Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzinleri engellemek için çalışan bir uygulama ben bulamadım.
    Varsa bana da lazım öyle br uygulama.

Cpu master uygulaması ile işlemci frekansını değiştirebilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

İzinleri engellemek için çalışan bir uygulama ben bulamadım.

eyvallah programı indiriyim engelleme içinde biraz araştırma yapıyim bakalım bişeyler bulucakmıyım :D

edit: bu program işe yaradı bendehttp://www.mediafire.com/?55rsowfkywu2mks :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunlupırasa -- 23 Nisan 2013; 20:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

quote:

eyvallah programı indiriyim engelleme içinde biraz araştırma yapıyim bakalım bişeyler bulucakmıyım :D

Teşekkürler program için

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler program için

önemli değil

bu yazılar için çözüm yokmu ya arada oluyo çok sinir bozucu gözüküyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler program için

önemli değil

bu yazılar için çözüm yokmu ya arada oluyo çok sinir bozucu gözüküyo

Bende de oluyor arada. Sorunlu uygulamayı komple kapatıp yeniden açınca genelde düzeliyor.

Kesin bir çözümü yok sanırım. XDA ya yazılırsa DZO sonrak upadate de belki bakabilir.

• Merhabalar.

Romu dün kurdum bir kaç kelam etmek isterim belki benim gibi amatör kullanıcılara faydası dokunur.

Telefonu alalı 1 yılı aşkın bir zaman oldu. Garanti dışı kalmasın diye hiç bir işlem yapmamıştım. En son terler dökerek official 2.3.5 sürümüne güncelledim(b528) Sonra da huawei firmasının ne kadar lakayıt bir firma olduğunu gördüm ve telefona o zamandan bu zamana hiç bir işlem uygulamadım. Screen lag sorununun donanımsal olduğunu öğrendim ve telefondan iyice soğudum. Değiştirmek istemedim çünkü eskiden bir telefona 300 tl veren adama zengin gözü ile bakılırdı ve en nihayetinde işimi görüyordu. 2000 tl vererek bir amiral gemisi telefon almak yerine o parayı farklı alanlarda harcadım. Zaten bir çok yüksek fiyatlı androidli telefonu da inceledim ve hepsinde kronik sorunlar olduğunu gördüm. Benim telefonumdan fazlasını vermiyorlardı.

Artık telefonun görselliğinden sıkıldım ve ne olursa olsun deyip güncelleme araştırmasına başladım.

Konu sahibinin ve bundan sonra rom konusu açacak arkadaşların aklında bulunsun. Ben ve benim gibi amatör olan binlerce kullanıcı var. Konuya bir girdim 20 tane farklı sürüm. Ne nerede belli değil. Her yerden link fışkırıyor. Nasıl yapılır bilgisi fazlasıyla üst düzey. Arkadaşlar lütfen daha düzenli olmasına dikkat edelim.

Telefonumda b528 romu var demiştim. Öncelikle rootlamam gerektiğini öğrendim ve beni çok uğraştırdı fakat başardım. Sonrasında ise b518 sürümünün daha sorunsuz ve tercih edilen bir sürüm olduğunu gördüm ve onu kurdum. Fakat onu kurduktan sonra telefon hafızasındaki eski dosyalarımın silinmediğini gördüm. Yani temiz bir kurulum olmadı. Mesela bu konu hakkında 1-2 püf noktası yazılabilir ve gerekirse nasıl yapılacağına dair linkler konabilir. Ben doğru düzgün anlatımın olduğu bir konu bulamadım ve şansımın yardımı ile becerdim.

Sonrasında cwm kurdum ve geri tuşunun çalıştığını fark edene kadar defalarca pili çıkarıp takmak zorunda kaldım. pembe ekran ve cwm açılışları farklı şekilde yapılıyormuş mesela onlar bile yok. Sonrasında pembe ekranda ne zaman bilgisayara bağlanacağı ve nasıl kapatılacağı yazmıyor.

