Şimdi Ara

Rolanti Dalgalanmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum araniza yeni katildim degerli arkadaslar. Liberty 2004 aracim bir hafta once sente atlatti triger set halinde degisti ayar yapildi bobin degisti bunlara ek olarak gaz kelebegi temizlendi potansimetreye -şase verildi map sensor temizligi yapildi. Ancak sente ayarindan sonra rolanti dalgalamasi, kendi kendine gaz verme ve yuksek devirde calisma gibi durumlar bas gosterdi. Sente ayarina gaz kelebegine nereye müdahalede bulunduysak durumu duzeltemedik. Bugun ustaya tekrar gittim map sensorunun yanindaki yag sogutma hortumunu cikarip monifota bagli olan ucu parmagiyla kapatti rolanti dalgalanmasindan eser kalmadi yanliz yuksek devir (1200-1300) calismaya devam etti sorun nedir?

Rolanti Dalgalanmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cikoo.7878 -- 11 Eylül 2018; 22:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

○hem duzensiz calisip hemde cekis dusuyosa bobinden yapar
    ○lpg varsa zengin fakir ayari bozulmustur yapar
    ○obd cihazindan hata kodu arayim
    P0300 galiba bu boyle biseyse ugrasma benzini yariya doldur gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.