Bildirim
rodide büyük indirim sömürün

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rodie ne gardaş ? Rodi mood mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rodie ne gardaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeltildi -
indirim ne zamana kadar bilgin varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28
indirim ne zamana kadar bilgin varmı?
bilmiyorum önce yüzde 50 varken sonradan %10 u eklediler bitirip tasfiye edecekler heralde hemen ben ilk 2 gün iflası duyunca iyi gömleklerden kaptım şimdi hep kalan giden artık vardır heralde bakın yinede -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağara
RamazanOğullarıDikimİşletmesiquote:
Orijinalden alıntı: ali agaoglu
İflas etti 4 /5 gün önce malları %50 indirim kasadada nakit ödemeye %10 yani toplamda %60 indirimli malları
RODİ
kendileri izmirli bir firmadır. allah kimseyi bu duruma düşürmesin -
Rodi ilk egemer opel karşısında 4-5 katlı bina da üretim yapiyorlardi aile şirketi kötü olmuş batmalari.
ülkeyi sömürdün yetmedi mi ? -
birsürü kişi işsiz mi kalacak şimdi -
bavulumu aldim rodiye dogru gidiyorum
Rodimood'dan bahset miyor muyuz? -
Dün gittim ve bildiğiniz yağmaladım. En son kasaya giderken aldıklarımı zor götürdüm o verdikleri torbalardan 4 tanesi dolmuştu ve acayip ağırdı.
En az 800 tl tutar dedim nakit ödeme yapacaktım ama 421 lira tuttu acayip şaşırdım. Çok güzel deri ceket aldım 150 liraydı fiyatı 65 liraya gelmiş faturada gördüm. Ama artık bişey kalmamıştır sanmıyorum
Ufak bir parantez: Kasiyerde şaşırdı bu kadar yüklü alışverişime kasada sordum malzemeler bitince burayı kapatıcakmısınız ? "Hayır sadece isim değişikliği olur neden sordunuz ?" dedi. Çarşı içi böyle büyük bi yer lazım mülk edinirim belki dedim
. Kasadaki 2 kızın şaşkın bakışları arasında yardımcıma poşetleri verdim güneş gözlüğümü taktım ufak bir tebessümle rodi den çıktım
-
Sömürün beyler
firma iflas istemiyor mahkeme zorla iflas ettin diyor ne garip iş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85457693&p=1#85457693
quote:
Orijinalden alıntı: BayGold
Dün gittim ve bildiğiniz yağmaladım. En son kasaya giderken aldıklarımı zor götürdüm o verdikleri torbalardan 4 tanesi dolmuştu ve acayip ağırdı.
En az 800 tl tutar dedim nakit ödeme yapacaktım ama 421 lira tuttu acayip şaşırdım. Çok güzel deri ceket aldım 150 liraydı fiyatı 65 liraya gelmiş faturada gördüm. Ama artık bişey kalmamıştır sanmıyorum
Ufak bir parantez: Kasiyerde şaşırdı bu kadar yüklü alışverişime kasada sordum malzemeler bitince burayı kapatıcakmısınız ? "Hayır sadece isim değişikliği olur neden sordunuz ?" dedi. Çarşı içi böyle büyük bi yer lazım mülk edinirim belki dedim
. Kasadaki 2 kızın şaşkın bakışları arasında yardımcıma poşetleri verdim güneş gözlüğümü taktım ufak bir tebessümle rodi den çıktım
-
Ne kadar sürecek bu indirim
Benzer içerikler
- delalım ne demek
- kendinden büyük kadına aşık olmak
- epifiz plağı kapandığı nasıl anlaşılır
- boy uzatma ameliyatı olanlar yorumları
- pastırma kokusu kaç günde geçer
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X