Şimdi Ara

Rogue PvP Tallent Tree Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 levelım ilk karakterimi oynuyorum oyun içerisinde yani anlayacağınız çok acemiyim.Bugün 3. günüm WoW'da.Burning Legion'da PvP bir roguem için tallent tree konusunda sizden yardım almak istedim. Ben şu ana kadar aşağıda gösterdiğim şekilde geliştirdim treemi fakat yanlış yapmamak için yardım alayım dedim.Eğer birisi burdan devam ederek wowhead gibi bir siteden bana örnekli bir rogue pvp tallent tree oluşturursa çok sevinicem.

Rogue PvP Tallent Tree Hakkında

http://img218.imageshack.us/img218/8779/slavezyo9.png

Teşekkürler.

• dagger , mace veya sword hangisiyle ilerlemek istediğine bağlı talentler değişiyo

bide kasarken hangi posionu kullanıyım? (:
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • Dagger gidicem.
    Ama Sana tavsiyem Talent ini Kendin olustur. Hangi skilin ne oldugunu ne ise yaradıgını fln oku sonra mantık olarak ve kendi oyun stiline göre ilerle.En iyi Talent En iyi oynadıgındır :)

cok fazla assassinations oynayan birisi deilimdir.Ama Dagger Rogue icin böle bi talent cıkardım :)

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3053031055021325010513000000000000000000000005500000300000000000000

• 3 evis/5 malice ver (başlangıçtı imp sinistere 2 puan ekle ama)

son ra isteğine göre lethality ve relentlesi açabilirsin, açmazsan combat gidersin, çok fark yapmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warlock Talents(Türkçe)
    19 yıl önce açıldı
    Temple of Elemental Evil (istek)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Ayrıca Burning Legion'da oynuyorum 300den fazla MS görmüyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.