Şimdi Ara

ROCKY BALBOA--ROCKY 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olan oldu ve rocky 6 abd de yılbaşında gösterime giriyor..tabi ne kadar ilgi görür bilinmez ama pekte tutulacığını ben şahsen sanmıyorum..fakat bu adamın bu serinin bende ayrı bir yeri var..sanırım gidecem her nekadar rocky 4 kadar güzel olmayacağını bildiğim halde....

http://www.youtube.com/watch?v=18M-FXbpxIw

http://www.youtube.com/watch?v=_FMUNqzGibM&mode=related&search=

ADAM BURADA ÇOK İYİ..FORMUNDA HALEN 60 YAŞINDA OLMASINA RAĞMENN..

http://www.youtube.com/watch?v=GDOQu40br2M

• Çok Sevdiğim bir seri..Ama herşeyi tadında bırakmak gerek bence.

Kahramanımız rocky keşke bu filmde genç bir yeteneği yetiştirseydi..

Stalone kariyerini kirletmek için nie çaba harcıyor anlamıyorum
  • Altın yumurtlayan tavuk olayı yada süt veren inegin sütünü son damlasına kadar sagma mantıgı bu.Film baya bir hayran kitlesine sahip bundan faydalanacaklar ayrıca Stallone kac yıldır soyle saglam bir yapımla gelmedi belkide ondan Rocky yeniden cekti gecmisi olan ve sevilen bir seri yani insanlara begendirmek daha kolay.

ekleme: Bu arada son film rocky balboa ismi olarak çekilmiş ve 22 aralıkta vizyonda

http://www.ntvmsnbc.com/news/373794.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 11 Kasım 2006; 14:56:40 >
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Bence de serinin en güzel filmi dördüncü olandı hatta dün gece tgrt kanalında gösterdiler son film gösterime girdiğinde bence iş yapar çünkü rocky nin hayranları eskiden çok fazlaydı

ekleme: Bu arada son film rocky balboa ismi olarak çekilmiş ve 22 aralıkta vizyonda

http://www.ntvmsnbc.com/news/373794.asp

bende dün gece rocky 4'ü seyrettikten sonra hatta seyrederken topic'i açtım..

• nedir abi bu yaa bırak işte ne gerek var 6 ya şaşıyorum batman süperman rocky herkesi yeniden canlandırıyolar hollywood da yeni birşey kalmadı artık , bollywood izlicem bundan sonra
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu gidişle bir kaç sene sonra 7. seriyi bile çekerler

Batman baya düzelmeye basladı ama 1. ve 2. filmden sonra cocuk filmleri havası olusmustu Batman filminde ve yapımcılar bu havayı yok etmek icin Batman filmlerini yeniden cekmeye basladı mesela Batman Begins filminin baya oturmus bir havası vardı ve simdi Batman 1 filmi yapılıyor Joker yeniden karsımızda Joker rolunu ise Casanova filmindeki Casanova karakterin canlandıran genc aktor oynuyacak.

ROCKY BALBOA--ROCKY 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 11 Kasım 2006; 21:29:59 >
  • ben rocky de 1 ve 2 yi sevenlerdenim hatta 1 in oscar aldığını biliyor muydunuz? tabi bu ardından 5 tane daha çekmeyi gerektirmez. Çok yaşlanmış artık. Herhalde southpark ta tekrar dalga geçerler. Rocky 1 de aynı yıl Taxi Driver da oscar adayıydı ve eleştirmenlerce oscar tarihindeki en büyük yanlışlardan biri olarak gösteriliyor. Tabi o dönemde akademi üyeleri sert bir Amerika eleştirisi getiren Taxi Driver i değil fırsatlar ülkesi Amerika yı göklere çıkaran bu Amerikan rüyasına oskar vermeyi uygun bulmuşlardı. Ne diyelim 60lık rocky filmin sonunda kaybetmiyordur herhalde

Ama adamın formu muhteşem. Bence film seriyi bozmicak. Hatta daha da heyecanlı hale getirecek.
  • silvester bence dunyanın en iyi oyuncusu onun filmlerini severek izliorum karizma bi kişilik ya sınav die bi film var onda van dime oynuo silvestırı getir bakalım getirebilcekmisin seske onun yaslı zamanları benim genc zamanlarıma gelmeseydi daha cok filmini gorseydim

Sunu da ekleyeyım hıc bır rocky fılmı bu zamana kadar benı sıkmadı bunun de sıkacagnı sanmorum ama en begenerek ızledıgım Hulk Hogan ve Mr.T (Clubber Lang) nin de oynadıgı Rocky 3 du.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 14 Kasım 2006; 14:03:28 >
    ama rocky onlar gibi olmaz...diğer filmlerde teknoloji kullancaz diye filmleri resmen batırdılar..superman eskisinden daha yapmacık ve batman de eskisi gibi haz vermedi.
    rocky nin bütün serisini sıkılmadan izliyorum defalarca..yeni filmi de izlerim kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

bence izlenir..eskiler geri dönüyo evet ama;
    batman begins i izledim berbat
    superman berbat
    ama rocky onlar gibi olmaz...diğer filmlerde teknoloji kullancaz diye filmleri resmen batırdılar..superman eskisinden daha yapmacık ve batman de eskisi gibi haz vermedi.
    rocky nin bütün serisini sıkılmadan izliyorum defalarca..yeni filmi de izlerim kesin

ben batmani sevmiştim yaa
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.