Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pspozgur
    ben bunların hepsini yapıyorum bazen sd kartın menüsü gelmıyor cwm de bazende geliyor o zmndan rom u seciyorum hata veriyor daha önce rom kurdum ama bu sefer olmadı nerde hata yapıyorum yardım edermisiniz ıcs takıntı yaptı bende yaa

advanced dan reboot recovery yapıp tekrar bak sd karta
  • arkadaslar ben orjinal roma donmek icin ne ypmam lazim dahili hhafizaya nasil atabilirim dosyayi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limitless` -- 20 Şubat 2012; 23:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

ben bunların hepsini yapıyorum bazen sd kartın menüsü gelmıyor cwm de bazende geliyor o zmndan rom u seciyorum hata veriyor daha önce rom kurdum ama bu sefer olmadı nerde hata yapıyorum yardım edermisiniz ıcs takıntı yaptı bende yaa

senin dedigin gibi yapınca sd kart menüsünü gördü fakat bu seferde hata veriyo E:Error in /emmc/aurora_1.5.zip status 7 ınstallation aborted bu şekilde yazı cıkıyo
  • quote:

- CWM 5.0.2.7 üzerinden kurulması tavsiye ediliyor (dzo) sırasıyla;
    - Vol+ tuşuna basarken, güç düğmesinden cihazını açmak suretiyle ClockworkMod'u başlatın.
    - Backup and Restore bölümüne giderek, Backup seçeneğini seçin. Bu seçenek telefonunuzun komple yedeğini alarak SD Card'a kaydedecektir. Bir sorun olduğunda veya yeni romu beğenmezseniz aynı yere gelip Restore'u seçerek, eski haline kolayca dönebilirsiniz.
    - Yedekleme tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne gidin.
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    - ICS'nin tadını çıkartın ;)

Verdiği hata mesajını yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Ayrıca CWM'de hafıza kartını görmediği zaman advanced'den "Reboot Recovery" seçersen hafıza kartını görecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: berdurmus

arkadaslar ben orjinal roma donmek icin ne ypmam lazim dahili hhafizaya nasil atabilirim dosyayi?

Telefon'da kurulu olan dosya yöneticisi varsa(root explorer, es file manager vs.) onları kullanarak atabilirsin dahili hafızaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 20 Şubat 2012; 23:23:12 >

• quote:

quote:

quote:

senin dedigin gibi yapınca sd kart menüsünü gördü fakat bu seferde hata veriyo E:Error in /emmc/aurora_1.5.zip status 7 ınstallation aborted bu şekilde yazı cıkıyo

Bu aptal hata yüzünden ben dün sabaha kadar uğraştım.

İlk olarak 2.3.5 son sürümü(U8800_Android 2.3 V100R001C00B526G001) Huawei'in sitesinden indir ve dahili hafıza kartına at. Telefonu kapat power, ses + ve - tuşlarına basarak telefonu aç. Yükleme bittikten sonra harici hafıza kartına Aurora 1.6 sürümünü at. Bu arada CWM 5.0.2.7 sürümünü yüklemen gerekiyor. Bunun içinde receovey dosyasını dosya yöneticisinden image klasörüne atacaksın. Recovery dosyasını attıktan sonra ses + ve power basarak CWM'yi aç. Update from sdcard de ve Aurora 1.6.zip dosyasını seç. Güncelleme bittikten sonra yeni telefonun hayırlı olsun.

Bu hata ile ilgili işe yarar tek bir bilgi bile bulamadım. Deneme yoluyla bulmak da çok vaktimi aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 20 Şubat 2012; 23:32:11 >

• ınstalling: /sdcard/aurora_1.5.zip
    finding update package...
    opening update package...
    ınstalling uptade...
    assert failed: getprop ("ro.product.device") =="
    u8800" l l getprop ("ro.build.product") == "u8800"
    l l getprop ("ro.product.board") =="u8800"
    E: Error in /sdcard/aurora_1.5.zip
    (Status 7)
    ınstallation aborted.
  • DZO ya bir şekilde bildirelim de bir dosya yöneticisi eklesin roma. wifi çalışmadığından marketten de indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Şubat 2012; 23:45:35 >
  • quote:

ınstalling: /sdcard/aurora_1.5.zip
    finding update package...
    opening update package...
    ınstalling uptade...
    assert failed: getprop ("ro.product.device") =="
    u8800" l l getprop ("ro.build.product") == "u8800"
    l l getprop ("ro.product.board") =="u8800"
    E: Error in /sdcard/aurora_1.5.zip
    (Status 7)
    ınstallation aborted.

Yukarıda yazdım cevabını, aynı sorunu bende yaşadım.

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

DZO ya bir şekilde bildirelim de bir dosya yöneticisi eklesin roma. wifi çalışmadığından marketten de indiremiyorum

1.6'da wi-fi sorunu yok. Sanırım daha eski bir sürüm yüklü sende. Ayrıca dosya yöneticisi konusunda sana katılıyorum. Ama XDA mesaj sayım daha tutmuyor o yüzden söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 20 Şubat 2012; 23:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

quote:

quote:

İlk olarak 2.3.5 son sürümü(U8800_Android 2.3 V100R001C00B526G001) Huawei'in sitesinden indir ve dahili hafıza kartına at. Telefonu kapat power, ses + ve - tuşlarına basarak telefonu aç. Yükleme bittikten sonra harici hafıza kartına Aurora 1.6 sürümünü at. Bu arada CWM 5.0.2.7 sürümünü yüklemen gerekiyor. Bunun içinde receovey dosyasını dosya yöneticisinden image klasörüne atacaksın. Recovery dosyasını attıktan sonra ses + ve power basarak CWM'yi aç. Update from sdcard de ve Aurora 1.6.zip dosyasını seç. Güncelleme bittikten sonra yeni telefonun hayırlı olsun.