Nihayet romu kurduğumda ise büyük bir hüsrana uğradım. Neden mi? Çünkü ekran çalışmıyordu. Elim ayağıma dolaştı ve sinirlerim bozuldu iyice. Dedim herhalde telefon gitti geri dönüşü de yapamam, servise de veremem. Ekranım atmel olduğu için başından beri sorun çıkartıyordu zaten. Fakat arkadaşlar neden bunun bilgisi konunun ilk sayfasında verilmiyor?

Sonra update yapayım belki bir işe yarar dedim. Fakat updatelerin sadece linki ve içeriği var. Nasıl kurulacağı hakkında bir bilgi yok. Sizler sürekli bu işle haşır neşir olduğunuz için kolayca yapıyor olabilirsiniz ama benim gibi ilk defa deneyen kullanıcılar da var. Ne kadar basitmiş aslında ama eğer ben şans eseri başka bir forumda bir yazıya denk gelmeseydim belki de şu an telefonu kullanamayacaktım. Lütfen ilk sayfaya updatelerin nasıl kurulacağı hakkında 1-2 basit şey yazın.

Bu arada 1 yılı aşkın süredir android forumunu her gün takip etmeye çalışıyorum ve fazlası ile de araştırma yaptım. Sadece deneyimim yok rom kurulumunda, yani araştırmadan etmeden ahkam kesiyorsun demeyin lütfen gerçekten bilgi kirliliği var ve aranılan şey bulunamıyor.

Neyse güncellemeleri kurunca ekran çalışmaya başladı. Şimdi romda gördüğüm artı ve eksi özelliklerini yazayım.

artılar:

+ gayet stabil.
    + çok hızlı olmasa da gayet akıcı.
    + fazla ram kullanıyor olsa da telefonun akıcılığını çok etkilemiyor.
    + video çekimi güzel fakat çekim esnasında netlemeyi çok geç yapıyor ve genelde 3-4 metre ilerisi bulanık gözüküyor.
    + video çekimi ses kalitesi gayet iyi.
    + resim kalitesi iyi olmasa da iş görüyor.
    + pil kullanımı da yeterli gibi stock 2.3.5 ten biraz daha fazla sadece.
    + wi-fi açıkken ekran kapandığında reset atma gibi bir durum göremedim.(umarım da görmem romu değiştirmemin en büyük sebebi diyebilirim)
    + galeri giriş çıkışı gayet hızlı ve galeriye girip aradığın şeyi bulmak eziyet değil.
    + kişi listesi güzel fakat kişi listesinin üstündeki sık görüşülen 4 kişinin çıktığı kısım ve altındaki en son aranan 3 kişinin olduğu bölüm gereksiz kaldırılsa daha iyi olur.
    + ilk defa fm radyoyu kullanabildim. güzel bir artı.
    + bildirim ışığının artarak yanıp azalarak sönmesi çok iyi bir detay. farklı renkler ile kullanımı mümkün olursa çok daha iyi olur.
    + konuşurken seste hiç bir bozulma yok gayet iyi ve yüksek.

eksiler:

- ekran hassasiyeti güzel fakat fazla azaltılmış. çok rahat bir kullanım sunamıyor.
    - wi- fi yavaş. stock 2.3.5 ten dahi yavaş.
    - sosyal ağların roma entegre olması gerek. Sonradan kurmak fazladan veri alanını kısıtlıyor.
    - usb bağlantıda sadece sd kart hafızası gözüküyor. telefon hafızasına ulaşamadım.
    - entegre ses kaydedicisi berbat kayıt yapıyor.
    - müzik çalar uygulaması çok çok kötü. Müzisyen olarak söyleyebilirim ki asla stock müzik çalar ile müzik dinleyemem. google music zaten çalışmıyor ikisinden biri kaldırılırsa daha iyi olacaktır boşuna ram tüketmesin.
    - video çekimi güzel fakat netlik sorunu var düzeltilirse bir eksiği kalmaz.
    - movie studio, sms tester ve videos isimli uygulamalar gereksiz. movie studio sürekli sorun çıkardı ve çıktı alamadım. galeri varken de videos uygulamasını hiç kullanmadım. boşuna yer kaplıyor.
    - bildirim çubuğunda 3g aç/kapa tuşu yok. gps yerine o konulursa iyi olur ya da 5. seçenek olarak aralarına konabilir fazlasıyla gerekli bir kısayol.
    - hava durumu uygulaması çalışmıyor.
    - fiziksel tuşların titreşimi kapanmıyor ya da ben beceremedim. bir süre sonra çok can sıkıcı olmaya başlıyor.
    - fazla bir sıkıntı oluşturmasa da ram kullanımı çok yüksek.
    - android klavyesi gayet güzel yanına türkçe swype klavye eklenirse harika olur.
    - sesli yazdırma olayında browserda(stock browserda denemedim uc browserda denedim) iki kere yazıyor. onun dışında gayet iyi çalışıyor.
    - çekim kalitesi kötü. romu kurmadan önce 2-3 çizgi çeken yerde şimdi ya hiç çekmiyor ya da arada sırada çekiyor. çok dengesiz çalışıyor.
    - uygulama performansı düşük. official 2.3.5 akıcılığından daha kötü.

