Şimdi Ara

rom düşürürken telefon dondu galiba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar s3 ün androin sürümünü 4.1.2 ye düşürmek için ugrasıyorum
    önce rootladım sorunsuz, sonra imei yedeğini aldım (efs yedeği )
    son olarak odin ile 4.1.2 yi yüklerken telefon yeniden baslattı ve samsung yazısı sürekli yanıp sönüyor yarım saat kadar oldu. odin programında pass!! yazıyor, exıt start reset yazıları pasifti aktif hale geldi.

• furkan713 kullanıcısına yanıt
    Recovery ye girip wipe yapmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    telefonu resetledim, yine acılırken samsung yazısında kaldı, bende yeniden rom yüklüyorum. ki şuan bitti ve düştü sürüm. imei gitmiş, 004999......00000/ 01 yazıyor. imei yedeğini almıştım, nasıl geri yükleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

telefonu resetledim, yine acılırken samsung yazısında kaldı, bende yeniden rom yüklüyorum. ki şuan bitti ve düştü sürüm. imei gitmiş, 004999......00000/ 01 yazıyor. imei yedeğini almıştım, nasıl geri yükleyebilirim ?

IMEI'niz gitmemiş, siz çok eski bir ROM yüklemişsiniz.

Aşağıdaki ROM'u yükleyin, IMEI'niz düzelecektir; (4.1.2)

http://terafile.co/945ee97058de/ITV-I9300XXEMG4-20131213202709.zip

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    4.1.2 nin son sürümünü indirdim, ama artık telefonu acamıyorum, samsung galaxy s3 yazısından öteye gitmiyor, 6 kere yeniden rom yükledim o yazıdan öteye gitmiyor telefon :( odin 3.0.9 sürümünde cihaz i9300 olmasına ragmen 9505 olarak görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan713 -- 13 Mayıs 2014; 11:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

4.1.2 nin son sürümünü indirdim, ama artık telefonu acamıyorum, samsung galaxy s3 yazısından öteye gitmiyor, 6 kere yeniden rom yükledim o yazıdan öteye gitmiyor telefon :( odin 3.0.9 sürümünde cihaz i9300 olmasına ragmen 9505 olarak görünüyor

gecmis olsun.s3 icin eski surumlerde coklu dosyali rom lar vardi.onlardan bulup yuklerseniz duzelecektir.bu tip rom lar da
    phono-csc-ve modem dosyalarinin yaninda bir de pit dosyasi bulunur.yine odin programi ile ama farkli bir yontemle yuklenir.

• vebo kullanıcısına yanıt
    yani şöyle anladım, ap, cp, csc yerlerine dosyaları tek tek koyarak mı rom yükleyeyim ? samobile den indirdiğim 3 farklı rom da tek parça, link atabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    p.m.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.