zorunda kaldim

Alıntıları Göster
    romu ilk kuran benim heralde hala kullanıyorum. Tek bir sorun yaşadım ekranı döndür'ü açınca telefonu çeviriyorum fakat yana dönmüyor, bunu halledebilirseniz iyi olur.
    onun dışında çok stabil bi rom gerçekten, wi fi bağlantısı çok iyi ama biraz fazla sarj alıyor gibi, yinede dışardayken 3g kullanırsanız günü rahat tamamlar bence.
    oyun performansına gelince de andorid marketteki mutant roadkill oyununu hiç takılma olmadan oynuyorum bilmiyorum nasıl bir değer olur sizin gözünüzde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

malesef Dzo ICS'ye geri dönüş... güzel olmuş ama eksikleri var.. hız konusunda 10üzerinden 10 ama wifi-internet sorunlu... notification bar'daki wifi - gps buttonlarına basılı tutmadan kapanmıyor hem iç menüye dönüyor ordan kapatıyorsun ancak.. zil sesleri menusunde her zil sesinde aynı iki tane var.. yukarıda yazdıgım google playden uygulamam indirememe sorunu wifi-internetten kaynaklanıyor sanırım .. normal internet safyasıını google da aratınca arama yapıyor sayfayı secınce açmıyor.. geri dönüşler bunlar ve malesef dzo'ya geri dönüş..

hız söylediğin gibi çok iyi,
    bar daki wifi ve gps tek tıkla kapanıyor.
    her zil sesinden bende 1 adet
    playden herşey normal iniyor.
    tarayıcıda her aradığım açılıyor bir tek YouTube açılmıyor oda uygulamasından çalışıyor.
    wifi hiç kesmedi şuan Pes12 verisi iniyor
    kamera normal
    Hafıza kartımı biçimlendirdiğimden HD video oynatmayı henüz denemedim
    şükür şimdilik sıkıntı yok.
    B518 bile kurmadım sadece wipeler ve hafıza kartını sıfırdan biçimlendirerek kurdum.
    Hiç bir yedeğimi geri yüklemedim.

[img=http://img546.imageshack.us/img546/2237/screenshot2012080617354.th.png]
    [img=http://img254.imageshack.us/img254/7093/screenshot2012080617363.th.png]
    [img=http://img13.imageshack.us/img13/699/screenshot2012080617384.th.png]
    [img=http://img155.imageshack.us/img155/9803/screenshot2012080617383.th.png]
    valla ben ne gördüysem onu yazdım screenshot da belli zaten bugün recovery'i değişip öyle kurdum sadece status barda ki sorun düzeldi yine interneti kullanamadım açmadı google playde indireceğim dosyanın sayfası acılıyor screenshotlar ve uygulama bilgileri geliyor ama yukle deyince indiriliyor diyor sonra öyle kalıyor.. indirme olayı yok yanı.. başka romda gayet güzel indiriyor..
    edit : umarım resimler görünüyordur tam olarak beceremedim :))

yok olabilir doğrudur. bu zil seslerinin çift olması terranın bir romunda başıma gelmişti.
    bu cihaz değişik bir şey aynı roma farklı tepkiler veriyor.
    kimde stabil çalışıyorsa o şanslı oluyor:D

Dün öğle sonu kurdum full şarj ile elimden hiç düşmedi, valla sırf tuş sesi için çok açıp kapamışımdır:D pes12 çok oynadım enson 00:00 da %54 dü sabah 48 de kalibrasyon için şarja taktım. bana daha önceki romlarda almadığım performansı verecek gibi hadi hayırlısı.
    şuan aldığım hatalar ise Instagram da foto çekerken deklançöre bastım hata verdi kapandı.
    bi ara sesler kısıldı açıp kapayınca düzeldi bunun üzerine giderseniz sevinirim.
    birde karşının sesi anlaşılmıyor değil ama kalitesiz geliyor.
    onun dışında rom bana auroradan daha çok zevk verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 7 Ağustos 2012; 8:55:42 >

• quote:

zil sesi ve bildirimleri ve klavyeyi değiştiremedim?

Alıntıları Göster
    Radyo Çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok
    zil sesleri çift felan değil hep tek sorun yok
    weather widget i çalışmıyor,daha doğrusu ekranda gözükmüyor
    super user sorunlumu ne hatırla dememe rağmen sürekli izin istiyor uygulamalar büyük bir ihtimal zip dosyasından auroranınkini alıp senin roma atıp tekrar kurucam.

