Şimdi Ara

Rogadis 51704 soğutucusunun incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu açmamın sebebi bu model hakkında kimsenin konu açıp kimseyi bilgilendirmemesi.

Aldığım bu ürün çift stereo hoparlörlü
    Büyük kocaman bir fan 20cm
    Hafif fan tasarımı ile yüksek Rpm hızı
    Ve sessiz soğutması ile kalbimi fethetti
    Geleli 3 saat oldu ve bütün incelemelerim bitti.
    Lazım olur belki 4 Usb ile
    En Önemlisi Notebook Soğutucularındaki Malzeme ALİMINYUM
    Oyun içinde(Gta IV) Max. Ayarlarda 78 Gpu sıcaklığı alıyordum bu en düşük dereceydi

Fan ile Gta IV Max Ayarlarda 62 Gpu En yüksek sıcaklıktı.

Normal hiçbirşey yapmadan Win7 masaüstünde ise SONUÇLAR:

FANSIZ : 58 derece

FANLI :49 derece

Tabikide biraz tuzlu normale bakarsanız :http://www.hepsiburada.com/liste/rogadis-51704-notebook-sogutucu-stand/productDetails.aspx?productId=bs300003&categoryId=106859

Hepsiburada.com da 129TL
    ama

http://www.dijitall.com/urun/rogadis-51704-notebook-standi-ve-speaker.aspx?ref=akakce&v=0.71.9

burda ise 91 TL

• tam artık zalman alıyorum kesin nc3000 alıyorum adaptörü de alır rahat ederim diyordum senni konuyu gördüm, ne diyorsun bu değerler çok iyi bence ama adaptör girişi var mı ? Varsa adaptörü kutu içerisinde mi ? Başka incelemeler de koyarsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorx -- 3 Ağustos 2012; 2:49:12 >
  • kardeş adaptör derken ? usb ile çalışıyor üstüne bide 2x3 wattlık kaliteli 2 tane hoparlör var ve şuan yeni sonuçları kaydetmeye başladım. EDİT::::: ADAPTÖR GİRİŞİNİ KEŞFETTİM SONUÇ OLARAK VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaku06 -- 30 Ağustos 2012; 20:50:15 >
  • ALTTAKİ LİNK CROSSFİRE OYNUNU OYNARKEN FANLI

ALTTAKİ İSE SOĞUTUCU STANDI OLMADAN yani fansız

• quote:

Orijinalden alıntı: motorx

tam artık zalman alıyorum kesin nc3000 alıyorum adaptörü de alır rahat ederim diyordum senni konuyu gördüm, ne diyorsun bu değerler çok iyi bence ama adaptör girişi var mı ? Varsa adaptörü kutu içerisinde mi ? Başka incelemeler de koyarsan sevinirim..

başka isteğin varsa bilader hallediyim.
  • Değerler çok iyi ama her laptopda bu performansı veremez.Çünkü fanın hava üflediği yer değişik tasarlanmış her laptoba uymayabilir.Ama hava verilen kısım daraltıldığı için hava daha etkili bir şekilde yayılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorx

tam artık zalman alıyorum kesin nc3000 alıyorum adaptörü de alır rahat ederim diyordum senni konuyu gördüm, ne diyorsun bu değerler çok iyi bence ama adaptör girişi var mı ? Varsa adaptörü kutu içerisinde mi ? Başka incelemeler de koyarsan sevinirim..

12 w luk adaptor girisi mevcut bence alınabılır ama bende suan sogutucuz laptop kullanıyom dün oyun acık dıablo 3 youtube forum face acık sıcaklık 75 derece:D idi bende vatana gittim nc 300 ile nc 1000inceledim ama birisi mazemesi cok saglam 1000 ama adaptörü yok ayrıca fanları cok ufak 3000 ise adaptörü var mazeme kalıetesi cok ergoneomık degıl yanı sadece laptop altının degdigi yer alımuyunyum geri kalanlar hafif plastik ayrıca tek fan var ve yuksek hıza cıkmıyo yanı ahım şahım bi hava üflemıo bugun ne nv2000 bakacam başka bi verde nc2000 veya nc2500plus test edecem ayrıca eger laptop kullanıyorsanız size bi tavsie mutlaka ssd taktırın ben bügün şipariş ettim yarın takacam ssddmi :D ayrıca ramleri 8gb yaptım:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim laptopumun hava kanalları yandadır lakin aldığım değerler harika bide bunun alttan soğutmalı laptol olduğunu düşünürseniz bilgisayar buz tutar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.