Bu hata ile ilgili işe yarar tek bir bilgi bile bulamadım. Deneme yoluyla bulmak da çok vaktimi aldı.

B526 rom bende vardı hemen dediklerini uyguluyorum sonuçu yazacam yardım için sagol kardeş

• mesajim bulunsun
  • quote:

B526 rom bende vardı hemen dediklerini uyguluyorum sonuçu yazacam yardım için sagol kardeş

Bu arada install from sd card demeden önce wipe data/wip cache/wipe dalvik cache yapmayı unutma.
  • quote:

quote:

- CWM 5.0.2.7 üzerinden kurulması tavsiye ediliyor (dzo) sırasıyla;
    - Vol+ tuşuna basarken, güç düğmesinden cihazını açmak suretiyle ClockworkMod'u başlatın.
    - Backup and Restore bölümüne giderek, Backup seçeneğini seçin. Bu seçenek telefonunuzun komple yedeğini alarak SD Card'a kaydedecektir. Bir sorun olduğunda veya yeni romu beğenmezseniz aynı yere gelip Restore'u seçerek, eski haline kolayca dönebilirsiniz.
    - Yedekleme tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne gidin.
    - Wipe Data/ Factory Reset seçeneği seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Wipe Cache Partition seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin.
    - Install zip from SD Card seçeneğini seçerek, SD kartınıza daha önce kopyaladığınız, yeni atılacak özel ROM dosyasını seçin.
    - Yükleme işlemi tamamlandığında ClockworkMod ana menüsüne giderek Reboot System Now seçeneğini seçin.
    - Telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Bu işlem normal açılma işleminden daha uzun sürecektir. (Bir kaç dakika)
    - ICS'nin tadını çıkartın ;)

Verdiği hata mesajını yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Ayrıca CWM'de hafıza kartını görmediği zaman advanced'den "Reboot Recovery" seçersen hafıza kartını görecektir.

quote:

arkadaslar ben orjinal roma donmek icin ne ypmam lazim dahili hhafizaya nasil atabilirim dosyayi?

Telefon'da kurulu olan dosya yöneticisi varsa(root explorer, es file manager vs.) onları kullanarak atabilirsin dahili hafızaya.

mnt/sdcard1 dosyasını görmüyor telefon içi boş gözüküyor

• bu arada ICS 1.6 da sarjınız nasıl sizlerin benimki hızlı tükneiyor gibi?
  • ICS güncellemesi sonrası pembe ekranda USB takılmasına karşı dosyaları göremeyen arkadaşlar için:

Sorun B518 ve B526 güncellemelerindeki bootloader'ın Huawei tarafından telefonların brick olmasını engellemek adına geliştirdiği yeni bir özellikten kaynaklanıyor. Bu sorunu aşmak için sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapıyoruz. (Not: ICS Aurora 1.6 sürümü üzenrinde CWM 5.0.2.7 ile denenmiş ve sorunsuz çalışmıştır. Sadece B518 ve B526 güncellemesi yüklü telefonlar içindir.)

1- update-B518-bootloader.zip dosyasını mediafire'dan indirin.
    2- İndirdiğiniz dosyayı telefonunuzun SD kartına atın.
    3- SES + ve power tuşlarına basmak suretiyle telefonunuzu recovery modunda açın(CWM).
    4- "install zip from sdcard" seçneğini açın.
    5- "chooze zip from sdcard" seçeneğini açın.
    6- Daha önce hafıza kartına attığımız "update-B518-bootloader.zip" dosyasını seçin.
    7- Güncelleme tamamlandıktan sonra "Reboot Phone" diyip kurulumu tamamlayın.

Kurulum sonrasında pembe ekranda USB bağlandığında bilgisayarınızın eskisi gibi dosyalara ulaşabildiğini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemr -- 21 Şubat 2012; 0:37:00 >

• quote:

mnt/sdcard1 dosyasını görmüyor telefon içi boş gözüküyor

Sanırım Es File Explorer kurdun. Ayarlara gir ve "File Settings" e tıkla. "Show Hidden Files" ı tikle. Ayrıca ayarlardaki Root settings'den Root Explorer'ı seçerek sistem dosyalarına da erişebilirsin. Tabi bunun için telefonun rootlu olması gerekiyor.
  • quote:

bu arada ICS 1.6 da sarjınız nasıl sizlerin benimki hızlı tükneiyor gibi?

Daha tam olarak şarj edip kontrol etme imkanım olmadı. Sürekli kurcalıyorum aleti. YArın komple bir şarj edip normal kullanımda nasıl gittiğine bakarım.
  • Şarj bana da hızlı gidiyor gibi geldi. sabah 6 da şarjdan çektim. 2 saat kadar 3g ile internet. Kısa bir telefon görüşmesi. 1-1.5 saat müzik dinledim. Akşam 8 de bitti şarjım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

CWM 5.0.2.7 sürümünü yüklemen gerekiyor. Bunun içinde receovey dosyasını dosya yöneticisinden image klasörüne atacaksın. bu olayı root olmadanmı yapacam dosya yöneticisinin içinde image klasörü yoktu bende kendim oluşturdum ama olmadı CWM 5.0.2.7 olarak başlamadı

• quote:

Şarj bana da hızlı gidiyor gibi geldi. sabah 6 da şarjdan çektim. 2 saat kadar 3g ile internet. Kısa bir telefon görüşmesi. 1-1.5 saat müzik dinledim. Akşam 8 de bitti şarjım.

1.6 şarj düşmanı gibi.
    Ben 32 kernele dönüş yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım root olmayı atlamışsınız b526da root olmadan recovery yi image klasörüne keşke atabilsek.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.