Orijinalden alıntı: RebelliouS_SouL

Radyo Çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok
    zil sesleri çift felan değil hep tek sorun yok
    weather widget i çalışmıyor,daha doğrusu ekranda gözükmüyor
    super user sorunlumu ne hatırla dememe rağmen sürekli izin istiyor uygulamalar büyük bir ihtimal zip dosyasından auroranınkini alıp senin roma atıp tekrar kurucam.

Alıntıları Göster
    zil seslerini değiştirebilen varmı ,birde superuser herşeye izin istiyor

zil seslerini değiştirebilen varmı ,birde superuser herşeye izin istiyor

bende sıkıntı yok. birde sen zedge kur ordan dene

Orijinalden alıntı: Okisht

Superuser da bende de problem var
    Arkadaşlar superuser tekrar tekrar sormaması için gelen soruda altta remember yazıyor onun yanındaki tiki kaldırın ve allow tıklayın.Sorun ortadan kalkacak.

Edit:Şuan Weather ve ufak sorunlar üzerinde çalışıyorum yeni küçük bir update gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 7 Ağustos 2012; 15:10:28 >

Arkadaşlar superuser tekrar tekrar sormaması için gelen soruda altta remember yazıyor onun yanındaki tiki kaldırın ve allow tıklayın.Sorun ortadan kalkacak.

Edit:Şuan Weather ve ufak sorunlar üzerinde çalışıyorum yeni küçük bir update gelebilir.

Hocam rom için teşekkürler gerçekten güzel bir çalışma olmuş benim şuanlık gözüme batan tek sorun youtube u açtığımda ağ bağlantısı hatası vermesi var mıdır bunun bir çözümü ?

Xiaomi Mi 8 Ana Konu|Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

quote:

Hocam rom için teşekkürler gerçekten güzel bir çalışma olmuş benim şuanlık gözüme batan tek sorun youtube u açtığımda ağ bağlantısı hatası vermesi var mıdır bunun bir çözümü ?

Tarayıcı üzerinden mi yoksa youtube programdan mı?

quote:

quote:

programdan hocam güncelleme yaptım ama o da olmadı

• quote:

Root explorer ile system>app içerisindeki youtube.apk kaldırın google playden sıfırdan indirin veya Dns değiştirmeyi deneyin.

quote:

quote:

bende tarayıcıdan girmiyordu Set DNS kurdum düzeldi.
    tek sorun olarak gördüğüm hata
    Wifi Bağlantısı olan yere gelince otomatik bağlanmıyor hatta hala kapsama alanı dışında diyor
    açıp kapatınca buluyor bağlanıyor.
    şarj ise en iyi giden diyebilirim

• quote:

quote:

Root explorer ile system>app içerisindeki youtube.apk kaldırın google playden sıfırdan indirin veya Dns değiştirmeyi deneyin.

söylediğiniz iki yöntemide denedim set dns ile değiştirdim fakat sonuç yine aynı hocam :S

• quote:

quote:

Aradığım romu buluncaya kadar evet hocam. Ve şimdiye kadar sorun çıkmadı çok şükür. Sarji da gayet iyi gibi.
    YouTube guncelledim. Ama arkadaştaki sorun bende de var

quote:

quote:

Aradığım romu buluncaya kadar evet hocam. Ve şimdiye kadar sorun çıkmadı çok şükür. Sarji da gayet iyi gibi.
    YouTube guncelledim. Ama arkadaştaki sorun bende de var

Alıntıları Göster
    İndiriyorum, birazdan kuracağım inşallah. Aslında ics pek cazip gelmiyor ama ens1252 arkadaşımız o kadar uğraşmış, emek vermiş, bizlerle paylaşmış, bi deneyelim. Güzel bir roma benziyor, inşallah sorun yaşamayız da kalıcı olur. Rom kurmaktan bi haller oldu artık bize...
    Ellerine sağlık ens1252...

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

İndiriyorum, birazdan kuracağım inşallah. Aslında ics pek cazip gelmiyor ama ens1252 arkadaşımız o kadar uğraşmış, emek vermiş, bizlerle paylaşmış, bi deneyelim. Güzel bir roma benziyor, inşallah sorun yaşamayız da kalıcı olur. Rom kurmaktan bi haller oldu artık bize...
    Ellerine sağlık ens1252...

Alıntıları Göster
    şu wi fi'ye bir çözüm bulman gerekiyor hocam. gece su gibi içiyor sarjı gece acık bıraksam %60 sarjla sabah %1de buluyorum telefonu. wi fi kapatınca hiçbir problem yok.

bu arada arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapamak için hangi programı önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.