Eminim çok uğraşılmıştır ve yapan arkadaşın ellerine sağlık. Yeni güncellemeler ile bu eksiklikler giderilirse çok daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PinHim

Merhabalar.

Romu dün kurdum bir kaç kelam etmek isterim belki benim gibi amatör kullanıcılara faydası dokunur.

Telefonu alalı 1 yılı aşkın bir zaman oldu. Garanti dışı kalmasın diye hiç bir işlem yapmamıştım. En son terler dökerek official 2.3.5 sürümüne güncelledim(b528) Sonra da huawei firmasının ne kadar lakayıt bir firma olduğunu gördüm ve telefona o zamandan bu zamana hiç bir işlem uygulamadım. Screen lag sorununun donanımsal olduğunu öğrendim ve telefondan iyice soğudum. Değiştirmek istemedim çünkü eskiden bir telefona 300 tl veren adama zengin gözü ile bakılırdı ve en nihayetinde işimi görüyordu. 2000 tl vererek bir amiral gemisi telefon almak yerine o parayı farklı alanlarda harcadım. Zaten bir çok yüksek fiyatlı androidli telefonu da inceledim ve hepsinde kronik sorunlar olduğunu gördüm. Benim telefonumdan fazlasını vermiyorlardı.

Artık telefonun görselliğinden sıkıldım ve ne olursa olsun deyip güncelleme araştırmasına başladım.

Konu sahibinin ve bundan sonra rom konusu açacak arkadaşların aklında bulunsun. Ben ve benim gibi amatör olan binlerce kullanıcı var. Konuya bir girdim 20 tane farklı sürüm. Ne nerede belli değil. Her yerden link fışkırıyor. Nasıl yapılır bilgisi fazlasıyla üst düzey. Arkadaşlar lütfen daha düzenli olmasına dikkat edelim.

Telefonumda b528 romu var demiştim. Öncelikle rootlamam gerektiğini öğrendim ve beni çok uğraştırdı fakat başardım. Sonrasında ise b518 sürümünün daha sorunsuz ve tercih edilen bir sürüm olduğunu gördüm ve onu kurdum. Fakat onu kurduktan sonra telefon hafızasındaki eski dosyalarımın silinmediğini gördüm. Yani temiz bir kurulum olmadı. Mesela bu konu hakkında 1-2 püf noktası yazılabilir ve gerekirse nasıl yapılacağına dair linkler konabilir. Ben doğru düzgün anlatımın olduğu bir konu bulamadım ve şansımın yardımı ile becerdim.

Sonrasında cwm kurdum ve geri tuşunun çalıştığını fark edene kadar defalarca pili çıkarıp takmak zorunda kaldım. pembe ekran ve cwm açılışları farklı şekilde yapılıyormuş mesela onlar bile yok. Sonrasında pembe ekranda ne zaman bilgisayara bağlanacağı ve nasıl kapatılacağı yazmıyor.

