arkadaşlar ben rogue açmayı düşünüorum ama sub class olarak bardmı cleric mi karar vermedim yorumlarınız için teşekkürler
B4RD
quote:
Orjinalden alıntı: ReJ3eLLioN
arkadaşlar ben rogue açmayı düşünüorum ama sub class olarak bardmı cleric mi karar vermedim yorumlarınız için teşekkürler
xbow isen bard;uzaktan çalışırsın defans'a gerek kalmaz.
dagger isen cleric;adamla dipdibesin.
warlock xD
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
quote:
uzaktan çalışırsında uzaktan herkese tekmi atacaksın? 85 lvl xbow var bende uzaktan shield li birine block atınca adam bana çalışıo uzaktan. bende cleric açık ama çekip bard yapsammı diye düşünüorum şimdi hala karar veremedim.
quote:
quote:
dagger isen warlock;adamla dipdibesin.
:)
quote:
quote:
haklısın ama nukerde sana uzaktan çalışacak, wizardda, bowda senin gibi xbow olanda şimdi ne yapacagız..?
arkadaşlar bende karasızım clerikmi bardmı teredütteyim o yüzden açmadım hiç sizce hangisi iyi benim charda CrosBow bilgilerinizi bekiyorum
cleric tabikide
cleric bencede
xbow'daki menzil kimde var, alayına uzaktan çalışırsın. Dagger olacaksan denildiği gibi cleric ama ben ikisini de açarım diyorsan (yani hem xbow hem dagger) bence yine cleric.
Bard kardeşim bard. Hatta roguenin kendi skillerinde bile hızlı koşma var.Rogue defans değil atak charıdır.Pvp kralı olamazsınız rogue charla.Onun için cleric gerekmez.Warlock olur oda ustalık ister.Benim şuanda hem dagger hemde x bow skillerim max ve bardım.Çok memnunum kasarkende çok yardımcı.Eskiden 5 saatte % 18 anca kasarken şimdi %25lere kadar kasıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme