Şimdi Ara

ROGUE BOZUP ATAK BUFER DÜŞÜNUYORUM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen bırak bence bp yi pişman olacaksın gibi görünüyor
  • bunu diyeceğinizi biliyordum o bp vs de hertürlü adamı alıyor zamanında areste oynayan bilir ayrıca onları yapabilmesi bile çok iyi int pri çok sağlam demişsiniz o bp den bile sağlam değil bunu bilin
    sizin demeye çalıştığınız bp tek yer veya 2 3 kişiye dayanamaz ama asas warrior böyle değildir
    o zaman buyrun asas ile priest arkanıza almadan bunları yapın .....

edit: asas ile bir alıp veremediğim yok illa bp bp bp de demiyorum ama oyundaki classlara bakış açınız biraz yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 11 Ağustos 2008; 1:23:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

ardreamde bp ne item olursa olsun nasıl olursa olsun teke gider diyenler bu videoyu izlesin

http://www.youtubeserbest.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9ckJfWk9hbXh4enc%3D&b=31

super video
    bp ozelıgı var herşeyi silmesı. malice parazite
    benım atak duşu ve bp vs gıreyım kesın o yenıyor beni bp malice atıyor bp canı azalsın dd40 kalkanı takıyor odan sora gene malice vsr...
    berki rogue car rol ve bazi itemler eksık odandır.
    parazite ve malice atması onu için cok buyuk avantaj.
    kafam karıştı onerilerinız için saol

• resimler kapak niteliğinde olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisakal1976

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

ardreamde bp ne item olursa olsun nasıl olursa olsun teke gider diyenler bu videoyu izlesin

http://www.youtubeserbest.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9ckJfWk9hbXh4enc%3D&b=31

super video
    bp ozelıgı var herşeyi silmesı. malice parazite
    benım atak duşu ve bp vs gıreyım kesın o yenıyor beni bp malice atıyor bp canı azalsın dd40 kalkanı takıyor odan sora gene malice vsr...
    berki rogue car rol ve bazi itemler eksık odandır.
    parazite ve malice atması onu için cok buyuk avantaj.
    kafam karıştı onerilerinız için saol

Cure taşımıyor musun ? Malice parasite ile vs mi yapılırmış. Sc kullanıp cure atarsan bir sorun olmaz. Iron set ve dd taktığın için atack zaten belli bi seviyede olur. Üstüne chittinler 7 olunca atackın iyice kaybolmuştur. Bu yüzden iron necki sat dediğim gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Cure taşımıyor musun ? Malice parasite ile vs mi yapılırmış. Sc kullanıp cure atarsan bir sorun olmaz. Iron set ve dd taktığın için atack zaten belli bi seviyede olur. Üstüne chittinler 7 olunca atackın iyice kaybolmuştur. Bu yüzden iron necki sat dediğim gibi.

AL İŞTE AYNI ZİHNİYET.OLDU MALİCE ATMASIN PARASİTE ATMASIN TORMENT ATMASIN YÜRÜYEN NP OLSUN BP.MAGE İCE ATSIN,ASAS THRUST VURSUN LİGHT FEETLE KAÇSIN BPDE SEYRETSİN.YEMİYOSA GİRMİCEK ASAS YANINDA CURE TAŞIYCAK LİGHT FEET BASIP KENDİNİ ÇIKARICAK.ATAĞINA GÜVENİYOSA GİRİP İNDİRİCEK BPYİ.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.