Nihayet romu kurduğumda ise büyük bir hüsrana uğradım. Neden mi? Çünkü ekran çalışmıyordu. Elim ayağıma dolaştı ve sinirlerim bozuldu iyice. Dedim herhalde telefon gitti geri dönüşü de yapamam, servise de veremem. Ekranım atmel olduğu için başından beri sorun çıkartıyordu zaten. Fakat arkadaşlar neden bunun bilgisi konunun ilk sayfasında verilmiyor?

Sonra update yapayım belki bir işe yarar dedim. Fakat updatelerin sadece linki ve içeriği var. Nasıl kurulacağı hakkında bir bilgi yok. Sizler sürekli bu işle haşır neşir olduğunuz için kolayca yapıyor olabilirsiniz ama benim gibi ilk defa deneyen kullanıcılar da var. Ne kadar basitmiş aslında ama eğer ben şans eseri başka bir forumda bir yazıya denk gelmeseydim belki de şu an telefonu kullanamayacaktım. Lütfen ilk sayfaya updatelerin nasıl kurulacağı hakkında 1-2 basit şey yazın.

Bu arada 1 yılı aşkın süredir android forumunu her gün takip etmeye çalışıyorum ve fazlası ile de araştırma yaptım. Sadece deneyimim yok rom kurulumunda, yani araştırmadan etmeden ahkam kesiyorsun demeyin lütfen gerçekten bilgi kirliliği var ve aranılan şey bulunamıyor.

Neyse güncellemeleri kurunca ekran çalışmaya başladı. Şimdi romda gördüğüm artı ve eksi özelliklerini yazayım.

artılar:

+ gayet stabil.
    + çok hızlı olmasa da gayet akıcı.
    + fazla ram kullanıyor olsa da telefonun akıcılığını çok etkilemiyor.
    + video çekimi güzel fakat çekim esnasında netlemeyi çok geç yapıyor ve genelde 3-4 metre ilerisi bulanık gözüküyor.
    + video çekimi ses kalitesi gayet iyi.
    + resim kalitesi iyi olmasa da iş görüyor.
    + pil kullanımı da yeterli gibi stock 2.3.5 ten biraz daha fazla sadece.
    + wi-fi açıkken ekran kapandığında reset atma gibi bir durum göremedim.(umarım da görmem romu değiştirmemin en büyük sebebi diyebilirim)
    + galeri giriş çıkışı gayet hızlı ve galeriye girip aradığın şeyi bulmak eziyet değil.
    + kişi listesi güzel fakat kişi listesinin üstündeki sık görüşülen 4 kişinin çıktığı kısım ve altındaki en son aranan 3 kişinin olduğu bölüm gereksiz kaldırılsa daha iyi olur.
    + ilk defa fm radyoyu kullanabildim. güzel bir artı.
    + bildirim ışığının artarak yanıp azalarak sönmesi çok iyi bir detay. farklı renkler ile kullanımı mümkün olursa çok daha iyi olur.
    + konuşurken seste hiç bir bozulma yok gayet iyi ve yüksek.

eksiler:

- ekran hassasiyeti güzel fakat fazla azaltılmış. çok rahat bir kullanım sunamıyor.
    - wi- fi yavaş. stock 2.3.5 ten dahi yavaş.
    - sosyal ağların roma entegre olması gerek. Sonradan kurmak fazladan veri alanını kısıtlıyor.
    - usb bağlantıda sadece sd kart hafızası gözüküyor. telefon hafızasına ulaşamadım.
    - entegre ses kaydedicisi berbat kayıt yapıyor.
    - müzik çalar uygulaması çok çok kötü. Müzisyen olarak söyleyebilirim ki asla stock müzik çalar ile müzik dinleyemem. google music zaten çalışmıyor ikisinden biri kaldırılırsa daha iyi olacaktır boşuna ram tüketmesin.
    - video çekimi güzel fakat netlik sorunu var düzeltilirse bir eksiği kalmaz.
    - movie studio, sms tester ve videos isimli uygulamalar gereksiz. movie studio sürekli sorun çıkardı ve çıktı alamadım. galeri varken de videos uygulamasını hiç kullanmadım. boşuna yer kaplıyor.
    - bildirim çubuğunda 3g aç/kapa tuşu yok. gps yerine o konulursa iyi olur ya da 5. seçenek olarak aralarına konabilir fazlasıyla gerekli bir kısayol.
    - hava durumu uygulaması çalışmıyor.
    - fiziksel tuşların titreşimi kapanmıyor ya da ben beceremedim. bir süre sonra çok can sıkıcı olmaya başlıyor.
    - fazla bir sıkıntı oluşturmasa da ram kullanımı çok yüksek.
    - android klavyesi gayet güzel yanına türkçe swype klavye eklenirse harika olur.
    - sesli yazdırma olayında browserda(stock browserda denemedim uc browserda denedim) iki kere yazıyor. onun dışında gayet iyi çalışıyor.
    - çekim kalitesi kötü. romu kurmadan önce 2-3 çizgi çeken yerde şimdi ya hiç çekmiyor ya da arada sırada çekiyor. çok dengesiz çalışıyor.
    - uygulama performansı düşük. official 2.3.5 akıcılığından daha kötü.

