Şimdi Ara

ROKETSAN’dan dünyada ilk: Roket atabilen robot köpek KOZ tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aselsan, roketsan vb. yerlerde %90 seküler mühendisler çalışıyor(atanmış yöneticileri saymıyorum) ama havasını yandaş kekolar atıyor, duyanda akp genel merkezinde geliştiriliyor sanacak.

inşaat rantı azalınca savunma sanayinde bir sürü boş beleş firma türedi, rant büyük, çinden getirip burda yaptık ettik diye devleti hortumlayan sürüyle firma var, bir tanesinde ben de çalıştım bir dönem. devran dönünce gerçekten iş yapanlar kalacak, geri kalanlar ve aktrol sürüsü ya yurt dışına kaçacak ya da en baba akp karşıtı olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 24 Temmuz 2025; 2:52:53 >
  • LiOnyememnöe L kullanıcısına yanıt

Bizim beynin, sizinkinden iyi çalıştığı kesin. At gözlüğüyle bakmıyoruz biz.

Her evden 1 oy, siyasi bir partinin, seçilmek için yaptığı normal bir çağrı. Sizin Dem le anlaşmanız farklı mı? Amaç terörü bitirmek mi? Peki karşılığında ne verdiniz, onu da anlatsana....

Malum Oslo'da, Dolmabahçe'de gizli toplantılar yaptınız. Sonuç : Teröristler salındı, TC kaldırıldı, devlet kanalında Kürtçe kanal açtnız, kırmızı bültenle arananları bir kanal muhabiri bulup, halka Apo mektubunu okuttu.....

Sen akp lilerin terörist cenazesine katılmadığını mı sanıyorsun? Google da bir arama yapmanı öneririm, yalaka kanalları takip edince, sizinkilerin sı.tığı haltları görmemeniz normal. Onları size söylemezler. Sosyal medya platformlarında 1 kanalım, sadece akp lilerin kanallarına odaklı ki, muhalefetin de ne halt yediğini görebileyim diye.

Konunun ilk mesajında, zaten içindeki öfkeyi kusmuşsun. Bizi sadece heykel yapan bir güruh zannediyorsun. Peki sizin sattığınız o kadar banka, liman, tesis, maden, fabrikalar babanızın malı mıydı diye de ben bir sorayım. Sularımızı bile sattınız. Piyasaya çık bir bak. Yahudi sermayesi olmayan 1 tane su markası yok. Hayat, damla, Erikli....vs. Sularımızı da hergün saydırdığınız İsraile sattınız.

Bu ülke kanla alındı. O ülkenin her yerinde ağaçları yaktınız, imara açtınız,, üzerine villa kondurup Araplara sattınız. Üzerine de vatandaşlık verdiniz. 250.000 $ ı basan, hem villa sahibi oldu hem vatandaş oldu bu ülkeye. Birkaç yıl sonra da o villayı 3.000.000 $ a satıp, vatandaşlık yanına kar kaldı.

Bu mu sizin vatan, millet sevginiz? Öyleyse, ben almayım. Bizim beynimiz, sizinkinden daha iyi çalışyor, o kesin!

• Bunlara ek olarak, tahrip gücü yüksek, sessiz ve karada çok hızlı hareket edebilen kolaylıkla hedef alınamayan, tanklara, askeri zırhlı araçlara, askerlerin toplu olarak bulundukları ortama sessizce ve hızlıca sızan ufak ve uzaktan kumanda yada uydudan yönlendirmeli veya güdümlü 4x4 lastikli hızlı mini kamikaze arazi aracı da yapılması gerektiğine inanıyorum.Hızları çok düşük sistemler kolay hedef olabilir.

• volkman kullanıcısına yanıt
    Sen ve sizin gibiler normal değilsiniz bilader. nerde sosyal medya trollerinin ısıtıp ısıtıp koyduğu konu var diline dolamışsın. biz terörü bitirelim diye görüşme yapalım o zaman terör sevici pkk işbirlikçe siz 6 lı 7 li masa kurun güney doğuda özerklik paylaşın normal çağrı olur demokratik hak olur.memlekete zerre faydanız yok sana küçük bir örnekle sonlandırayım.. 2002 yılında savunma sanayi yerlilik oranı yüzde 20 farkındamısın kurduğunuz fabrikalarda kendi namımıza hiçbirşey üretmedik yapana engel oldu sizin zihniyet.. unuttuysan hatırlatıyım nuri demirağ ve şakir zümre.. bu ülkenin geleceğini çaldı bu zihniyet...şimdi kalkmış utanmadan memleketi nerden nereye getiren insanalara laf ediyorsunuz. neyse zaten fazla muhabbete girmeyecem senle......................................................

• Her savunma sanayi haberinde bir trol çıkıp şimdi şucular bucular gelir diye konunun içine ediyor. Yönetim bunlara neden birşey yapmıyor?

• Madem böyle bişey yapıldı,12 askerin metan gazından zehirlendiği mağaraya bu robot girseydiya ilginç!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.