Şimdi Ara

Rogue Boss fight sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandan beri rogue ile raidlere giriyorum ama boss fightlarda hep sonuncu çıkıyorum buda canımı oldukça sıkıyor ben PRE-TBC ve TBC de hep pvp yaptığım için pve gibi konularda çok uzaktım. Şimdi bossfigtlarda nasıl combo uyguluyim özellikle 5 combo yapınca SnD açıyorum sonra hep envenoma abanıyorum yanlış yapıyorum biliyorum ama tam olarka ne yapıcağımı bilmiyorum SnD açtıktan sonra 5 combo olup envenom vurmak dışında ne yapabilirim. Sword kullanıyorum one ve off hand olmak üzere bu yüzden envenom kullanmayıp evismi kullansam dahamı mantıklı olur ? Birazcık bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar

• Rogue oynamadım (80 lv oynamadım ) ama sıkıldıysan benim lockla değişebiliriz
  • Abi şu envenom kullanma olayı nedir ben hiç anlamadım bu zamana kadar. 2 yıldır oynuyorum 15 kere envenom burmadım heralde. Ben dagger - assasination oynuyorum. Slice and dice kendi kendine her eviscerate ile yenileniyor. Sadece dakikada bir hunger for blood açıyorum. Raidlerde hep 1 bazen 2. yim dps de. Gearını bilmiyorum ama rogue olarak DPS'de altta kalman ya çok çok yanlış bir talent seçimi ya da karaktere hakimiyetsizlikten kaynaklanır.

İnternette çeşit çeşit combat pve talentları var. Sword ile oynamayı yeğliyorsan birini bul ve talentını tekrar gözden geçir.
  • Ben Rogue'den hiç anlamam ama mesela bi KT kestikten raid dağıldıktan sonra dpsleri incelerim rogue 5k+ detaylara gelirsek

1)Melee
    2)Fan of Knives
    3)Instant Poison

Her gördüğüm roguenin ilk 3ünde bu var. Biz 4k-5k da kalıyoruz hunterlar rogueler işi götürüyor.
  • Hit ratingim 135 oldukca az naxx 25te hiç iş yapamıyorum Saga senin karakterini inceledim gemlerde hit rating abanmışsın bende öyle yapiiyim bakiyim
  • Hiti 300+da tutman lazım hep. Arkadaş biraz hit olayını aşmışta.
  • Arkadaş baya aşmış hit olayını tamam 300 hit çıkarmaya çalışıcam o zaman gemleri full hit rating yapiyim echlar olarak ne önerirsiniz ? weaponlara falan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Vampire Hunter D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swordlardan yavaş olan mh ve wound poison hızlı olan oh ve deadly poison. envenom assa içindir senin evis. kullanman gerekiyor. hit in 300 civarında olsa bu sana yeter. 3 cp slice and dice ardından 5 cp rupture sonra tekrar 5 cp eğer snd hala bitmemişse evis. vurabilirsin bitmeye yakınsa snd yi yeniliyosun.http://www.wowhead.com/?talent#f0eb0xZMgVo0cxqru0xRtx talentını böyle yapıyosun glyp sinister strike rupture ve killing spree kullanmalısın armory link atsaydın daha fazla yardımcı olabilirdim item durumuna göre ve bossların taktiklerini bilmek çok önemli nerde aoe gerekiyo nerde adrenaline rush açıp fok spamlıcaksın filan gibi şeyler bunları zamanla kendin oturtucaksın umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Ben hitle kafayı bozmuştum şimdi agi gemi için kasıyorum değiştiricem onları. Benim kadar abartma hiti.
  • garrote + snd ile açarsın
    snd 8 sn kalıncaya kadar eldeki cp lerle rupture vurursun

sonra devamlı gözün snd ve rupture da olucak
    eğer 8sn den fazla varsa evis , yoksa snd ve rupture tazeliyorsun
    bitmeden tazeleme , zamanla ayarı tutturursun
    4snd+ 5rup yada 5snd+5rup yapıyor genelde combat roglar

ks+ AR , ks+ BF tavsiye edilmiyor

ben genelde 5cp biriktirip evis vurmadan ks açıyorum , arkadanda evis +AR+BF zaten direk uçuyorsun dps de

birde combat ortalarında snd tazelemeden önce bi vanish atıp tekrar garrote +snd yapabilirsin , hem aggron sıfırlanır
  • hit rating soft cap 264 dür, hard cap de (beyaz vuruşlar için) 800e yakın bir rakamdı,

264den sonra 800e kadar hiç bir anlam ifade etmiyor hit rating en az 300 olsun lafı yalan, 264 herşeyinin ilacı olur
  • 280 gibi oldu mu iyi kalanı haste kas crit kas
    pvpden farkı pvede hit rating daha fazla gerekiyor
  • yanlışsın

poison hit cap315 dir

rogun işi de poisonla , %30 dps poison dan gelir rogda
    soft hard karıştırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saga

Abi şu envenom kullanma olayı nedir ben hiç anlamadım bu zamana kadar. 2 yıldır oynuyorum 15 kere envenom burmadım heralde. Ben dagger - assasination oynuyorum. Slice and dice kendi kendine her eviscerate ile yenileniyor. Sadece dakikada bir hunger for blood açıyorum. Raidlerde hep 1 bazen 2. yim dps de. Gearını bilmiyorum ama rogue olarak DPS'de altta kalman ya çok çok yanlış bir talent seçimi ya da karaktere hakimiyetsizlikten kaynaklanır.

İnternette çeşit çeşit combat pve talentları var. Sword ile oynamayı yeğliyorsan birini bul ve talentını tekrar gözden geçir.

eviscrate 7k critlerken envenom 9k critleyebiliyor olayı o...
    mutilate pve dps isen envenom kullanman lazım
  • Hmm bilgileriniz için teşekkürler dediklerinizi uygulayacağım glyp sinister strike rupture ve killing spree kullanmaya dikkat edicem

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bladefist&n=Anturias

buda armoryim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.u.i -- 14 Temmuz 2009; 12:12:19 >
  • specini yazmamışsın mesela assasination olup snd-rupture gidersen yanlış olur combat isen snd ve rupture ı açık tut poison olarak da bosslarda deadly poison kullanmalısın. fightda arada vanish atıp tekrar garrote vur çok fark edecek bunu da yaparsan bosslarda.
  • http://www.youtube.com/watch?v=5xLTcEaCR7A
    bu videoya bir bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

yanlışsın

poison hit cap315 dir

rogun işi de poisonla , %30 dps poison dan gelir rogda
    soft hard karıştırmayın

dogrudur, warrior oynadıgım için physical sandım bütün attackları bi an, ancak poisonlar nature damage sanırım, bu da rogue un soft cap ini 315 yapıyor, icecrownda sanırım görebilmek nasip olucak artık hard hitcapped rogue-warriorları, o zaman işin rengi ortaya çıkar :)
  • poison hit cap 315 dir fakat 5/5 Precision yaptığın taktir de olur bunun dışında raidde aldığın bufflarla 210 dur bu. armoryne baktım talentın yanlış verdiğim talentı yapmalısın vigor ve evis. vermen gereksiz olmuş ve sword olduğun halde neden close quarters combata verdiğin anlamış değilim. evis. physical bi vuruştur karşı tarafın armorundan etkilenir fakat envenom karşı tarafın armorundan etkilenmez combat envenom kullanmaz ama multi talenttan aldığı bufflar yüzünden envenom kullanmalı. hitte asıl önemli olan sarı vuruşların misslememesidir ondan sonra poison geliyo ve haste gemi takma agi gitmen gerekiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.