Eminim çok uğraşılmıştır ve yapan arkadaşın ellerine sağlık. Yeni güncellemeler ile bu eksiklikler giderilirse çok daha iyi olacaktır.

Hocam öncelikle siz rom kurma işini gözünüzde çok büyütmüşsünüz.O kadar karmaşık bir işlem değil.Hatta ben çarşıda yürürken bile rom yükledim
    Her tarafta link var doğrudur ama siz sadece ana konuda ki linke bakarsanız en güncelini görürsünüz.Başka yerlerde link aramaya gerek yok.
    Ayrıca update ihtiyacı olmasaydı zaten update linki olmazdı değil mi ? . Demek ki adam koymuş ki update i de kurasın diye.Boşuna telaş yapmışsınız.
    Ayrıca herhangi bir sorununuzda burdan bana veya herhangi birine pm atabilirdiniz .Halen de atabilirsiniz

Şimdi Sizin romdaki bazı eleştirilernize de değinmek istiyorum.

Wifi yavaş değil öncelikle .En azından benim bağlandığım modemde değildi.Son hız neyse onla indiriyordu.
    video çekimi bu telefon için çıkan bütün romlar içinde en iyisi.Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.Şuana akadar ben telefonuma abartmıyorum 300 den fazla rom yüklemişimdir.İçlerinde en iyi video kayıt yapabiln rom bu . HD Kayıt yaparken 30 fps nin altına hiç inmiyor.Odak süresi biraz uzun doğru ama bu okadarda fazla sorun olmuyor.Ayrıca Video çekerken ekrana dokunursanız fotoğrafta çekebilirsiniz.
    Ram kullanımı yüksek doğru.ama ram kullanımından dolayı hiç reset attığını görmedim.4gün hiç kapatmadan kullandığım oldu hatta.
    Ayarlardan bildirim çubuğunu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.İstediğinizi ekleyebilirsiniz.Hatta yerlerine varana kadar ayarlayabilirsiniz.Bunu
    Ayarlar-Bildirim çekmecesinden yapabilirsiniz.
    Çekim kalitesinde ben pek bişey hissetmedim.Heryerde full çekiyor.Hattım vodafone belki ondandır.
    Ekran hassasiyeti gayet yerinde bence.Siz B518 e alışmışsınız ondan farklı gelmiş.Çok hassas olunca sapıtıyor ekran.
    Rom pek akıcı değil.Doğrudur.Bunun için farklı launcher yükleyin derim.
    Uygulama performansı çok iyi.Hatta modern combat , asphalt 6 , gta vice city gibi yüksek seviyeli oyunların en hızlı bu romda çalıştığını kendi gözlerimle gördüm.
    Ek olarak Gps çok stabil.Hiçbir sorunu yok

