< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Rog Strix Rtx 3070'e Uygun Kasa Önerisi

-
-
Leon-x hocama bir danışabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PHANTEKS Eclipse P500A Mesh modelini de inceleyebilirsiniz, kasanın arkasına 14cm'lik yine rgb'li bir egsoz fan ilavesi ile iyi olur, geniş iç hacim ve bol radyatör fan seçeneği var, iç hacmi geniş şık bir kasa, sanırım en iyi fiyat şuan Inventus'ta.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11125
https://www.phanteks.com/Eclipse-P500A-DRGB.html
3600MHz C16 RGB ram olarak;
-
Çok teşekkür ederim birde Rog strix 3070in ağırlığını rahatlatacak ekran kartı tutucu var mı önerebilecrğüniz.
Birde 5800x için 240mm sıvı soğutma ne önerirsiniz
-
İyiymiş, bu kasanın modeli neydi acaba. P500a yı alırsam rgb versiyonunu Tuf x570 gaming plus ta bu rgb ve pwm vs fan bağlantılarını yapmak için başka masraf yapılacak bişey lazımmı. Üzerinde çoklayıcı var mı kasanın. Başka bişey gerekmeden kasada herşey varsa direk sipariş vereyim olmadı. Yada MSI gungnir 110r var 1066tl çoklayıcılı hiç masrafı artırmadan onu mu alayım.
Birde amazonda şöyle bir soğutma var nasıl acaba sizce,
Corsair iCue H100i Elite Capellix 1500tl indirimde diyor. Yada Max 1500 olacak şekilde ne önerirsiniz varmı tavsiye
Diğer gördüklerim bunlar
ARCTIC AR-ACFRE00046A 240
Thermaltake TH240 ARGB
Silverstone Pf240 Argb 240Mm 2 X 12Cm Fan İşlemciSilverstone Pf240 Argb
İlginize teşekkürler ;)
Bu kasa efsanedir hocam.
inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11125 -
Buyrun.
bilisimport.com.tr
Be Quiet! Pure Base 500DX Pencereli Beyaz Oyuncu Kasası BGW38https://www.bilisimport.com.tr/urun/be-quiet-pure-base-500dx-pencereli-beyaz-oyuncu-kasasi-bgw38
Sıvı soğutma kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemem.
Ben teşekkür ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Corsair iCue H100i Elite Capellix 'i indirimde iken alabilirsin.
-
Biraz araştırdım H150 rgb mü yoksa H100i elite Capellix mi alsam dedim. Baktım Capellix i aldım sabah. Teşekkür ederim uyarınız için 👍
Peki sizce H100i mi yoksa H150 rgb mi mantıklıydı. Arada 250tl fark var sadece. 240mm vs 360mm
Parçaların hepsi gelsin bir kuralım bakalım çok merak ediyorum nasıl olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrkr3457 -- 24 Ocak 2022; 22:25:53 >
Öncelikle iki modelin de testleri var göz atabilirsin, 360mm olan sonuçta bir tık daha iyi soğutma sağlar.
-
All in one sıvı soğutucularda genel olarak şöyle bir durum söz konusu.
120mm sıvı soğutucu ile 240mm sıvı soğutucu arasında ciddi anlamda soğutma performansı değişiyor.
Fakat 240mm ile 280mm ya da 360mm sıvı soğutucu arasında ciddi fiyat farklılığı olmasına rağmen oran olarak çok daha az bir performans farkı var.
Burada şu kararın verilmesi gerekiyor.
120mm'den 240mm'ye geçerken verilen fiyat farkı ile atıyorum %30 performans farkı sağlanabiliyorken
240mm'den 360mm'ye geçildiğinde verilen fiyat farkı ile misalen %10-%15 performans iyileşmesi olduğunu varsayarsak ne kadar elzem?
Sizin bütçeniz el veriyorsa tercih sizin ama performans olarak çok da büyük bir etken olmayacaktır 240mm radyatörün üstüne çıkmak.
Bu söylediklerim All in one sıvı soğutma sistemleri için geçerli olup custom sıvı soğutmalarda işin ucu açıktır.
-
Kasa ile ilgili yazmak istemedim çünkü prensip gereği link paylaşmıyorum lakin af buyrun yukarıdaki kasa bana çok pahalı geldi. [Size ucuz gelebilir sorun yok :) ]
Sohbet gruplarında paylaşılan bir kasa var beğenir misiniz bilmem lakin göz önünde bulundurulabilir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakliPC -- 25 Ocak 2022; 17:50:31 >
-
Çok teşekkür ederim, inceleyeceğim. Yok ucuz olur mu ne kadar zorluklarla biriktirip alıyoruz. Sonuçta aldığımız herşey çarpı 14+ %18. Ve kazandığımız belli.
Sadece olay ileriye dönük daha iyi olması ve uyumlu olması.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X