Bildirim
Rom Atacağım Oyunlarım Ne Olacak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: by__onder
Telefona rom atacağım.Most Wanted oyunumun SD datası harici hafıza kartımda yüklü.
Şimdi ben telefona rom atsam,oyunun apk sını tekrar kursam ve yine aynı sd datayı kullansam ne olur? Oyun kaldığım yerden mi devam eder yoksa sıfırdan tekrar mı başlarım?
Büyükmihtimal kaldığın yerden devam eder. Rom sd card kısmına dokunmaz zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
quote:
Telefona rom atacağım.Most Wanted oyunumun SD datası harici hafıza kartımda yüklü.
Şimdi ben telefona rom atsam,oyunun apk sını tekrar kursam ve yine aynı sd datayı kullansam ne olur? Oyun kaldığım yerden mi devam eder yoksa sıfırdan tekrar mı başlarım?
Büyükmihtimal kaldığın yerden devam eder. Rom sd card kısmına dokunmaz zaten.
Tamam sdcard aynı ama benim sorduğum soru şu: "Oyunun save dosyası sd data damı kayıtlı yoksa başka bi yerde mi?" -
quote:
Risk almaya değmez Titanium Backup kur ve bütün oyun,program vs yedekle daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: -ComingSooN-
quote:
Risk almaya değmez Titanium Backup kur ve bütün oyun,program vs yedekle daha iyi olur.
dediğin gibi yaptım çok kolay oldu ve sorunsuz geldi tüm uygulamalarÇok teşekkürler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -ComingSooN-
quote:
Risk almaya değmez Titanium Backup kur ve bütün oyun,program vs yedekle daha iyi olur.
dediğin gibi yaptım çok kolay oldu ve sorunsuz geldi tüm uygulamalarÇok teşekkürler
Önemli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X