Şimdi Ara

Rohan Online Eu Server Açıldı Come İçeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
1
Favori
60.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun açıldı mı oynayan var mı güzel mi paralı mı level atlama nasıl kolay mı grafikler iyi mi zevkli mi pvp'si nasıl? tüm sorularıma cevap vrecek var mı
  • oyjn 17 martta pst ye göre 6:00 da cb ye geçiyor sanırım 14 ünden önce üye olan tüm acclere cb aktive edilmiş artık oyun açıldığından kısa kısa bilgiler verilebilir...
  • beyler ben logine kadar geldim ama ..
    heralde server acık olmadıgından dolayı oyuna giriş yapamıyorum
    diyorki
    "your account is not registered"

12 den sonra deniyecem birde.. :)
  • Bosuna deneme Ares yukarıda soledi onlara gore 6 pm pst ye gore acılıcak.Biz gmt +2 de ve onlarda gmt -7 yada -8(standard ve day time a gore degisiyor) de oldugundan 18 inde gece 3-4 gibi acılıcak yani 1 gun 3-4 saatin daha var yaklasık...(yanlıs bilgi vermedim forumlarda gordugum tablodan ve benim hesaplamamla boyle cıkıyor) İsteyen gerekli sitelerden pst--> gmt cevrimlerine bakabilir.Tabi zamanı gelmeden denemekte sebesttir.Acıldıgında zaten buradan yazılır...

Ayrıyetten indirmek isteyenler gece torrenti acık bıraksınlar ilk basta yavas gozukebilir ama 5 dk icnde 50kb ve 30dk icndede 100 kb ye kdar cıkıyor ve normal zamanda iniyor.Torrent istemyen olursa oyunun forumlarında direk link ve rapid(17 parca) linkleri mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 17 Mart 2008; 0:23:45 >
  • your account is not registered hatası veriyor kayıt olmama rağmen neyapabilirim
  • sanırım o serverlerin açık olmaması yüzünden verilen geçici bir hata öyle düşünüyorum en azından ben.
  • Evet acık olmadıgından kayıtlı olarak gormuyor.Age of conandada ole tech beta testerları tech beta tarihi dısında ona yakın bir hata ile almıyor serverlara...Oyunun forumlarına bakarsanız son postlar bizden 10 saat geride atılmıs onun icn oyun acılıs saati yarın gece 4 te yani onların 6 pm inden 10 saat ilerde olacak yinede 12 den sonra denemeye baslarsınız ama niye giremiyorum diye postlarla konuyu sisirmeyin lutfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Bosuna deneme Ares yukarıda soledi onlara gore 6 pm pst ye gore acılıcak.Biz gmt +2 de ve onlarda gmt -7 yada -8(standard ve day time a gore degisiyor) de oldugundan 18 inde gece 3-4 gibi acılıcak yani 1 gun 3-4 saatin daha var yaklasık...(yanlıs bilgi vermedim forumlarda gordugum tablodan ve benim hesaplamamla boyle cıkıyor) İsteyen gerekli sitelerden pst--> gmt cevrimlerine bakabilir.Tabi zamanı gelmeden denemekte sebesttir.Acıldıgında zaten buradan yazılır...

Ayrıyetten indirmek isteyenler gece torrenti acık bıraksınlar ilk basta yavas gozukebilir ama 5 dk icnde 50kb ve 30dk icndede 100 kb ye kdar cıkıyor ve normal zamanda iniyor.Torrent istemyen olursa oyunun forumlarında direk link ve rapid(17 parca) linkleri mevcut...

Torrent iyidir ben şirketten evdeki pcye attım torrenti eve gelene kadar indirdi sabah 9 da başladım saat 20:30 da evde kuzu gibi bekliyordu setup

ama yakında mmosite.com gibi yerlerden direkt linkler gelmeye başlar... (belkide gelmiştir bakmadan yazdım )

• oyun gayte guzel oynılabilir bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Bosuna deneme Ares yukarıda soledi onlara gore 6 pm pst ye gore acılıcak.Biz gmt +2 de ve onlarda gmt -7 yada -8(standard ve day time a gore degisiyor) de oldugundan 18 inde gece 3-4 gibi acılıcak yani 1 gun 3-4 saatin daha var yaklasık...(yanlıs bilgi vermedim forumlarda gordugum tablodan ve benim hesaplamamla boyle cıkıyor) İsteyen gerekli sitelerden pst--> gmt cevrimlerine bakabilir.Tabi zamanı gelmeden denemekte sebesttir.Acıldıgında zaten buradan yazılır...

Torrent iyidir ben şirketten evdeki pcye attım torrenti eve gelene kadar indirdi sabah 9 da başladım saat 20:30 da evde kuzu gibi bekliyordu setup

ama yakında mmosite.com gibi yerlerden direkt linkler gelmeye başlar... (belkide gelmiştir bakmadan yazdım )

GEldi geldi bi kac yere playerlar upload etti sana bana lazım degilde aramayı bilen ihtiyacı olan bulur

• bende betaya kabul edilmişim inş. güzeldir 2 de biz depek
  • bende seçilmişim
  • oyun bugün açılıyo
  • arakdaslar iki tane accont almıstım ama malesef ikiside beta test için secilmemiş.. oyunu indirdim gercekten denemek istiyorum :( elinizde beta için seçilen acontunuz varsa benimle paylasabilirmisiniz?
  • Beta ya kabul edildiğim nasıl ve nerden bakabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LichKinG_

Beta ya kabul edildiğim nasıl ve nerden bakabilirim.

siteye login oldugunda tebrikler betaya seçildiniz diye bi popup açılıyor (imiş)

ben betaya seçilmedim fazla acountu olan arkadaslar lütfen diyorum ):
  • Teşekkür ederim arkadaşım .Oyunu boşuna indirmişim
  • evet bende login oldugumda tebrikler seçildiniz diyor ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum oyuna girmeyi..
    yanlız bi problem daha var bakalım oyunu cabuk kapabilcezmi hiç bişeyini bilmiyorum ehueh :)
    yarın öbür gün oyuna girdiğimizde birlik ve beraberlik oluşturabilecezmi acaba bunu cok merak edıyorum en azından burda yazışanlar birbiriyle temasa geçerse pek bi güzel olabileceği düşüncesindeyim..
  • beyler bugun karşıma cıkan bır hatayı sızınle paylaşıcam ..

dün patch yaptıktan sonra hiç bir hata vermeden direk playa tıklayabiliyordum suandada girebiliyorum ama zınk die bir hata veriyor onu bı yazayım dedım bilenınız varmıdır acep hepimiz adına yararlı olabilir . :)

D:\work\Launcher\Launcher8\Patch\MCHTTPhelper.ccp:130 failed to open (strRemotefullpath.as._char()))=>

ahanda bu:)
  • şu an deli gibi patche başladı ilginç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.