Şimdi Ara

Rollo Tomassi'nin dünü, başkalaşım süreci, ve normalleşme girişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu adam 2020'de tek başına evinden çok komik, eğlenceli ve bilgilendirici canlı yayınlar yapıyodu. izlerken kahkahalar atıyodum. sonra koptum ve 2 sene falan hiç açıp bakmadım.

2023'te redpill'i yeni öğrenmiş bi arkadaşıma Rollo'yu önerdim, arkadaş kendi telefonundan açtı, bu kanal mı diye bana gösterdi, bi baktım Rollo'nun kanalı %100 değişmiş, video baner resminde müstehcen kadın resimleri olan ahmakça yayınlar yapmaya başlamış.

meğerse herif Vegas'daki maaşlı içki tattırma işinden ayrılıp, tam youtuber olmuş. maaşsız kalınca da youtube gelirlerini arttırmak için maskulenite içerikli yayınları bırakıp genel kitleye hitap eden popüler içeriklere geçmiş (açık-saçık kadınların olduğu videolar) arkadaşa dedim bunu takip etme artık diye.

dün forumda açılan Dr Redpill konusundan sonra aklıma geldi, tekrar Rollo Tomassi diye arattım. bi baktım adama strike atmışlar. youtube'da adını arasan bile çıkmıyo adam. kanalın adını aratıyosun kanal çıkmıyo, en diplerde çıkıyo sadece. kanala girdim, bir de ne göreyim, son 2 senede koyduğu o ahmakça videoları silmiş kanaldan, ve tekrar eskisi gibi maskulenite içerikli videolar yapmaya başlamış.

ama takipçi sayısı artmayı geçtim, baya azalmış. ben de geçen sene takipten çıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Haziran 2024; 8:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hala takip ediyorum, her söylenene katılmasamda konunun temelini çok güzel özetliyor kitaplarında da.

keşke herkes bu konunun temelini kavrasa da bizim gördüğümüz ufak tefek şeyleri konuşmaya sıra gelse...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.