Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım (bazı arkadaşların baskısı üzerine) şimdi ben rogue çar açtım ama skill pointsi nası werceeimi anlamadım archer wer exporer mi ne wer diolar ama ben anlayamadım çünkü k tuşuna basınca sadece siege weopon , leadership felan yazıo :S lütfen bi anlatın sunu bana
okcuysan levelin kadar archeriy gerisi explorer master acincada 2 master asas ises levelin kadar assasin ver gerisi ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: siyanr
Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım (bazı arkadaşların baskısı üzerine) şimdi ben rogue çar açtım ama skill pointsi nası werceeimi anlamadım archer wer exporer mi ne wer diolar ama ben anlayamadım çünkü k tuşuna basınca sadece siege weopon , leadership felan yazıo :S lütfen bi anlatın sunu bana
Anladığım kadarıyla daha sen skilleri açmamışsın 10.seviyeye ulaştığın zaman towndaki merdivenlerden en yukarı çık orda bi' sakallı amca var ondan 3k karşılığında skilleri açtırabilirsin daha sonra eğer okçu olcaksan levelın kadar Archery skilline geri kalanını Explore'a, eğer Asas olcaksanda Assasian skilline geri kalanı Explore. Ama 60+ olduğunda ve masterını açtığında Levelın kadar Archery(ya da asas hangisiysen), verebildiğin kadar master ve geri kalan explore. Yani mesela 63 levelsın masterını 4 yapamazsın seviyenle aynı orantıda gider.
10 level olduktan sonra moradonda merdivenleri geç sonra bir merdiven daha gelecek orayı da geç bir adam(npc) var . Ordan ilk seçeneğe tıkla skillerin açılacaktır . Archer (okçu) , Assassin (dagger yani bıçak ) , explore (yan skilldir ) . Yani ya assasin olursun ya archer , bunlardan birini seçer levelin kadar skill verdikten sonra geriye kalan skiller explore verilir .