Son olarak romla ilgili birkaç tavsiye vermek istiyorum.
    Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri Usb hata ayıklamasındaki tiki kaldırın
    Ram kullanımını azaltmak istiyorsanız yine Ayarlar - Geliştirici sçenekleri - Arka plan işlem sınırı nı 1 yada 2 yapmanızı tavsiye ederim.Bu ayar telefonu kapatıp açtığınızda kaybolur onuda söyleyeyim.Tekrar yapmalısınız
    Birde yine Ayarlar-Geliştirici seçenekleri- Gpu oluşturmayı zorla seçeneğine tik koyarsanız daha da hızlanacaktır.
    Telefonun kendi hafızasını bilgisayardan gördürmek için Ayarlar - Depolama - Seçenekler tuşu ( kapasitif tuş ) - Usb bilgisayar bağlantısını - Ordan medya cihazını seçerseniz telefonun kendi hafızasınada ulaşabilirsiniz.
    Telefondan kendi hafızasına ulaşmak istiyorsanız Es-file exploreri ı marketten indirin.

Bu rom şuanki kullandığınız hale gelebilmek için çok yol katetti.ilk zamanlar kamera bile çalışmiyordu.Hepsi Dzo nun sayesinde oldu.Ona ne kadar teşekkür etsek azdır.

35. karnel de kullanalıbilecek iki rom var.Biri bu diğeri ise forumber arkadaşımızın miui XJ adlı romu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

2.6.35 kernelli miui rom yükledim. 4.x tabanlı romlar rezillikten başka birşey değilmiş. 2.3 de cihaz bildiğin akıyor. ne resetlenme ne bişey. 2.3 de gmail gibi bazı uygulamalar rezil olsa da. ics de sinir bozan bir diğer şey de bildirim çubuğunun bazen boş gelmesi de bunda olmuyor.

hocam -forumber- in romunu mu kurdunuz başka bi miui mi kurdunuz?

forumber in 4.x tabanlı bir miui ya da herhangi bir romu yok.
  • quote:

Screen lag sorununun donanımsal olduğunu öğrendim ve telefondan iyice soğudum.

Hocam screen lag sorunu tamamen yazılımsal bir sorun. Sanırım dokunduktan bir süre sonra veya hemen takıla takıla ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Ben bu sorunu çözdüm kendi ROMumda (MIUI-WajkUI,forumda konusu mevcut)
  • quote:

quote:

quote:

2.6.35 kernelli miui rom yükledim. 4.x tabanlı romlar rezillikten başka birşey değilmiş. 2.3 de cihaz bildiğin akıyor. ne resetlenme ne bişey. 2.3 de gmail gibi bazı uygulamalar rezil olsa da. ics de sinir bozan bir diğer şey de bildirim çubuğunun bazen boş gelmesi de bunda olmuyor.

Ona benzer başka bir rom. Tuş aydınlatması çalışıyor bunda.

Aynen öyle resmen telefona aşık oldum tekrardan. 4.0 Kaldırmıyor bizimki zorlamanın alemi yok 4.0 da 1.8 ghz de oynayamadığım gangstar rio oyunu nu miui de 1 ghz de akıcı bir şekilde oynuyorum. Ay4ıca miui tema sistemi harika durum çubuğunu birinden kilit ekranını birinden kafana göre yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

quote:

forumber in 4.x tabanlı bir miui ya da herhangi bir romu yok.

dostum miui v3 den bahsediyoduk bizde 4.x tabanlı bi çalışma yaptı ama çok stabil değil galiba o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Screen lag sorununun donanımsal olduğunu öğrendim ve telefondan iyice soğudum.

Hocam screen lag sorunu tamamen yazılımsal bir sorun. Sanırım dokunduktan bir süre sonra veya hemen takıla takıla ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Ben bu sorunu çözdüm kendi ROMumda (MIUI-WajkUI,forumda konusu mevcut)

Rica etsem bana uygulama alanını genişletecek ( 1200mb ) bir zip hazırlayabilir misiniz ?
    Orjinal partitionla birlikte tabi
    Birde bişi sorcam .Bu yaptığımız işlem telefona reset atırrır mı ? Ben birkere unutmulum partition u değiştirdiğimi , b518 i yükledim.sonra ics yükledim reset attı.sizin romu yükledim yine reset attı.Sonradan aklıma geldi.Offical partitonu yükledim.Şuan reset yok .Siz bunu nasıl açıklarsınız ?

