Bildirim
Rom atarken bir sorunum var!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İkiside aynı yola çıkıyor. Sadece yazısı değiştirilmiş. -
Aynı değil hocam. onu da denedim o telefonu fabrika ayarlarına döndüyor sadece. rom atacağım için çözüm arıyorum nasıl yapabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: DipsomaniaKfy
Aynı değil hocam. onu da denedim o telefonu fabrika ayarlarına döndüyor sadece. rom atacağım için çözüm arıyorum nasıl yapabilirim.
Hocam zaten wipe data/factory reset fabrika ayarlarına döndürür cihazı. Siz zip dosyasını mı yüklemek istiyorsunuz? -
evet hocam rom yüklüyeceğim. ilk yüklemem olacağı için konulardaki anlatımlardan gidiyordum herkes wipe data/factory -> yes-delete all user seçeneği üzerinden gidiyor. -
quote:
evet hocam rom yüklüyeceğim. ilk yüklemem olacağı için konulardaki anlatımlardan gidiyordum herkes wipe data/factory -> yes-delete all user seçeneği üzerinden gidiyor.
wipe data yaptıktan sonra install zip den zio dosyasını yükleyin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam stock romu silmemiz gerekmez mi ilk olarak ? -
quote:
hocam stock romu silmemiz gerekmez mi ilk olarak ?
ROM yüklenirken kendisi siliyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam romu kurdum teşekkürler :) Fakat bir sorunum var çok şarj tüketiyor bu problemi nasıl aşabilirim ? -
quote:
hocam romu kurdum teşekkürler :) Fakat bir sorunum var çok şarj tüketiyor bu problemi nasıl aşabilirim ?
Telefonu birkaç gün kullanın, ondan sonra değerlendirme yapın pil konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- rehbere en son eklenenler iphone
- şarj usb bağlantı noktasında nem veya yabancı madde algıladık
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- telefondan imei sorgulama
- adaptif parlaklık ne demek
- samsung a35 ne zaman çıktı
- samsung a 56
- samsung en çok satan telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X