Şimdi Ara

Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records 2017

KONUSU

Sistine, büyü sanatları konusunda kendini bilemek ve esrarengiz Gökyüzü Kalesi'nin gizemini çözmek için büyü akademisine kayıt olur. Favori öğretmeninin emekli olmasından sonra, eski öğretmeninin boşluğunu dolduran Glenn, uyuşuk ve görünürde beceriksiz bir öğretmendir. Peki Glenn, nasıl olur da akademinin en güçlü büyücüsü tarafından özenle seçilmiş olabilir?!

Sugoi desu ne

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

• Seri olucak büyük ihtimalle janım

En azından 12 bölüm klasik gibi
  • İlk bölüm itibariyle ana karakterin tavırlarını fazlasıyla ilgi çekici buldum.Jest ve mimikler çok hoş geldi.Sakladığı ne gibi yetenekler var merak konusu.bekleyip göreceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana karakter en azından bu tarz bi seri için gerçekten iyi beğendim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeme aldım main karakterin güçlü olduğu harem animeleri bi elin parmaklarini geçmez

• Genelde animelerin mangalarin isimlerine pek takmam hepsi caponca neticede ama bu resmen ana avrat dumduz gidiyor gibi nasil isimdir arkadas? Neyse cicek bocek bi animeye benziyor. Cok yoklukta izlenir belki.
  • Her hafta yeni bölümüne bakıyorum ve çok güzel bir anime.

İzleyin pişman olmazsınız;ilk bölümü izleyip bırakmayın devam edin.

Kahramanımız ezik gibi görünsede hiç de öyle değil. Komedi,aksiyon,eğlenceli dolu bir anime.

"Beyaz kedi"ye bayılacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Beyaz kedide kimmiş hocam Re-L varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Re=L mi, bu kız deli dolu, saf(hayat hakkında hiçbir şey bilmeyen)kandırılmaya müsait aynı zamanda yürüyen saatli bomba...

Benim Beyaz Kedim hem güzel hem akıllı hem komik hem eğlenceli hem saatli bomba değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 28 Mayıs 2017; 14:50:26 >
  • Güzel bi seriydi Glenn sensei görüşürüz

Devamı gelicek büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 21 Haziran 2017; 0:27:1 >
  • Parti kur oy verelim Glenn senseii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glen geldikten sonra bir sürü belaya bulaşan iki kızımız glenden önce bu belalardan nasıl kaçıyormuş merak konusu.Son bölümdeki o düşmanın seninle sonra hesaplaşırız demesi de aşırı klişe.Hiç beklediğim gibi olmadı bu anime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.