• merhaba ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957&page=886
    8853 cü mesajda ;

Go to /system using some file manager, then open build.prop using some text editor and find a line that says debug.composition.type=dyn.
    Replace dyn with gpu (it should look like this: debug.composition.type=gpu) then save the file and reboot your phone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermax

merhaba ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1492957&page=886
    8853 cü mesajda ;

Go to /system using some file manager, then open build.prop using some text editor and find a line that says debug.composition.type=dyn.
    Replace dyn with gpu (it should look like this: debug.composition.type=gpu) then save the file and reboot your phone.

teşekkür ederim

• Arkadaşlar size çok iyi bir müjdem var .
    Bu gün apkmania da gezerken tesadüfen bir kamera uygulaması buldum.Hem fotoğraf hem de video kayıt edebiliyor.
    Uygulumanın ismi Snap Camera. Tamamen jelly bean kamerası.Jelly bean de bulunun tüm fonksyonlar ve görsellik var.Bilmiyorum belkide jellybean dan alınmıştır.
    En büyük bomba ise video kayıt performansı.Bizim standart ics de bulunan geç odaklama sorunu bu kamera uygulamasında yok.
    Hd moddayken anında odaklıyor.Hemen görüntüyü netleştiriveriyor kerata .
    .Bilgisayardan açtım.Şuana kadar ideos x5 de çekilmiş en temiz hd video olsa gerek.
    Birazdan ss koyacağım.

Edit : SSler geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 25 Nisan 2013; 13:14:40 >

• elimde anakartı, dokunmatik filmi(cam değil) ve ekranı(bir adet bozuk pixel dışında) çalışan

kamerası
    guç butonu
    ve kozmetiği hariç kullanılabilen (wifi gsm vs vs dahil)

geliştiriciler için uygun,

hurda u8800 bulunmaktadır (sinirden duvara vuruldu) 160 tl düşünüyorum (kaba fiyat) bir miktar pazarlık olabilir

fotografları yakın zamanda upload edip ilan açacağım

İyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Arkadaşlar size çok iyi bir müjdem var .
    Bu gün apkmania da gezerken tesadüfen bir kamera uygulaması buldum.Hem fotoğraf hem de video kayıt edebiliyor.
    Uygulumanın ismi Snap Camera. Tamamen jelly bean kamerası.Jelly bean de bulunun tüm fonksyonlar ve görsellik var.Bilmiyorum belkide jellybean dan alınmıştır.
    En büyük bomba ise video kayıt performansı.Bizim standart ics de bulunan geç odaklama sorunu bu kamera uygulamasında yok.
    Hd moddayken anında odaklıyor.Hemen görüntüyü netleştiriveriyor kerata .
    .Bilgisayardan açtım.Şuana kadar ideos x5 de çekilmiş en temiz hd video olsa gerek.
    Birazdan ss koyacağım.

Hocam o kamera zaten dzo tarafından geliştiriliyor

• Arkadaşlar eski romuma geri döndüm aurora_5.0_experimantal i yükledim başarılı dedi reboot yaptım. Telefon normal açıldı welcome ekranında dokunmatik ve kapasitif tuşlar çalışmıyor. Nedeni ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemreeex -- 25 Nisan 2013; 19:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

Arkadaşlar eski romuma geri döndüm aurora_5.0_experimantal i yükledim başarılı dedi reboot yaptım. Telefon normal açıldı welcome ekranında dokunmatik ve kapasitif tuşlar çalışmıyor. Nedeni ne olabilir ?

Bu tür sorunları buraya yazmadan önce araştırın. Tek yapmanız gereken update 20 yi yüklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

Arkadaşlar eski romuma geri döndüm aurora_5.0_experimantal i yükledim başarılı dedi reboot yaptım. Telefon normal açıldı welcome ekranında dokunmatik ve kapasitif tuşlar çalışmıyor. Nedeni ne olabilir ?

Bu tür sorunları buraya yazmadan önce araştırın. Tek yapmanız gereken update 20 yi yüklemek.

Şimdi onu yapacaktım. Acemiliğimize verin.
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.