Şimdi Ara

rogue mechanar chest farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tum mechanar farmlayan rogue lara gecmis olsun yeni gelen patch le chestlerin yerleri degistirilmis ve solo chest run yapmak imkansiz hale gelmistir.

blizzard a en icten dileklerimle :D

• Büyük kayıp değil. Sadece kazancınız yarı yarıya düştü ki olması gerekende buydu. (hala en deli para kasma yöntemi.) Roguelar dışında herhangi bir char oyunda max 250-300g/saat lik bir süreç tutturabilirken. Rogueların 500-600g/saati ayıp oluyordu zaten.

Eskiden tek rague gidiyodunuz artık 2 rogue yada 1 rogue 1 druid gideceksiniz. Hala mechenar chest farm roguelar için en kolay para kasma mekanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 27 Eylül 2007; 9:27:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Büyük kayıp değil. Sadece kazancınız yarı yarıya düştü ki olması gerekende buydu. (hala en deli para kasma yöntemi.) Roguelar dışında herhangi bir char oyunda max 250-300g/saat lik bir süreç tutturabilirken. Rogueların 500-600g/saati ayıp oluyordu zaten.

Eskiden tek rague gidiyodunuz artık 2 rogue yada 1 rogue 1 druid gideceksiniz. Hala mechenar chest farm roguelar için en kolay para kasma mekanı.

Sayın arkadaşım nasıl oluyorda herhangi bir char maax 250-300g/saat lık farm yapabilir ki? Ben ancak bi jw recipesi çıkarsa o kadar farmlayabilirim. Şuun bir yöntemi warsa anlatın da biz de yapaılm. (Bu arda ben o dedğin herhangi bir charım, haşa kendimi roguelerle kıyaslamıyorum)

• yok zaten o olay yalan olmaya başlamıştı.. /who Mechanar 20 members // 15 rogue :D

zamanında düşürdüğüm rare itemları 40-50 gold'a zor sattım, ah'de onlarcası var çünkü, hatta birkaç item'ı hiç satamayıp disenc bile ettirdiğimi hatırlıyorum..

Daily Quests > all
  • benim acimdan ruby lere para vermemek en guzeliydi yoksa boe rare itemlarin bi kaci ahda iyi para ediyordu. gerisi disench
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Büyük kayıp değil. Sadece kazancınız yarı yarıya düştü ki olması gerekende buydu. (hala en deli para kasma yöntemi.) Roguelar dışında herhangi bir char oyunda max 250-300g/saat lik bir süreç tutturabilirken. Rogueların 500-600g/saati ayıp oluyordu zaten.

Sayın arkadaşım nasıl oluyorda herhangi bir char maax 250-300g/saat lık farm yapabilir ki? Ben ancak bi jw recipesi çıkarsa o kadar farmlayabilirim. Şuun bir yöntemi warsa anlatın da biz de yapaılm. (Bu arda ben o dedğin herhangi bir charım, haşa kendimi roguelerle kıyaslamıyorum)

Elbetteki netherwing günlük questleri ile 250-300g/saatlik döngü tutturulabilir. Başka türlüsü yalandır. Hatta netherwing olayı ilk olarak anlaşıldığında birçok insan borç harç epik binek alıp, sonrada borçlarını 5-6 günde ödeyince baya bir taktir ettiler netherwingi. Tabi bu oyunu oynayan insanların büyük kısmı quest yapmayı çok sıkıcı buldukları için (ki bana sorarsan asıl sıkıcı olan 10 saat boyunca aynı mobu kesmektir.) Kimse questlerde nasıl bir cevher yatıyor bilmiyor.

Üstelik eğer yeni 70 olmuşsanız yada genel olarak questlerinizi yapmamış biri iseniz, tüm outlanddaki normal questleri yaparakta uzun süre aynı 250-300g/saat döngüsü tutturulabiliyor. Ama ergeç o questler bitiyor tabi, şuan quest logumda 5 tane quest var ve koca outlandda başkada quest yok (raidler hariç)

Netherwing kadar olmasada özellikle son zamanlarda herbalizmde 150-200g/saati geçmiş durumda. Sadece doğru yerlerde uçarak herb toplamak, dertsiz tasasız güzel bir farm metodu. (tabi çinli farmerlarımız bunuda çok sıkıcı bulacaktır :D)

Ama normal mob farmı ile böyle bir hız yakalamak imkansız. En çokta elemantel platuda farm yapanlara gülüyorum. Ben gidip 2 saat günlük quest farmlıyorum adamın 10 saattir düşürdüğü bütün primalleri alıyorum. Adamda "ohh amma para kastım" sanıyor enayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 28 Eylül 2007; 7:58:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

tum mechanar farmlayan rogue lara gecmis olsun yeni gelen patch le chestlerin yerleri degistirilmis ve solo chest run yapmak imkansiz hale gelmistir.

blizzard a en icten dileklerimle :D

Rogue bu bulur bi yol daha muhahahaha .Forever Rogue. kalbimde orc shamanım :X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.